MU talian

Nama alternatif: MU talian

MU Online - berbilang talian permainan peranan bermain dalam genre fiksyen sains. Beberapa syarikat yang terkenal di dunia Korea WebZen, memutuskan untuk mencuba untuk memaksa dalam permainan tertentu. Dan mereka pasti berjaya. Selepas permainan MU dalam talian bukan sahaja terkenal, tetapi juga permainan besar-besaran. Juga tambah besar yang anda boleh bermain permainan MU percuma.

Untuk memulakan permainan anda lihat video dan screenshot MU dalam talian, dan kemudian perlu untuk memuat turun permainan MU Online. Dan sekarang anda boleh terjun ke dalam dunia fiksyen.

Sekarang, lakukan kajian ringkas MU Online. Mari kita mulakan dengan hakikat bahawa anda mendapat ke dalam dunia MU. Nama sangat standard tidak memberitahu anda bahawa ia tidak mudah dan biasa. Sesungguhnya ia adalah. Itu semua indah dan hebat. Sebelum anda memilih antara tiga pandangan watak-watak:

• The Dark Knight,

• Dark ahli silap mata;

• Elf.

The Dark Knight - tambah utama - satu kuasa fizikal yang kuat. Pergaduhan yang baik sahaja, huru-hara, senjata menjugel, yang mempunyai pelbagai besar, perisai yang kuat dan kukuh dalam pertahanan.

Wizard Gelap - tertakluk kepada unsur-unsur - ais, api, kilat. Dapat teleport, walaupun di tengah-tengah pertempuran, dia tertakluk kepada senjata pemusnah besar-besaran, dengan menggunakan sihir untuk pulih, tetapi sedikit lemah dalam huru-hara.

Elf - edfiyka. Kelas yang unik, tetapi kepada pembangunan yang canggih, terbaik dalam serangan jauh, bertindak sebagai seorang doktor, meningkatkan kedua-dua perlindungan dan sekutunya menyerang. Baik sebagai satu pasukan dan individu.

Tetapi permainan permainan ini membolehkan penciptaan seorang pun sehingga lapan aksara. Dalam kes ini, anda boleh cuba apa-apa sifat. Dan perkara yang paling menarik dalam permainan tidak tidak satu aksara yang sama. Setiap orang berbeza. Sebagai pencipta menyediakan banyak pilihan pakaian dan peralatan.

Main MU Online Anda akan disertakan dengan hanya satu matlamat utama - perjuangan menentang sebelah jahat, memusnahkan semua raksasa dalam perjalanan. Tetapi jika mendalami, maka sudah tentu anda bercita-cita untuk bergerak dengan pantas ke tahap seterusnya yang paling tinggi, untuk meningkatkan ciri-ciri dan kemahiran, mencipta watak yang kuat.

Permainan MU talian membolehkan anda mewujudkan pasukan dalam dua versi:

• Sementara - Parti;

• Kekal - kesatuan.

Berikut ditambah adalah bahawa anda boleh menghubungi rakan-rakan anda dan membuat kumpulan mesra.

Apabila anda memilih aksara yang anda mendapatkan dalam kelas tertentu setiap bandar. Dan ada anda mempunyai dada yang direka untuk mengangkat wang anda.

Sepanjang permainan, anda boleh menemui banyak fakta yang menarik dan menarik.

Selain itu, permainan Mu Online Percuma memberikan anda peluang untuk terus hidup dalam permainan, iaitu, anda tidak perlu menggunakan wang sebenar. Tetapi masih anda tidak akan menjadi kaya dengan mudah.

Permainan ini dibuat dalam grafik yang baik, anda boleh dengan mudah membezakan antara keadaan di bandar ini. Watak-watak dikesan Ideal, tiada treler. Bunyi ingatan dan tidak mengalihkan perhatian daripada permainan.

Secara umum, anda boleh memulakan permainan dengan watak-watak yang hebat di dunia menawan mereka. Anda bermain baik!

 

Bermain juga