Dunia akan datang

Nama alternatif: DUNIA NEXT

Multiplayer berasaskan pelayar dalam talian permainan peranan-bermain menawarkan NextWorld hilang di dunia zaman pertengahan, iaitu di bandar purba Elixir - misteri dan penuh dengan pengembaraan bagi mana-mana jemaah haji yang keinginan mereka. Dalam RuNet NextWorld permainan dalam talian telah lama menjadi popular dan tercinta, walaupun menerima status "orang" ... dan anda pernah mendengar tentang dia?
Jika tidak, mendaftar dan mengetahui sendiri bagaimana dunia itu dapat memikat NextWorld talian.

Perlu diingatkan bahawa permainan ini adalah bersahaja: untuk menjalankannya anda akan memerlukan sebuah komputer dengan sistem operasi Windows, sambungan Internet dan pelayar.

Untuk mula bermain NextWorld, anda perlu melengkapkan pendaftaran mudah akaun permainan. Pendaftaran permainan ini adalah untuk mengisi borang NextWorld standard di mana anda perlu datang dengan login permainan, menjaga kata laluan, masukkan alamat e-mel yang sah dan kod pengesahan. Selepas, menekan "pendaftaran NextWorld» surat dan mengharapkan pengaktifan akaun data. Mengesahkan apa yang sebenarnya anda perlu NextWorld check online, klik link pengaktifan dan selamat datang ke realiti Zaman Pertengahan.

Mesyuarat dengan permainan permulaan, sudah tentu, dengan penciptaan wataknya. NextWorld permainan dalam talian di mana terdapat empat kelas aksara - tentera, pengawal, Mages dan Paderi. Setiap kelas mempunyai sejarah sendiri dan set kemahiran yang dinyatakan di dalam skrol khas - memilih seorang wira dan cuba baik mengenai status pemastautin di Elixir. Antara ciri-ciri utama yang disediakan untuk watak-watak semua kelas - ketangkasan dan kekuatan, gerak hati dan kebijaksanaan, ketahanan, dan lain-lain

Adapun peluru pertempuran, membelinya di kedai (jika anda ingin ke sini dan sekarang). Atau anda boleh mendapatkan senjata baru dan perisai dalam proses menyelesaikan masalah permainan, bersama-sama dengan pengalaman dan mata. Untuk meningkatkan kualiti watak anda perlu Runes - senarai besar ciri-ciri khas, seperti rune baik atau jahat, membisingkan rune atau keuntungan rune Phoenix. Ini Runes anda boleh mendapatkan dari pekedai, yang cukup banyak. Wang boleh diperolehi untuk ini, bercakap di gelanggang atau hanya berjuang dan mengalahkan bos musuh. Masih ada yang dipanggil "berjuang untuk hidup" - survival Pemain yang paling kuat di sini, baik dan sewajarnya menerima ganjaran yang besar untuk keberanian. Anda boleh juga masih cabutan bertuah melalui pertaruhan mendapat - keseronokan juga menguntungkan. Secara umum, peluang untuk kesedaran diri dan menambah rizab emas cukup banyak.

Pameran untuk menunjukkan untuk bermain permainan dalam talian NextWorld tidak bermakna bahawa semua pemain di sini akan dikaitkan hanya dengan peperangan dan keganasan. Untuk watak yang lebih aman, mahu hidup dengan aman dan baik, terdapat banyak aktiviti-aktiviti lain, seperti aktiviti ekonomi (beri perdagangan, herba dan cendawan), penyelidikan (alkimia dan penyembuhan), kerja (kerja sebagai Logger atau pelombong).

Juga bermain NextWorld - ia bermakna wujud sepenuhnya dan menyeluruh membangunkan. Watak anda akan dapat menyertai aktiviti kemasyarakatan, untuk menjadi ahli yang aktif dalam kesatuan (melengkapkan wilayah dan membina bangunan), berkawan dan mencari pasangan jiwa, memulakan keluarga. Bercakap di mana, permainan ini mempunyai sebuah pejabat pendaftaran - di sini anda boleh memohon keinginan untuk mendaftar cinta permainan anda, kemudian pergi melalui semua peringkat majlis perkahwinan dan hanya setelah selesai ujian kekuatan pasangan anda untuk berkahwin.

Pendek kata, bermain permainan NextWorld dalam talian - ia bermakna untuk hidup sepenuhnya hanya dalam realiti yang berlainan, lebih misteri dan tidak dapat diramalkan. Pelbagai acara dan pencarian cerita, pertempuran kumpulan, pemain vs duels pemain dan pertandingan yang luar biasa (seperti "Setiap manusia untuk dirinya sendiri"), serta grafik yang menakjubkan, menawan cerita dan komunikasi sebenar dengan orang-orang seperti yang berfikiran - semua ini dengan jelas menonjol terhadap latar belakang permainan NextWorld yang lain tema pelayar fantasi peranan-bermain permainan. Dalam NextWorld bermain - ia hebat!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag