Neverwinter Nights 2

Nama alternatif: Neverwinter Nights 2

Permainan Neverwinter Nights 2 merujuk kepada permainan komputer peranan-bermain yang dicipta gaya RPG. Peristiwa di berlalu permainan dalam dunia fantasi di mana anda, sebagai pemain utama, anda perlu untuk meneroka kurungan bawah tanah, hutan dan bandar-bandar.

Permainan Komputer Neverwinter Nights 2, anda boleh memuat turun di mana-mana tapak yang menyediakan peluang itu. Walau bagaimanapun, dalam kebanyakan kes NWN2 percuma dan amat sukar untuk mendapatkan permainan yang anda perlukan untuk memerintahkan pemacu.

Sebelum anda mula bermain Neverwinter Nights 2, anda perlu menyemak sama ada komputer anda memenuhi keperluan untuk permainan:

1) Pentium 4 2. 0 GHz - Processor.

2) 512 MB - RAM.

3) 6.5 GB - HDD.

Main Neverwinter Nights 2 Anda bermula dengan mewujudkan watak anda. Di mana anda mesti memilih bangsa dan kelas yang ia menjadi milik. Sepanjang pembangunan watak anda, anda akan membuka akses kepada, kelas-kelas prestij, dan juga di hadapan anda akan membuka peluang-peluang baru.

Dalam Neverwinter Nights 2 watak mempunyai ciri-ciri unik mereka sendiri:

1) Kuasa - memberi kesan kepada keupayaan watak mengangkat objek berat, dan juga menyebabkan kerosakan kepada musuh dan kebarangkalian melanda.

2) ketangkasan - adalah keupayaan watak anda untuk mengelakkan serangan dan mengelakkan jenis senjata (huru-hara atau antara).

3) Endurance - indeks ketahanan anda.

4) Perisikan - menentukan berapa banyak mata kemahiran yang anda dapat apabila anda pergi ke tahap yang baru, dan juga memberi kesan musim.

5) Hikmah - adalah bilangan kuasa ejaan mungkin.

6) Charisma - adalah kemungkinan sihir, ahli sihir, bards dan paladins.

Dari pemilihan seks akan bergantung kepada apa yang watak-watak dan bagaimana mereka akan berkaitan dengan watak anda.

Neverwinter Nights 2 Kelas dibahagikan kepada utama dan berprestij. Kelas asas boleh didapati dalam permainan dari awal lagi, dan berprestij dengan masa.

Kelas-kelas utama dalam Neverwinter Nights 2 ialah:

1) Bard - kelas yang boleh melanda melalui lagu-lagu. Ia juga boleh menyebabkan rasa takut dan menyebabkan rasa takut dalam lawan.

2) Barbarian - kelas yang tidak ada yang takut. Semasa kekuatan lesu yang telah berkurangan, dan ia menjadi lebih lemah.

3) Pahlawan - kelas ini adalah universal. Pahlawan kuat dalam huru-hara dan ditembak cemerlang pada jarak yang waras.

4) Wizard - adalah kelas serba boleh untuk ahli silap mata. Pada awal permainan dari mereka pujukan sedikit. Sangat lama untuk mengepam sepanjang permainan.

5) Druid - kelas yang mempunyai kuasa penyembuhan.

6) Imam - ini adalah kelas yang paling menjanjikan. Beliau memiliki pelbagai mantera dan kebolehan ajaib.

7) ahli sihir - kelas ajaib yang menggunakan mantra untuk daya tarikan beliau. Ahli sihir tidak boleh mendapatkan lebih banyak kemahiran.

8) Monk - kelas yang mempunyai kemahiran untuk huru-hara yang baik.

9) Kesatria Santo - kelas yang sangat terhad dalam berlainan.

10) pengelak - kelas yang mempunyai kerosakan yang kuat, tetapi ia adalah amat sukar untuk menguruskan.

11) Ranger - pahlawan hibrid dan Druid. Ini bermakna bahawa dia mempunyai kemahiran sebagai Druid, dan pahlawan.

12) ahli sihir - satu kelas yang mempunyai kemahiran dalam sihir.

Dalam Neverwinter Nights 2 pencarian anda akan jatuh daripada tahap yang berbeza kerumitan. Anda perlu melaksanakan mereka berkuat kuasa sepenuhnya, untuk mendapatkan mata maksimum.

Masukkan dunia Neverwinter Nights 2!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag