Kami adalah Sunni Resort

Nama alternatif: Resort cerah saya, Semoga giring Resort

Main Resort cerah Saya (resort cerah saya) Kawasan resort dengan tangan mereka sendiri.

kepada kehidupan telah bertukar menjadi percutian yang kukuh di pantai, anda perlu untuk membina pusat peranginan anda sendiri. Ini memberi peluang yang cerah permainan My Resort, tetapi akan berusaha untuk tampalan terdedah tanah muncul hotel lima bintang dengan semua kemudahan.

Etot pelayar simulator sempurna dilayan pada bila-bila, tetapi terutama di musim sejuk, apabila anda mahu untuk terjun ke dalam kehangatan membelai matahari musim panas. – Resort Private ialah mimpi yang mudah untuk melaksanakan jika Resort cerah saya untuk bermain.

Bukan sahaja anda ingin melarikan diri ke pulau syurga. Yang ingin menetap di banglo yang lebih daripada cukup, dengan syarat ia adalah di tempat yang tertentu, iaitu, penduduk di sana bercuti dan membuat pandangan yang positif mengenai tahap tinning dan hiburan.

- Tugas anda adalah untuk menarik lebih ramai pelanggan daripada pesaingnya. Seperti yang anda bermain, anda akan belajar perihal tersirat penting tindakan permainan. Ada apa-apa yang luar biasa:

  Vashi banglo.

 • Stroyte membina naznacheniya
 • berbeza
 • Obustraivayte banglo dengan jumlah yang berbeza zvezd
 • Nanimayte personal
 • Raznoobrazte lapang otdyhayuschih
 • Pengalaman
 • Zarabatyvayte dan valyutu

 

 

Nachinaya bermain permainan dalam Resort cerah Saya (resort cerah saya), anda menyertai peminat perjalanan, menarik berehat dan berseronok. Tetapi kamu ini, pertama sekali, perniagaan, perlu menyelesaikan beberapa tugas-tugas penting.

Bangunan banglo depan, anda tidak hanya meletakkan rumah dan mewujudkan dalaman yang dalam dengan keinginan anda. Ingat bahawa ia perlu selesa, dan setiap item meningkatkan keselesaan, menjadikan banglo lebih mahal, dan ia memberi kesan kepada kekayaan kewangan anda dan prestij resort.

Chem mahal hiasan bilik, semakin tinggi kelas, tetapi sebagai jalan perlu ada ruang untuk semua kemungkinan beg tangan, tidak semua rumah-rumah mewah lima bintang. Ia merupakan pusat banglo ikut kehendak rakyat. Anda boleh memberikan kumpulan bilik dengan dua bintang, walaupun mereka berkata kepada seorang, tetapi melakukannya secara terbalik tidak akan berfungsi – orang-orang yang mahu lebih, tidak kurang.

Houses boleh menghantar 3-6. Lebih – kerang mata wang yang paling penting, anda boleh membina sebuah suite presiden atau perkahwinan.

 

 

Landscaping.

Ia wajar ingat bahawa keperluan pendaftaran Resort cerah saya. Anda juga boleh menjemput kawan-kawan dengan menghantar mel kepada berita dengan cadangan untuk menyertai dalam ruang permainan resort solar.

Sekarang kita kembali kepada kajian keupayaan simulasi. Dari pengalaman saya sendiri, anda tahu bahawa orang perlu lebih banyak ruang untuk memenuhi hawa nafsu mereka:

  Chem lagi mengembang resort anda, kakitangan yang lebih untuk perkhidmatan anda perlukan.

 • Lavki dengan suvenirami
 • Restorany dan kafe
 • Diskoteki
 • Basseyny
 • Tapak
 • Sportivnye dan zaly
 • Ekskursii
 • Punkty prokata
Mengupah dia berada dalam jabatan personel, sebaik sahaja anda membina untuk mencapai tahap tertentu. Sekarang anda akan mempunyai cukup chef, jurulatih, penjual cenderamata, bola, pakaian, gula-gula dan buah-buahan, pelayan dan pekerja lain. Pengurus akan menjawab semua soalan, dan pekerja-pekerja lain akan menghasilkan, menjual barangan, dan juga terlibat dalam pembersihan banglo dan menyiram tumbuh-tumbuhan di wilayah.

Skoro di iPlayer Resort cerah My anda akan dapat untuk membina sebuah kandang tertuduh untuk bot-bot dan sebuah syarikat teksi, tetamu anda boleh menikmati bergerak di antara pusat peranginan dan membuat perjalanan keseronokan.

Pencarian

Prohodite, mendapatkan wang dan reputasi, berkomunikasi dengan pemain, cuba untuk memenuhi semua keperluan pelancong, dan kemudian kita tidak akan kekurangan anda untuk melawat resort anda.

 

Bermain juga