New Era

Nama alternatif:

New Era Online - dalam talian permainan percuma peranan-bermain dengan dunia ajaib dan kebebasan penuh tindakan. Anda memulakan permainan anda di bandar, yang didiami oleh pelbagai watak dan haiwan, pilih watak anda suka dan memulakan perjalanan anda.

Dalam-Game pendaftaran New Era adalah sangat mudah dan tidak akan membawa anda banyak masa untuk melakukan ini, anda perlu:

1. Lawati laman web rasmi permainan.

2. Klik "pendaftaran".

3. Masukkan e-mel anda.

4. Masukkan kata laluan dicipta.

5. Ulang memasukkan kata laluan sekali lagi.

6. Klik "Main."

Permainan New Era termasuk enam kaum utama:

• kerdil;

• orang;

• peri;

• vampire;

• ORK;

• menaja.

Gnome - penduduk lembah-lembah gunung, tugas mereka adalah pemprosesan pelbagai batu apabila ia timbul tidak diketahui oleh sesiapa, tetapi mereka adalah saudara-mara jauh orang dalam pertempuran, mereka yang keras dan kuat, mereka tahu sebilangan besar jampi, lebih kurang pertumbuhan orang, tetapi sebagai kuasa boleh dibandingkan dengan kaum-kaum lain.

Man - mempunyai kualiti purata, orang yang baik pembelajaran, mereka membelanjakan kurang pada mantra tenaga ajaib daripada bangsa lain.

Elf - penghuni hutan, adalah salah satu perlumbaan yang paling menarik, paling bunian adalah Mages, mereka terutamanya berkaitan dengan keajaiban Subuh senjata lebih suka - panah, tongkat, kakitangan.

Vampire - bangsa yang paling kuno, bangsa tidak suka manusia boleh berubah rupanya untuk menipu musuh, mereka tidak muncul di dalam cermin, tidak mempunyai tempat teduh dan pergi sangat tenang. Dalam pertempuran, boleh memulihkan kekuatannya, menjadi beban kepada kuasa-kuasa gelap.

Orc - bangsa ini boleh dibezakan oleh warna hijau pada kulit dan penglihatan yang teruk, mereka adalah pejuang yang sangat baik, menyebabkan pukulan yang merosakkan, tidak bekerjasama dengan kaum-kaum lain.

Troll - bangsa yang teruk, tidak bertolak ansur dengan orang luar di tanah mereka, kuat dalam pertempuran dan mempunyai stok daya hidup dengan ketara lebih besar daripada bangsa-bangsa lain mempunyai kuku besar dan badan besar-besaran.

Main permainan dalam talian New Era yang anda boleh untuk diri sendiri dan rakan-rakan.

New Era talian mempunyai enam kelas yang berbeza:

• Ranger

• gasar

• Master Shield

• Juggernaut

• Imam

• Mag

Ranger - kebanyakannya pemburu, Cathar senjata mereka, mereka benar-benar memanah.

Gasar - dalam pertempuran, mereka sangat kejam, mereka suka berperang di rusuk pertama lebih suka kapak dan kepentingan.

Master Shield - mereka membayar serangan pihak lawan, terhadapnya, mereka mempunyai reaksi yang baik, badan yang baik, mereka dilindungi oleh perisai.

Juggernaut - pahlawan yang hebat, pergi ke perisai dalam pertempuran menggunakan pedang yang berbeza.

Imam - pahlawan-pahlawan yang boleh bertindak sebagai penyembuh dalam pertempuran menyokong sekutu mereka, berjuang menggunakan senjata tumpul.

Mage - kuasa utama sihir ini, tahu banyak bahasa dan latihan yang digunakan dalam pertempuran kakitangan m rod.

Di New Era, anda boleh bermain di mana-mana PC yang bersambung ke Internet.

Sama seperti permainan lain, New Era mempunyai bilik sembang dan forum, di mana anda bukan sahaja dapat berkomunikasi dan mencari jawapan kepada soalan-soalan anda, tetapi juga untuk membuat kawan-kawan baru.

Menjadi salah satu wira dunia dongeng dan merebut semua wilayah-wilayah dalam Era Baru dalam milik mereka.

 

Bermain juga