Need for Speed: Shift

Nama alternatif: Need for Speed: Shift

Mengenai hakikat bahawa apa yang experimenters adalah pengasas NFS projek legenda, mendengar hanya oleh mereka yang jauh ruang maya dan tidak biasa dengan permainan komputer. Dan semua orang yang kekal menyedari bilangan berapa banyak dikemaskini, menambah, dan membuat inovasi yang terselamat projek ini. Permainan ini Need for Speed: Shift - ia pemikiran seterusnya mengenai perkara ini. Siri ini berbeza daripada perlawanan sebelumnya dalam perlumbaan yang betul dianggap perangsang, dan tidak arked biasa. Kelemahan hanya, yang, secara umum, tanpa kesukaran, mungkin mengambil keputusan selepas lawatan topik yang berkaitan dalam forum - kesukaran untuk mengawal kereta.

Bersama-sama dengan permainan ini NFS Shift realistik dan munasabah maksimum. Setiap kereta yang dilengkapi dengan kamera dari kabin, pemandu roda dengan pedal, tetapi pada tyunninga yang paling tidak penting akan memberi anda kebarangkalian untuk memenangi terima kasih kepada saat berharga dalam persaingan. Dengan setiap bangsa baru mungkin untuk melihat wajah baru kepada anda cara dipercayai pengangkutan. Seperti kebanyakan peluang itu bagi pencinta kereta benar. Dengan setiap sekeping baru anda boleh mengubah gaya kenderaan di jalan raya. Sebenarnya perubahan ini anda perlu untuk menonton untuk keseluruhan permainan.

Setiap bangsa kelihatan agak jenis yang sama, tetapi masih dari fakta ini tidak hilang minat. Berikutan ini, kerana anda akan dapat memuat turun Need for Speed: Shift telah peluang untuk belajar tentang apa yang setiap komputer yang mengandungi pemandu dalam permainan ini akan menjadi tingkah laku keterlaluan yang berbeza. Dalam usaha untuk mendapatkan digunakan untuk trek dan merasakan ia sepenuhnya ia akan perlu melakukan perjalanan pada bukan kaum beberapa.

Permainan ini terus menggunakan tangga kerjaya. Untuk peluang untuk membuka pemain kelas baru mesti mengumpul kerana Bintang saham pengalaman. Terima kasih kepada kemahiran anda, anda boleh melompat ke kelas atas. NFS Shift turun mungkin juga disebabkan oleh hakikat bahawa terdapat dilaksanakan kemungkinan untuk perlumbaan "oleh jemputan" yang akan berjuang dengan lawan dan telah terganggu dari tugas-tugas biasa petikan.

Dalam permainan ini anda akan dapat untuk membuka semua potensinya, seperti dalam majoriti permainan ini diperintah secara khusus kepada sifat-sifat peribadi pemain. Dan dalam semua bantuan ini diwakili dibatalkan (kesimpulan permainan pengkritik adalah salah satu yang terbaik untuk semua projek) dan grafik mengagumkan (yang telah menjadi tradisi) sokongan muzik.

Dan bagi telefon pintar android Perlu for Speed: Shift untuk PC dan mempunyai kemungkinan menggunakan pihak berbilang, bersosial dan bersaing dengan pemain lain dalam permainan dan dengan bahagian yang berlainan di dunia. Apabila anda membuka kedudukan, menunjukkan kebolehan anda dan semua yang anda telah mencapai tahap saingan untuk menganggarkan kualiti memandu.

Terutama terkenal di kalangan peserta permainan adalah mod pertarungan, memilih yang Need for Speed: Shift mesin untuk setiap perlumbaan baru memenuhi yang baru.

 

Bermain juga