Tanah saya

Nama alternatif: Tanah saya

Di antara mainan dalam talian yang berbeza banyak berdiri Tanah saya. Keperluan sistem tertentu tidak ada di sini, untuk menjadi salah satu pemain permainan ini, hanya perlu mengakses Internet dengan benar-benar mana-mana komputer dan pelayar web di salah satu versi yang terkini.

Plot permainan adalah mudah: Tanah saya menjemput anda untuk menjadi pemerintah salah satu bandar yang dibahagikan kepada bahagian-bahagian di dalam empayar dan perjuangan untuk dominasi di kawasan-kawasan lain pemerintah yang lain seperti cebisan empayar sekali luas. Perlu berjuang untuk mutiara hitam ajaib. Adalah sumber, pemilikan yang memberikan anda keistimewaan pada masa-masa. Ia boleh didapati dalam pelbagai pencarian, tetapi anda boleh membeli untuk unit wang. Permainan Tanah saya, yang boleh mengambil bahagian kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa, sangat mudah untuk pemula. Saya mesti mengatakan bahawa Tanah My pendaftaran dalam talian prosedur sempurna mudah dan mudah dalam permainan ini akan memberitahu anda apa yang akan menjadi langkah seterusnya. Sebagai contoh, anda boleh memilih bandar yang tidak lama lagi akan mempunyai pahlawan anda dan kakinya, menjadikannya yang makmur dan berjaya. Untuk ini, anda hanya perlu mengisi bidang, satu dengan nama wira - log masuk dan memasukkan kata laluan dalam bidang yang sesuai. Dalam kes ini anda juga perlu memilih perlumbaan, menjadi milik watak anda. Permainan mereka Tanah saya menawarkan empat: bunian terang dan gelap, syaitan dan kesatria. Yang baik dan yang - jahat, di sini adalah mudah difahami: bunian gelap dan kesatria mewakili terang dan gelap bunian dan iblis - kegelapan. Setiap daripada mereka mempunyai permainan dalam talian Tanah saya melibatkan 8 jenis tentera. Ia termasuk wakil-wakil pelbagai kraf: ahli silap mata, penyembuh, anak panah, dan tentera bayaran lain. Terdapat juga jenis yang khas dan - raksasa.

Cahaya Elves - Magic hidup dalam hutan dengan air terjun yang besar. Knights - mendiami Tanah Suci.

Dark Elves (Drow) - bersembunyi di hutan yang Terancam.

Demons - lebih suka tanah yang mati.

Setiap daripada mereka mempunyai beberapa jenis bonus dalam permainan untuk unit-unit tentera tertentu dan, sudah tentu, dalam pengekstrakan sumber. Sebagai contoh, bonus bunian yang perlu dibayar untuk pengekstrakan kayu, dan bonus untuk memerangi unit yang mereka terima sebagai penyembuh. Mereka mempunyai keupayaan untuk memulihkan selepas pertempuran tersebut. Knights dikeluarkan bonus untuk gandum dan emas. Mereka juga boleh menjalankan dalam beg galas anda dua kali orang lain. Bunian gelap mendapatkan galakan untuk kayu dan besi, dan bonus mereka berhak untuk unit sebagai ahli silap mata. Syaitan dalam menjaringkan untuk pengekstrakan batu, dan sebagai keistimewaan, mereka semasa serangan itu boleh menjadi lebih kuat daripada kaum-kaum lain dalam ketiga. Supaya mereka mendapat ditambah sebagai tentera upahan. Oleh itu, kita melihat bahawa baki 3 kaum dibentangkan dengan sempurna, dan memilih mana-mana daripada mereka yang anda boleh mencapai terima kasih atas ke ciri-ciri individu dan kemahiran bangsa yang dipilih.

Dan bagi mereka yang tidak sabar untuk bermain permainan dalam talian Tanah saya, sambil menambah bahawa Pearl Black - bukan sahaja sumber yang ajaib. Ia tidak boleh mendapatkan dengan rompakan. Mereka boleh membayar untuk perkhidmatan premium. Selain trofi istimewa ini, terdapat beberapa sumber semula jadi penting yang akan menjadi berguna untuk pembangunan dan pembaikan:

- Pokok

- Bijirin

- Batu

- Gold

- Iron.

Lima sumber boleh diekstrak dalam pelbagai cara, maka - untuk masa ini, dalam simpanan, tetapi anda boleh mengekstrak mereka daripada musuh, menangkap kedainya. Ini dipanggil misi pertempuran dalam permainan. Pemain perlu juga tugas-tugas bukan tempur. Sebagai contoh, anda boleh menerokai kerajaan, untuk mengintip, memantau atau menjajah dan semua, kecuali tentu kerja.

Dalam Tanah Saya bermain yang sangat mudah dan menyeronokkan, anda sedang menunggu untuk pengembaraan dan emosi baru, kecuali anda akan bertemu dengan ramai kawan baru.

 

Bermain juga