Perlu Untuk Speed ​​Most Wanted

Nama alternatif: Perlu Untuk Speed ​​Most Wanted

Setiap versi permainan legenda NFS gila popular, bukan sahaja di kalangan peminat genre yang mereka dicintai oleh malah mereka yang tidak mempunyai cinta tertentu untuk perlumbaan biasa. Permainan NFS Most Wanted - ini dipanggil "kembali ke masa depan." Selepas itu pangkat sebagai mempunyai beberapa aduan untuk versi sebelumnya projek, mengambil keputusan untuk menukar pencipta. Dalam versi ini pemaju Kriteria Permainan superbestseller terkenal pembakaran. Untuk syarikat ini telah dipenuhi dengan tidak brainer - mereka terpaksa kembali ke masa lalu dan untuk memilih yang terbaik yang dalam draf, sebelum dia mula merosot untuk memperibadikan ini data baru Most Wanted.

Secara keseluruhannya, permainan Need For Speed ​​Most Wanted boleh dianggap sebagai pembuatan semula siri permainan yang telah dibebaskan lebih awal. Semua tindakan utama akan berlaku di jalan-jalan bandar Feirheven itu. Di jalan terdapat peluang tempatan untuk memenuhi bukan sahaja hanya kereta sukan biasa dan kereta otot yang jarang berlaku, SUV, kereta, super dan kereta konsep.

Setiap pelumba mempunyai kepakaran tempatan yang diperlukan. Yang terbaik, di mana terdapat begitu kebal, dan bahawa ada keinginan pada masa lalu untuk memberi jaminan wrongness. Sebenarnya itulah yang anda akan perlu untuk memenuhi. Dengan semua ini Prinsip pertama ke tahap yang tertentu kelihatan seperti versi asal penemuan awal Prioriti tidak perlu membuat seolah-olah untuk mempertimbangkan secara terperinci bilangan inovasi adalah dodelok lengkap dan.

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu untuk memuat turun Need For Speed ​​Most Wanted, sebuah penerbitan yang telah dikemaskini. Di tempat ini, anda boleh mendapati bahawa untuk menjemput peminat permainan video untuk pertandingan anda akan diperlukan kerana bilangan mata nasobirat (dalam permainan ini dipanggil SpeedPoints), yang mendapatkan pemain untuk mendapatkan kemenangan dalam pertandingan. Sekarang permainan tidak akan mempunyai cerita yang biasa. Ini dapat menjelaskan hakikat bahawa perhatian anda perlumbaan arked biasa dan mungkin dianggap sebagai salah satu perbezaan yang paling penting di antara permainan ini dari versi sebelumnya, di mana mata pelajaran adalah garis merah sepanjang projek ini.

Versi baru NFSMostWanted 2012 anda mempunyai peluang untuk menguji nasib mereka dalam pelbagai jenis bangsa, di mana terdapat empat, dan prinsip yang mereka adalah sama dengan satu sama lain. Lihat perlumbaan mempunyai imej yang berikut:

 Sprint;

 Ring;

 berlepas;

 serangan hendap.

Berikutan ini, kerana anda akan dapat memuat turun NFS Most Wanted, anda boleh menguji mod yang terkini "serangan hendap" yang akan perlu lari dari kereta polis. Oleh kerana itu, anda boleh lupa tentang kemahiran anda sendiri pada kelajuan memandu kerana hakikat bahawa ciri-ciri prestasi kereta polis sentiasa sudah pasti akan lebih tinggi. Anda akan menang hanya menggunakan licik dan ketangkasan. Dirinya berpuas hati kira-kira semua yang telah ditulis di atas mungkin sambil mengerling ke arah Perlu Untuk Speed ​​Most Wanted video treler.

Versi permainan adalah kini boleh didapati untuk telefon pintar. Itu hanya sepenuhnya "cip" dalam permainan NFS Most Wanted pada pemilik android perlu membeli untuk mendapatkan permainan hampir sebenar.

 

Bermain juga