Wars Muzik

Nama alternatif: Wars Muzik, Perang Muzik

Permainan Online Muzik Wars - MMORPG percuma permainan pelayar baru dengan pemandangan 2D daripada syarikat Pembangunan Destiny. Penduduk SaundSiti berjuang untuk citarasa muzik mereka, mempertahankan pandangan mereka dengan tangan mereka. Anda hanya perlu memilih kategori yang sesuai daripada logam, rap, rock dan glamor, diberi pilihan mereka. Watak anda - seorang wakil kumpulan muzik. Main Wars Muzik yang anda boleh dengan log masuk dengan Facebook atau Vkontakte. Untuk melakukan ini memerlukan pendaftaran dalam Perang permainan Muzik, di mana anda memberitahu semua data yang diperlukan (nama permainan, e-mel, kata laluan). Keperluan sistem berbeza kehormatan, kerana PC anda mesti memenuhi parameter yang mudah seperti:

  • OS Windows
  • Processor ( Pentium )
  • 2GB RAM
  • Kad
  • Kad bunyi
  • Sambungan Internet
  • Biasa tidak

Sudah tentu mesti dipasang Adobe F mencaci Pemain 11. 4. Milomany dan hanya pemain yang dihormati, menemui permainan ini menakjubkan! Anda hanya menunggu satu pengalaman yang menyeronokkan!

Travelled Muzik Wars pendaftaran akan membolehkan berada dalam tetingkap watak, di mana anda akan mengawal tindakannya. Untuk mendapatkan permainan wang, melaksanakan pelbagai pencarian. Selepas membaca kerja, meneruskan pelaksanaan. Jika berjaya menghadapi - ganjaran dijamin! Simpanan mereka perlu menghabiskan ke atas peralatan. Semua yang anda perlu anda boleh membeli di kedai khas. Dalam pelbagai terdapat senjata, azimat, haiwan dan banyak lagi. Objek yang dipilih anda mesti bergerak inventori anda ke studio yang dipaparkan pada menu profil.

Anda juga boleh membeli tenaga (untuk penyertaan dalam pertempuran memerlukan sejumlah daripadanya), kad yang berbeza (memberi beberapa kelebihan). Memerhatikan jumlah tenaga, atau diberikan modal dan diwakili Bintang.

Newbie bantuan perolehan pengalaman tiga tuan atas. Mereka banyak akal dalam hal-hal seni, supaya tip mereka boleh menjadi sangat berharga. Sekiranya tidak blithely memecat mereka, lebih baik untuk mendengar.

Main permainan Wars Music talian perlu mengepam kemahiran wira. Rasa yakin pada diri sendiri, anda boleh mencabar pemain lain dan menyertai perjuangan. Tidak semestinya mempunyai pendengaran muzik yang sempurna untuk membuktikan dia tidak bersalah. Wars permainan muzik - keputusan ini timbul neponyatok menggunakan hujah ini sebagai kuasa fizikal. Secara kebetulan, penggunaan baton, tangan dan aksesori lain menyerlahkan niat anda. Akan mengekalkan kuat, lincah, pemain gigih. Jangan benarkan sesiapa pun untuk memaksakan pandangan mereka! Adakah anda tidak berfikir bahawa anda mempunyai bakat hanya cukup untuk mendaki Olympus muzik?

Anda boleh merakam wira anda untuk mengambil bahagian di dalam perlawanan. Kejohanan berlaku secara automatik. Anda juga untuk kita lihat berlaku peristiwa. Jika mahu, bersama-sama dengan kawan-kawan, anda boleh membuat kumpulan - sejenis puak. Terdapat penarafan di mana kumpulan anda akan mengambil baris pertama, anda hanya memohon kepada usaha ini.

Chat membolehkan bertanya soalan, membuat komen atau membuat cadangan. Jangan lepaskan peluang untuk mengulas mengenai emosi yang disebabkan oleh permainan yang menakjubkan.

Wars Music bermain anda akan diiringi oleh muzik yang menyenangkan. Lebih-lebih lagi yang ada untuk memilih lagu-lagu di radio adalah negara anda. Bunyi mewujudkan suasana yang mampu untuk mengangkat mood anda dan menghilangkan kesedihan, yang diilhamkan oleh hari-hari bekerja kelabu.

Jika anda mahu menjadi tiba-tiba, selamat datang untuk membeli delima. Anda boleh melakukan ini dengan bantuan sahih melalui WebMoney. Pemenang delima menerima ciri-ciri tambahan yang membuat permainan lebih menarik.

Seterusnya, para pecinta! Menang berkenaan di SaundSiti tanpa kompromi! Memenuhi impian lama dipegang kini mudah, dunia maya - cara terbaik untuk meningkat kepada kemasyhuran! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag