Nemexia Evolution

Nama alternatif: Nemexia talian

Nemexia Online - berasaskan pelayar berbilang permainan dalam talian di mana pemain akan mengawal seluruh planet ini! Pendirian suatu bangunan strategik penting, pembinaan armada ruang yang besar dan kebal - semua adalah keutamaan anda dalam permainan. Semua planet, yang membuka permainan dalam talian anda Nemexia terletak sangat dekat dengan bintang-bintang, seperti dalam sistem solar kita. Terlibat pelbagai bangunan penambahbaikan, yang berbeza dan peralatan ketenteraan.

Sertai dalam permainan Nemexia yang, dengan cara itu, adalah mudah dan mudah walaupun untuk orang baru. Dalam pendaftaran Nemexia hanya mengambil masa beberapa minit. Hanya empat bidang maklumat tentang anda dan pengaktifan akaun anda melalui e-mel dan permainan dalam talian Nemexia muncul di hadapan anda dalam semua Huyung kemuliaan.

Pemaju telah membayar banyak masa komponen ini, nampaknya mempercayai bahawa ini adalah utama dengan memegang kepentingan dalam permainan.
Yang menghairankan, apabila anda mula bermain permainan Nemexia permainan muka talian yang anda lihat pertama sekali yang menanti anda adalah dalam gaya futuristik, secara umum, mudah untuk digunakan dan menyenangkan untuk mata yang luar biasa.

Bangunan dan kapal-kapal dalam permainan yang baik yang diberikan dan menonton razrostayuschimisya megakonglomeratami sangat bagus, sama seperti menonton untuk melihat bagaimana kapal angkasa mengembara di ruang di sekeliling planet rumah anda. Tetapi alih oleh objek angkasa yang diberikan kepada anda, artis-artis permainan untuk sebab-sebab tertentu tidak memasang jauh dan membentuk tanggapan mereka sendiri ia meninggalkan kabur.

Pada mulanya, kami membenarkan osvoitya dan bermain permainan dalam talian Nemexia melalui pencarian, kita menerangkan dengan jelas ciri-ciri permainan. Dengan cara itu, tidak seperti permainan lain Nemeksiya tidak menyebabkan rasa meluat dan keengganan untuk bermain peringkat awal, tetapi sebaliknya - dari minit pertama anda mula bermain permainan dalam talian Nemexia, c tugas pertama anda rasa seseorang dalam ini menarik dan alam semesta asal dan dalam jiwa anda semakin banyak lampu bersinar faedah: "Apa yang akan berlaku seterusnya? "- Dan kemudian anda tanya diri anda.

Dalam Nemexia, seperti dalam banyak permainan lain yang hebat, perjuangan adalah untuk sumber. Rupa-rupanya, masalah kollichestva mereka merangsang banyak pemaju dalam bidang permainan komputer. :) Sekarang, sebelum kita semua yang mula bermain Nemexia keperluan akut untuk tiga jenis sumber: logam, mineral dan gas. Seperti biasa di dunia hari ini, semua sumber-sumber telah berakhir, dan sebagainya melupuskan mereka kepada minda, tepat seperti yang tidak pergi terlalu jauh, sawan menganjurkan mangsa mereka. Sumber adalah elemen yang perlu bagi pembinaan bangunan, armada dan pelbagai penambahbaikan dalam permainan.

Kapal Perang adalah perlu bukan sahaja untuk mempertahankan terhadap penceroboh, tetapi juga untuk menyerang planet musuh Nemeksii. Sudah tentu, jika matlamat tidak kemusnahan antagonis, penguasaan ke atas sumber-sumbernya yang pasti.
Sebagai alternatif produk mengekalkan planet ini bertindak tenaga - satu lagi jenis tuaian dalam permainan Nemexia itu. Tahap dikekalkan terima kasih kepada sumber pemasangan pada planet anda menerima tenaga bintang, untuk meletakkan ia hanya - panel solar.

Selepas pendaftaran di Nemeksii, pemain boleh memilih salah satu daripada tiga bangsa-bangsa, yang dia ingin untuk menyertai. Setiap satu daripada kaum yang berbeza, kedua-dua luaran dan teknologi dan pilihan ini bergantung kepada penekanan pembangunan planet anda sendiri.

Galaxy Nemexia bermain di mana anda dibawa, kelihatan hebat, dan penginapan mereka sentiasa seperti yang memulakan permainan, anda mempunyai sekurang sendiri berhampiran sekutu mahir dan musuh menarik tahap pembangunan yang berbeza. Jadi ia tidak akan bosan - itu yang pasti.

Pernahkah anda bermimpi dalam perjalanan ke sebuah pulau kering? Mengambil! Pada pelupusan anda - planet yang besar! Dan semua orang di planet ini hanya di tangan anda terima kasih kepada permainan pelayar Nemexia!

 

Bermain juga