NeverFate

Nama alternatif: NeverFate

Popular permainan fantasi pelayar percuma NeverFate tawaran dalam talian untuk mengambil bahagian dalam pertempuran berbilang, untuk meningkatkan kemahiran berjuang, belajar, jampi-jampi sihir, melaksanakan tugas-tugas permainan, menyertai kumpulan yang berbeza dan juga perdagangan. Untuk mencapai semua ini, anda hanya perlu sebuah komputer dengan akses internet dan menetapkan ia salah satu daripada pelayar moden berikut:

 Google Chrome versi 5. 0 (atau lebih tinggi);

 FireFox 6. 0 (atau lebih tinggi)

 Opera 11. 10;

 Internet Explorer 7.

Langkah pertama dalam perjalanan ke satu hobi menghiburkan - Sertai dalam permainan NeverFate itu. Dan ia terdiri daripada arahan-arahan berikut:

1) e-mel anda yang sah;

2) Bukti kesahihannya melalui penerimaan surat kepada kod alamat. Kod perlu disalin dan diletakkan di halaman kedua seksyen Pendaftaran NeverFate;

3) Nama watak itu, pada masa yang sama bertindak sebagai login untuk memasuki permainan;

4) data peribadi tertentu. Pastikan untuk memasukkan tarikh sebenar kelahiran, jika tidak, apabila mengesan penipuan, watak anda akan diseksa atau disekat. Atas permintaan juga boleh dibuat dengan namanya masa ini, tempat tinggal, hobi, kerja, dan lain-lain

5) Jantina watak mestilah sama seperti anda, kerana jika tidak, semua akan menghadapi kunci yang sama. Di sini adalah perlu untuk menentukan kelas wira masa depan anda (pahlawan atau ahli sihir).

Lanjut adalah perlu untuk mengetahui dengan perjanjian pengguna (anda boleh mendapatkan ia di laman utama), dengan hati nurani yang jelas untuk mengesahkan penerimaan mereka daripadanya dan lengkap, jadi langkah NeverFate pendaftaran dalam talian. Dengan klik pada yang sepatutnya, yang terletak di butang yang bawah, anda bergerak ke halaman yang "Perpisahan" bagaimana anda bermain permainan dalam talian NeverFate. Selepas membaca, klik pada "Next" dan mendapatkan selamat tinggal yang lain (tetapi dari kuasa yang lebih tinggi tempatan). Dan hanya selepas klik pada butang, anda akhirnya akan mula bermain NeverFate.

Permainan NeverFate talian adalah rumah kepada watak-watak yang berbeza, tetapi semua daripada mereka mempunyai ciri-ciri asas berikut:

= Kekuatan kerosakan wira kapasiti + disengajakan ransel beliau;

= Ketangkasan dodge;

= Gerak hati yang berkualiti mogok kritikal;

Kesihatan bilangan = tenaga penting;

Mana = jumlah tenaga ajaib

= Perisikan Kualiti kerosakan wira sihir yang disengajakan;

= Nasib nasib dalam semua aspek NeverFate talian;

Charisma = nisbah wira makhluk lain.

Semua pelbagai pisau, yang anda mempunyai untuk bermain permainan dalam talian NeverFate, boleh dikumpulkan seperti berikut:

 Pedang;

 Pisau;

 Axe, kapak;

 Dubina, tukul;

 tongkat-tongkat.

Untuk menjadi tuan daripada beberapa jenis senjata, anda perlu untuk membangunkan kemahiran ini.

Dalam bidang permainan sihir talian NeverFate mempunyai kehadiran 14 kelas, setiap yang mungkin mencadangkan menggunakan barangan unik dan jampi

1. Magic umum.

2. The Magic of Light.

3. Kegelapan sihir.

4. Huru-hara.

5. Kebakaran.

6. Bumi.

7. Air.

8. Udara.

9. Tree.

10. Logam.

11. Ruang.

12. Masa.

13. Perkara mental.

14. Perkara fizikal.

Jika anda tidak boleh membuat keputusan apa jenis kelas yang anda suka yang paling, surfaktan dapat memahami mereka semua. Tetapi jika anda memilih satu perkara, ia akan menjadi ace ke arah ini.

Jangan teragak-agak: Main NeverFate - kemudian menghabiskan masa lapang mereka dengan cara yang sangat menghiburkan. Sudah tentu, dalam kajian ringkas ini tidak dilindungi oleh banyak maklumat yang menarik, tetapi membacanya anda akan dapat "Ensiklopedia", yang terletak di laman web rasmi permainan. Jika anda ingin pengembaraan yang luar biasa dan tidak berkesudahan expanses komunikasi, sertai kami!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag