Perlu untuk Kelajuan: Karbon

Nama alternatif: Perlu untuk Kelajuan: Karbon

Siri Permainan NFS adalah sesuatu yang terkenal dan dikenali di seluruh dunia untuk setiap pemain, dan juga mereka yang benar-benar tidak faham permainan perlumbaan dan mempunyai kemahiran voitelskogo, suka siri ini permainan. Permainan ini Need for Speed: Carbon sebahagian tiga projek berprofil tinggi. Kisah watak utama, yang dikemukakan kepada orang ramai Prioriti, terus dan dalam bahagian ini. Satu ciri yang tersendiri permainan ini dimenangi oleh pihak polis, seperti sekarang adalah lebih tenang sedikit. Dan inilah apa yang peminat bergembira versi pertama permainan, pencipta memutuskan untuk kembali pertandingan lumba mod malam. Setiap kereta yang dibentangkan dalam permainan untuk peserta untuk pilihan Carbone, sedikit sebanyak menyerupai kereta sama legenda dari Prioriti. Tetapi memilih pelbagai kereta adalah sangat besar. Ini sukan dan kecil, dan perlumbaan, dan kereta kompak, kereta otot dan mana-mana konsep banyak. Sekarang untuk peserta permainan mempunyai peluang untuk bersaing untuk hadiah bagi dirinya sendiri, dan sekarang berdedikasi pasukan. Pasukan itu boleh terdiri daripada pemain yang kemahiran yang paling berbeza, mengapa ketara meningkat peluang untuk mendapatkan kemenangan dalam pertandingan.

Dalam semua, walaupun pada hakikatnya pada masa ini bermain Need for Speed: Carbon adalah dilarang semasa mengambil bahagian dalam perlumbaan drag, peminat sensasi melampau tidak ditinggalkan permainan, di samping yang, pencipta memutuskan untuk menggembirakan mereka yang suka permainan dan kembali hanyut kegemaran. Terdapat satu lagi pengubahsuaian penyata itu kepada simulator mod sebenar, yang sebahagian besarnya berkaitan dengan draf awal permainan. Dengan semua kecederaan yang anda mampu untuk meletakkan kereta dalam permainan kelihatan dekat dengan realiti. Dan pengasas dapat menambah kebarangkalian kereta terbakar, yang menyumbang kepada kursus lebih realistik permainan.

Untuk memulakan permainan anda diperlukan untuk memuat turun Need for Speed: Carbon, dan meletakkan pelanggan permainan pada komputer sveem. Dalam projek yang anda akan mengharapkan banyak tugas dan temu janji, hanya perbezaan dari ansuran sebelumnya, bahawa hampir apa-apa cek akan dilakukan dalam disemadikan berhampiran litar lumba. Hanya mahu menyebut bahawa dalam rejim perjalanan percuma dibatalkan.

Dalam Need for Speed: Carbon permainan percuma untuk setiap peserta mempunyai peluang untuk mengalami bandar-bandar yang paling maju di jalan-jalan, yang membangunkan pencipta projek itu tidak berhenti dengan membuat bahagian awal permainan. Lihat sahaja baik layak mengiklankan Valley, yang termasuk beberapa inovasi dalam projek ini. Pada selekoh tajam dan amat kuat dalam Need for Speed: Carbon mesin akan memberikan kad terbaru rasa yang unik. Dalam permainan ini, walaupun kesilapan yang kecil boleh kos kehidupan, jadi anda perlu untuk memantau keadaan dengan teliti. Pergaduhan adalah dalam perhatian lembah khas. Dalam konfrontasi terdapat dua jenis pertempuran: dari awal watak anda cuba untuk mendekati sehampir mungkin kepada pihak lawan, supaya kaca mata akan lebih cepat, dan selepas itu melakukan tindakan yang sama lawan anda. Belajar semua nuansa permainan mungkin, jika anda mencari Perlu permainan for Speed: Carbon video trailer!

Kebanyakan peserta dalam permainan sudah tentu perasan yang mahu merenung lebih mod jenama baru, bagaimanapun, menetapkan mod yang telah ditangkap mewah agak dengan cara yang sama seperti. Walau bagaimanapun turun NFS Carbon adalah perlu bagi mana-mana pemain yang menghormati dirinya!

 

Bermain juga