Jangan sekali-kali Tanah

Nama alternatif: Jangan sekali-kali Tanah

Jangan sekali-kali Lands online - permainan yang hebat menarik yang akan menarik perhatian peminat pengembaraan yang menarik. Jangan sekali-kali Lands permainan dalam talian adalah koleksi genre yang paling menarik, seperti, sebagai contoh, strategi, dan banyak pencarian lain. Bermain permainan dalam talian Jangan sekali-kali Tanah akan menjadi menarik untuk semua orang - kanak-kanak dan orang dewasa. Dengan kepala tenggelam dalam permainan yang menarik, anda sendiri boleh mempengaruhi hasil peristiwa di seluruh dunia. Ia akan menjadi satu rehat yang besar dari kebosanan hidup setiap hari!

Jangan sekali-kali Lands Permainan dalam talian tidak memerlukan apa-apa keperluan komputer yang besar. Semua yang anda perlukan untuk bermain adalah sistem operasi Windows XP / Vista / Windows 7, kad bunyi yang paling biasa, papan kekunci, tetikus, pelayar web dan sambungan internet. Jangan sekali-kali bermain Tanah perlu membuat profil anda dalam permainan, iaitu ia adalah perlu bahawa pendaftarannya telah dilakukan Jangan sekali-kali Lands watak, yang akan mahu bermain. Untuk melakukan ini dalam satu bentuk khas di laman web ini untuk memasuki nama watak yang mana anda mahu bermain, memilih kata laluan dan menghantar e-mel, jadi ia pergi kepada suatu permintaan untuk pengesahan pendaftaran. Jangan sekali-kali Lands pendaftaran yang sepatutnya tidak adalah berbeza daripada prosedur dalam permainan itu adalah mudah dan mudah difahami. Sertai dalam permainan Jangan sekali-kali Lands hujung sini, kemudian anda boleh terus ke permainan.

Jangan sekali-kali Lands permainan dalam talian telah dicipta pada tahun 2004, jadi ia adalah salah satu besar-besaran berbilang talian peranan pertama yang terkenal dan agak popular bermain permainan. Tetapi oleh kerana permainan ini telah banyak berubah sejak kemajuan tidak di tempat, pemaju sentiasa ditambah dengan maklumat baru dan menarik "gula-gula." Pembangunan permainan adalah sentiasa dari segi teknikal dan dari segi jumlah yang semakin meningkat daripada pemain. Melalui ini bermain permainan dalam talian Jangan sekali-kali Tanah akan menjadi sangat menarik dan menarik. Permainan ini adalah percuma, jadi bahawa lebih ramai orang mula bermain! Jika seorang pemain bersedia untuk melabur wang sebenar dalam permainan - maka dia akan mempunyai peluang. Sememangnya, dari awal permainan pengguna adalah sukar untuk mendapatkan pengalaman dan perjuangan. Pembangunan yang lebih cepat dan lebih mudah, anda boleh hanya meletakkan permainan dalam beberapa beg wang.

Setiap watak dalam permainan mempunyai pelbagai ciri-ciri seperti:
• Kesihatan
• ketangkasan
• kuasa
• nasib
• pengetahuan, dan lain-lain lagi.

Selain itu, setiap pemain mempunyai 33 kemahiran dan kebolehan yang berbeza 38. Membangunkan parameter dan ciri-ciri, yang boleh dianggap yang paling penting, anda boleh membuat watak yang unik. Ciri-ciri ini mesti dipilih bawah gaya individu bermain. Oleh itu, Jangan sekali-kali Lands bermain untuk setiap pengguna yang bersifat unik, beliau secara peribadi telah mencipta. Mendapatkan mata pengalaman dalam permainan, anda boleh mengambil bahagian dalam pelbagai pertempuran. Dalam kes ini, sebaik sahaja watak yang mencapai tahap yang baru, ia akan membuka peluang baru, seperti ciri-ciri yang lebih baik peribadi, senjata baru, pakaian baru dan barangan. Permainan ini bukan tanpa "dadah keajaiban", pengguna mendapat pelbagai elixirs, ramuan, skrol, yang sangat memudahkan proses permainan. Kesemua mereka meningkat atau ciri-ciri lain yang bersifat, tetapi tidak seperti kemahiran yang telah diperolehi oleh pengalaman, berbuat demikian hanya untuk tempoh yang singkat. Oleh yang demikian, ia mestilah digunakan hanya dalam keadaan benar-benar perlu dan bijak untuk memaksimumkan kelebihan sementara.

Wang dalam permainan dipanggil orang-orang kafir. Semua yang saya mahu untuk membeli atau menjual, ditukar pada mereka. Ia boleh menjadi apa-apa, seperti pakaian, senjata, pelbagai produk lain. Menggunakan permainan wang sebenar anda, anda boleh membeli artifak unik, yang jauh lebih kuat berbanding standard.
Boleh mendapat pengalaman dalam menggunakan profesion tertentu. Memilih kelas dan kerja, anda bukan sahaja boleh mendapat pengalaman, tetapi juga bukan kepercayaan.

Permainan ini telah, profesion itu:
• peniaga
• Dr
• alkimia dan lain-lain lagi.

Permainan ini juga boleh digabungkan ke dalam puak-puak dan keluarga. Ia adalah mungkin untuk mewujudkan puak anda sendiri atau menyertai satu yang sedia ada.

Pemain akan diberi pilihan untuk menyertai kuasa-kuasa yang:
• Cahaya
• Chaos
• Kegelapan [_7_ ] • senja

Sememangnya, setiap daya mempunyai kebolehan yang unik dan kemahiran yang berbeza dari yang lain.

 

Bermain juga