Misteri

Nama alternatif: Misteri, Misteri

Misteri Online - percuma pelbagai-pelayar berasaskan permainan dalam talian, yang direka untuk memecahkan corak perwakilan permainan berbilang talian. Perlu diingatkan bahawa permainan Misteri dalam talian adalah kad analog. Ramai yang mungkin berfikir bahawa yang paling menarik dan juga permainan kad yang paling mahal - sudah tentu poker. Tetapi khusus kad peranan-bermain permainan berlaku bahawa pemain bermain hanya dek mereka, dan banyak kad yang jarang berlaku adalah perintah daripada beberapa ribu dolar. Jadi bahawa lembaga permainan kad lebih daripada sekali akan bersaing dengan hiburan diiktiraf seperti poker, blackjack dan lain-lain. Secara umum, bermain permainan dalam talian Misteri interensoe sangat tepat untuk mereka yang tidak pernah dabbled dalam desktop peranan-bermain permainan.

Sertai Misteri permainan ini adalah ringkas dan mudah. Semua yang anda perlu lakukan - mengisi nama pengguna dan kata laluan anda. Pemaju telah dijaga untuk memeriksa Misteri tidak mengambil masa yang lama dan tidak letih maksimum.

Jadi, kembali ke permainan. Apakah - main peranan kad? Ini adalah mirip kepada biasa permainan peranan-bermain dengan satu kaveat: semua peristiwa yang berlaku dalam permainan, yang diterangkan pada kad. Setiap pusingan pemain meletakkan di padang dan bermain satu permainan kad situtsiyu diterangkan di dalamnya. Misteri permainan dalam talian yang tidak terkecuali dalam hal ini, tetapi perlu memberi perhatian kepada beberapa butiran.

Sebagai contoh, anda tidak boleh tanpa berfikir merebak sekali kad yang paling berkuasa, kerana setiap watak mempunyai sejumlah tenaga yang dikongsi antara setiap daripada enam elemen, yang tergolong dalam mengesan kad. Sebenarnya, satu elemen dalam permainan Dibentangkan api, tanah, air, udara, kematian dan berkecuali, setiap daripada mereka memberi kesan kepada berapa banyak dari orang-orang atau kad lain yang anda boleh gunakan. Mereka menggambarkan raksasa yang akan menyerang musuh pertama pasukan anda. Pada asasnya, permainan ini boleh dianggap agak sbalansirovannnoy. Tetapi permainan Misteri dalam talian tidak begitu mudah kerana ia seolah-olah pada pandangan pertama: tantangannya adalah bahawa nasib seseorang boleh tersenyum di peta susun atur, dan seseorang - tidak ada. Dan kemudian permainan menjadi sangat serupa dengan mengambil dari gula-gula daripada bayi. Jadi, prinsip ini ialah: Jika anda datang ke banyak tenaga air, raksasa yang paling rasional akan menyerang bencana yang khusus ini, kerana mereka akan melakukan kerosakan bagi antagonis anda.

Elemen mengejutkan dalam permainan - berkecuali, yang menggabungkan semua ciri-ciri unsur-unsur lain, dan apabila anda menggunakan kad neutral yang menggunakan tenaga semua unsur-unsur ajaib bersama-sama. Kad elemen ini boleh betul dianggap sebagai yang paling berjaya dan jarang berlaku. Tanpa kad seperti dalam pertempuran adalah pada dasarnya boleh, tetapi melihat bagaimana kuat, sebagai peraturan, mereka adalah raksasa - ia adalah logik untuk menganggap bahawa bermain permainan Misteri dalam talian kad ini bernilai. Permainan dalam talian Misteri agak menarik dalam antaramukanya.

Sejurus selepas pendaftaran anda akan memainkan sedikit Misteri luar biasa, terutamanya kerana yang pertama tidak mudah untuk mengemudi, dan bagaimana apa yang berlaku dalam permainan. Penyelesaian terbaik untuk anda akan berjalan ke NPC mengeluarkan tugas. Oleh itu, dengan cara yang tidak mengganggu anda mendapat tahu mekanik permainan usaha talian dan dengan cepat boleh melibatkan diri dalam proses.

Jika mahu, anda juga boleh menjadi seorang ahli sihir yang kuat dan mengejutkan, tetapi jalan ke Menara Magi keras dan berduri. Semasa latihan anda, anda perlu melakukan tugas yang sukar dan hanya membosankan, mengatur pergaduhan latihan yang tidak akan membawa pengalaman anda, dan hanya selepas beberapa waktu pintu swing membuka menara ahli sihir yang di hadapan anda dan anda boleh belajar sesuatu yang baru dalam istana beliau.

Main Misteri berbaloi, kerana hanya terdapat anda boleh merasai kad daya tarikan dan peranan-bermain permainan untuk memahami apa yang - untuk dapat mengenal pasti dengan betul peluang mereka dan membina taktik, mencari keadaan pertempuran. Dan semua ini - pada kad! Jangan berdiri-diri, mendaftar dan memulakan perjalanan sihir anda.

 

Bermain juga