Neolands

Nama alternatif: Neolands

Neolands Online - berbilang permainan pelayar, percuma, yang mempunyai penyetempatan indah Rusia dan berkaitan dengan gaya fantasi. Dengan permainan genre talian otnostitsja Neolands Online dari sebahagian untuk peranan-bermain dan sebahagiannya strategi, bercerai sejumlah besar pencarian. Satu lagi kejutan yang menyenangkan projek ini adalah bahawa setiap pemain boleh menyumbang kepada pembangunan projek itu sendiri dan alam semesta permainan.

Permainan Daftar Neolands tidak mengambil banyak masa. Apa yang diperlukan anda - nyatakan nama akaun dan kata laluan untuk akses yang selamat. Dan apabila skrin anda akan memaparkan mesej yang menyatakan bahawa Neolands pendaftaran selesai, anda boleh dengan selamat memulakan permainan.

Baru-baru ini, seringkali ia ternyata bahawa permainan yang paling moden mempunyai kitaran hidup mereka sendiri, setelah berakhir sejauh bagaimana permainan memainkan keluar dan jauh dengan perlumbaan di pasaran. Neolands permainan dalam talian adalah sangat terang dan contoh yang baik jenis kerja yang boleh dilakukan masyarakat permainan dalam talian untuk membangunkan dan mengekalkan jenama permainan kegemaran. Main Neolands malah mereka yang tidak pernah melihat permainan dalam talian boleh.

Pentadbir sangat rapat menonton permainan dan percaya bahawa perintah dan bantuan tepat pada masanya dalam isu-isu bermasalah dalam permainan - ini adalah salah satu bidang keutamaan bagi pentadbiran permainan. Ia adalah kerana permainan ini multovodstvo dilarang sama sekali. Selepas mendaftar aksara yang anda dicipta ditugaskan totem sendiri individu, dan pandangan beliau adalah ditentukan oleh masa hari anda telah melengkapkan pendaftaran.

Ciri-ciri Taburan wira permainan anda - ia perniagaan anda sendiri, dan tiada siapa akan mengenakan pilihannya tidak akan, tetapi tidak menolak hakikat bahawa jenis kelas mempunyai keperluan yang lebih besar untuk prestasi dan yang lebih kecil - lain . Secara semulajadi, disediakan untuk kelas-kelas yang berbeza dan pelbagai jenis peralatan, yang sentiasa boleh dibeli di kedai-kedai khusus yang terletak di dataran pusat mana-mana bandar. Pada pelupusan anda untuk pengedaran adalah lima ciri-ciri: kekuatan, kesihatan, gerak hati, kecerdasan dan tindak balas. Neolands permainan dalam talian di mana anda mahu untuk menimbang semua sebelum anda melibatkan diri dalam pengedaran mata untuk watak permainan anda.

Adakah tidak pergi dalam permainan dan kraf pengkhususan. Untuk belajar kemahiran tertentu, anda perlu membeli sebuah buku khas. Mereka yang dijual di perpustakaan yang terletak di Taman Street. Puak-puak dalam permainan bekerja dengan baik. Sebenarnya, bagi mewujudkan puak, anda perlu melengkapkan diri anda dengan sejumlah kewangan untuk menarik saiz icon persatuan anda untuk 14x14 dan mempunyai laman puak. Bagi mereka yang mempunyai masalah dengan perenggan terakhir, kita boleh memberi nasihat untuk menggunakan syarikat-syarikat hosting khusus, yang mempunyai keupayaan untuk mewujudkan tapak untuk template kesatuan.

Sebenarnya, setiap puak mempunyai peluang untuk memilih salah satu daripada kuasa-kuasa lawan bersama-sama: Light, Kegelapan, Keseimbangan atau Chaos. Hanya di hujung jari anda keupayaan untuk membina dan membangunkan kampung puak mereka sendiri, yang akhirnya boleh bertukar menjadi kubu yang besar, yang akan menjadi satu penyelesaian untuk anda dan rakan sepasukan anda. Gembira bahawa kehadiran istana, kesatuan menerima bonus permainan tertentu. Seperti yang anda lihat, untuk bermain permainan dalam talian Neolands akan lebih bagus jika anda menyertai rakan-rakan rakan-rakan anda.

Merumuskan semua di atas, saya mesti mengatakan bahawa Neolands - permainan menarik dan svoeboraznaya. Svoeobrazanaya kerana ia amat sukar untuk membawa di bawah corak tertentu adalah disebabkan oleh kerja terbuka dan berkualiti tinggi pentadbiran. Daftar dan memastikan bahawa anda tidak bermain Neolands tidak pernah bosan!

 

Bermain juga