My Little Farmies

Nama alternatif: Little Farmies saya

Permainan Farmies Little saya - satu permainan pelayar menghiburkan. My Little Farmies talian sedang membina sebuah ladang. Permainan ini boleh didapati dalam sepuluh bahasa.

Dalam profil Little Farmies saya dibentangkan pada halaman utama. Untuk mendaftar, anda perlu mengisi dalam bidang berikut:

1. Masukkan nama anda. Bolehkah Cyrillic.

2. Tulis kata laluan untuk halaman anda.

3. Masukkan e-mel anda. Kemudian semak bahawa anda telah dengan betul tulis.

4. Pilih daripada senarai yang pelayan di mana anda mahu untuk bermain.

5. Kemudian semak kotak di sebelah inskripsi, yang menyatakan bahawa anda bersetuju untuk terma-terma dan privasi, yang menyediakan anda dengan laman web ini.

6. Kemudian tekan butang merah yang besar "Main secara percuma".

Permainan Bangunan mempunyai kemagnetan yang baik untuk semua orang, kerana kehidupan tidak selalunya masa yang cukup untuk perkara-perkara ini.

Untuk memainkan Little Farmies saya Anda tidak perlu apa-apa parameter sistem komputer yang kuat, adalah penting bahawa pelayar internet anda, dan sudah tentu, yang paling disambungkan ke Internet. Beri perhatian kepada fakta bahawa permainan komputer moden bekerja dengan baik jika Internet kelajuan dan secara semula jadi tidak ada kerosakan.

Little Farmies saya anda memberi peluang untuk bermain dari awal pada plot kecil tanah. Anda akan menjadi seorang petani yang sebenar, kerana anda perlu lakukan berkebun, penternakan, pengeluaran tanaman, secara umum, semua orang-orang yang hanya ingin jiwa anda.

My Little Farmies talian menjangka kelas-kelas untuk anda:

1) disemai bidang - anda perlu menanam tumbuh-tumbuhan, yang pada masa ini disediakan untuk anda untuk mengakses.

2) Penyiraman - Anda perlu air tumbuh-tumbuhan kering.

3) Tuai - adalah satu prosedur tetap mesti dilakukan sebaik sahaja budaya anda masak.

4) Bunga - Anda boleh juga tumbuh mereka untuk kecantikan.

5) Hiasan - ini adalah perkara-perkara yang berbeza yang akan menghiasi kawasan ladang anda, pagar, air pancut, dan lain-lain Anda boleh membelinya di kedai.

6) Loji - menggunakan tumbuh-tumbuhan boleh menghasilkan produk mahal.

7) Kilang - di sini anda boleh membuat daripada tepung bijirin.

8) dapur - ini adalah peluang anda untuk menyediakan makanan yang lazat.

9) Bonus - anda mendapatkan mereka, jika anda pergi setiap hari untuk permainan, untuk penempatan hiasan atau untuk tawar-menawar.

10) Pangkat - anda mendapat gelaran ini, sebagai contoh, penanaman sebilangan sayur-sayuran atau buah-buahan.

11) Haiwan - anda boleh membelinya di kedai. Jika anda menjaga mereka dengan baik, mereka akan membawa anda lebih mata.

12) Pesanan - Anda mendapatkan mereka ke atas barangan tertentu. Ini lebih bagus anda ladang dan semakin besar kemungkinan anda menggunakan kemudahan yang dinaik taraf, lebih banyak anda akan mempunyai pelanggan.

13) Kawan - Anda boleh melawat ladang-ladang mereka, untuk membawa bersama-sama pelbagai koleksi, berkongsi pengalaman beliau. Sememangnya, bersama-sama dengan rakan-rakan permainan menjadi lebih menarik.

Farmies Little saya - ini adalah permainan untuk orang dewasa dan kanak-kanak. Jangan menghalang diri anda keseronokan, bersantai di ladang maya!

 

Bermain juga