Need for Speed: Undercover

Nama alternatif: Need for Speed: Undercover

Permainan Need for Speed: Undercover adalah permainan komputer yang paling popular tentang perlumbaan. Permainan ini adalah siri kedua puluh Permainan Need for Speed.

Anda boleh melihat kira-kira Need for Speed: Undercover video. Dalam iklan ini anda biasa sepenuhnya dengan jalan cerita. Video akan muncul di hadapan anda selepas perlumbaan dan melaksanakan pelbagai misi.

Muat turun Need for Speed: Undercover, anda boleh bebas untuk laman web yang menyediakan akses ini, atau anda boleh muat turun NFS Undercover selepas membuat permainan di laman web rasmi. Laman web rasmi yuran permainan muatan.

Dalam permainan komputer Need for Speed: Undercover kereta dibahagikan ke dalam kelas mengikut negara-negara pengeluar.

1) Buat Amerika

- Gred 1 - Ford GT dan Chevrolet korvet Z06.

- Kelas 2 - Shelby GT500, Ford Shelby GT 500KR, Dodge viper SRT-10.

- Gred 3 - Ford Mustang GT, Dodge Pengecas R / T, Chevrolet korvet pari, Chevrolet Chevelle SS Dodge Challenger, Dodge Pengecas SRT8 Super-Bee, Chevrolet films Konsep.

- Gred 4 - Pontiac GTO, Ford Focus ST, Pontiac Solstis GXP, Ford Escort Cosworth RS, Chevrolet films SS, Plymouth Barracuda, Cadillac CTS-V.

2) Pengeluar Jepun

- 1 kelas - Nissan GT-R R35.

- 2 kelas - Lexus IS-F.

- 3 kelas - Toyota Supra, Nissan 370Z, Mitsubishi Lancer Evolution, Mazda RX-7, Nissan Skyline GT-R R34, Mitsubishi Lancer Evolution IX MR.

- 4 kelas - Nissan 240SX (S13), Mazdaspeed3, Nissan Silvia (s15), Mazda RX-8.

3) Pengeluar Eropah

- 1 kelas - Porsche Carrera GT, Bugatti Veyron 16,4, McLaren F1, Lamborghini Murcielago LP 640, Pagani Zonda F, Audi R8.

- 2 kelas - Porsche 911 Turbo, Audi RS4, BMW M3 E46, Mercedes-Benz SLR McLaren 722, BMW M3 E92, Lamborghini Gallardo LP 560, Audi S5, Mercedes-Benz CLS 63 AMG, Porsche 911 GT2, BMW M6 , Porsche 911 GT3 RS, Aston Martin DB9.

- 3 kelas - Renault Megane Coupe dan Audi TT 3,2 Quattro.

- 4 kelas - Volkswagen Scirocco, Lotus Elise iVolkswagen Golf R32.

Dalam permainan yang menarik Perlu for Speed: Undercover juga merupakan kereta bonus, tetapi anda mendapat hanya apabila memasukkan kata laluan rahsia.

Dalam permainan komputer Need for Speed: Undercover Anda akan bermain di bawah perlindungan. Anda akan perlu untuk menangkap penjahat, dan kemudian anda akan ditawarkan pekerjaan.

Tugas anda dalam permainan Need for Speed: Undercover akan mendapat reputasi sebagai pelumba terbaik perlumbaan jalanan. Dengan mereka, anda akan perlu pergi ke satu kumpulan jalan. Hakikat bahawa anda bekerja menyamar dalam permainan ini, tiada siapa yang tahu.

Setelah bekerja dalam bidang ini anda akan mempunyai pekerjaan baru, asasnya adalah sama seperti di yang pertama, tetapi ia akan membawa anda ke kawasan baru.

Untuk perlumbaan yang anda akan diberikan kawasan yang besar dan muzik yang besar. Anda juga boleh meningkatkan kereta anda sendiri, mendapatkan wang untuk pembaikan semasa perlumbaan.

Kaum Kolektif anda boleh mentakrifkan semula peranan sebagai: pelumba atau polis.

Permainan NFS Undercover memenangi banyak pemain dan telah memenangi kejayaan besar.

Teruskan ke saringan jalan, memenangi perlumbaan jalan dan melaksanakan misi di Need for Speed: Undercover!

 

Bermain juga