Park Cemerlang saya

Nama alternatif: Taman saya yang hebat

Saya Hebat Park - permainan pelayar percuma yang menyerupai taman hiburan. Bayangkan yang cerah, cantik, penuh dengan ketawa dan Kawasan pekik gembira, di mana orang datang untuk melarikan diri dari masalah harian. Semua orang pernah melawat tempat seperti ini, dan kemungkinan besar lebih daripada sekali. Anda, mungkin, berfikir bahawa permainan Park Fantastic saya menawarkan sebuah taman lawatan maya dan menaiki buaian. Tidak, jika anda ingin mencuba diri anda atau swing yang - sila. Tetapi pengguna permainan yang luar biasa ini merancang meluas dan hebat. Selepas anda hadir di sini bukan sebagai pelawat, dan peranan pengarah! Anda perlu mewujudkan taman hiburan anda sendiri dan kemudian, apa yang menyeronokkan ia akan, berapa ramai yang akan, dan apa yang boleh menarik penonton - bergantung pada diri sendiri. Menjadi usaha yang lebih untuk membuat, lebih menarik ciptaan anda untuk rakyat. Tetapi untuk menarik kanak-kanak, orang dewasa dan juga orang tua - ini adalah matlamat utama anda. Apa keseronokan untuk kepada kamu, walaupun indah, dan penuh dengan idea-idea cemerlang projek itu tidak akan menjadi popular, tetapi wilayah harta benda anda akan sepi dan suram?

Sertai dalam permainan Fantastic Park My - pintu ke dunia yang menyeronokkan dan mesra. Mengisi dalam bidang beberapa, anda akan mendapat jawatan sebagai Pengarah dan untuk memulakan tugasan pertama mereka. Pendaftaran Fantastic Park saya akan memerlukan maklumat berikut: nama, kata laluan, pelayan e-mel. Di samping itu, anda perlu membaca peraturan dan bersetuju dengan Syarat dan Dasar Privasi. Kini anda boleh menikmati permainan dalam pelayar, walaupun komputer anda tidak memenuhi tinggi dan parameter sistem.

Bermula untuk bermain permainan dalam talian Park Hebat saya, anda akan mendapati diri anda di kawasan yang ditinggalkan di taman ini. Di sini akan mengembangkan aktivitinya. Yang pertama dua tarikan sejajar - dan tempat ini tidak begitu sedih. Tambahan satu daripada mereka - dan pelawat pertama melihat kembali dengan faedah ke atas keajaiban baru yang anda berada. Kemudian, di bawah pengawasan semua rapat anda pergi dgn lancar. Bahagian taman ke dalam zon. Menetapkan tarikan yang berbeza dari kecil dan berakhir. Khemah menembak sasaran, dinamometer, taman permainan, teater boneka - semua ini adalah hanya permulaan. Lama kelamaan anda akan dan oldtimer dan dalam bilik daripada memesongkan cermin, dan ahli silap mata, dan Space Shuttle, dan roller coaster dan jalan ngeri dan trek perlumbaan. Mengapa tidak syurga sebenar? Dan di negeri itu di semua - anda.

Cuba memartabatkan pemerintahan kawasan anda. Sebagai contoh, memberi anda 200 unit trek pasir. Sememangnya, ia perlu digunakan untuk faedah, iaitu hak untuk meletakkan landasan yang betul untuk pelawat ke tarikan. Jangan lupa untuk memasang lebih banyak kiosk, mereka pasti akan berada dalam permintaan. Ingat yang anda lakukan, ini bukan untuk demi diri sendiri dan untuk rakyat. Kejayaan anda vymerivaetsya tepat dengan berapa ramai orang boleh berminat. Seperti yang anda tahu orang-orang begitu manja kini dan faedah tamadun, supaya mereka semua berkhidmat yang paling hebat!

Taman Hiburan Permainan Saya belum dimajukan supaya usaha-usaha yang dilaburkan kembali kepada anda seratus kali. Lagipun, pengunjung tidak hanya pergi ke sana beramai-ramai, dan membayar dolar taman keseronokan yang pergi di dalam poket anda. Keuntungan membuat anda keyakinan diri dan insentif yang baik untuk memperbaiki keturunan mereka.

Untuk bermain saya Hebat Park anda perlu untuk memberi makan. Kerana tanpa ia membina dan membangunkan tunggangan? Sumber dibahagikan kepada empat jenis utama:

- Bahan binaan (batu, logam, cat);

- Bahagian (jentera, enjin, elektronik)

- Idea (idea-idea kreatif, pelan, penyelidikan);

- Alam (bahan-bahan semula jadi, tumbuh-tumbuhan).

Apabila permainan Amusement Park memerlukan bahan-bahan mentah, jadi ada cara pengeluarannya. Bagaimana kita boleh mendapatkan hak? Ya, sangat berbeza, mengumpul bahan-bahan mentah yang ditinggalkan oleh pengunjung, cuba meneka kad yang betul dibentangkan penggalak, yang mungkin mengintai dalam set bahan-bahan mentah, tugasan yang lengkap dan bergerak ke atas tahap dalam pertukaran untuk hadiah, mengambil bahan-bahan semasa halangan pembersihan, seperti batu-batu dan akar, bermain Roda Fortune. Selain itu, ada peluang untuk membeli mata wang premium (berlian), yang ditukar dengan bahan-bahan mentah.

Mula Park Fantastic saya bermain sekarang dan menyedari bahawa kepentingan itu adalah penuh sesak unsur-unsur permainan. Anda tidak akan bosan! Kebimbangan mengenai peningkatan tarikan faktor hiburan memikat supaya masa berlalu dengan cepat. Syarikat Upjers lakukan segala-galanya untuk keseronokan anda! Jadi tergesa-gesa usaha yang sama untuk menilai baik Pencipta

 

Bermain juga