Perlu untuk Tanah Kelajuan 2

Nama alternatif: Perlu untuk Tanah Kelajuan 2

2 permainan NFS bawah tanah adalah permainan komputer mengenai perlumbaan, di mana anda boleh memainkan bukan sahaja pada komputer anda sahaja, tetapi juga pada rangkaian. Permainan ini tergolong dalam simulator perlumbaan arked dan adalah kesinambungan daripada Need for Speed: Underground.

Perlu untuk Speed ​​Underground 2 - permainan untuk pencinta sebenar perlumbaan. Dalam plot penalaan permainan diletakkan untuk kereta yang terlibat dalam lumba jalan.

Sepanjang permainan akan muncul di hadapan anda mengenai NFS bawah tanah 2 video. Video ini mendedahkan plot permainan, memperkenalkan anda kepada peraturan.

Muat turun Perlu untuk Speed ​​Underground 2, anda boleh pada mana-mana tapak yang menyediakan ciri ini. Selain itu, permainan yang NFS bawah tanah 2 anda boleh muat turun melalui torrent, Fail Downloader popular.

Dalam permainan komputer NFS bawah tanah 2 kereta Rusia hanya tersedia di versi Eropah permainan, dalam versi Amerika kereta Rusia tidak.

Anda akan bermain NFS bawah tanah 2 kaum di perayaan-perayaan berikut:

1) Ring - ini adalah jenis yang paling mudah daripada perlumbaan dan ia dianggap tradisional. Tugas anda di sini adalah yang pertama untuk menyelesaikan perlumbaan pusingan terakhir.

2) Sprint - sejenis kaum, di mana anda perlu untuk mendapatkan item yang pertama dari yang pertama untuk yang kedua.

3) perlumbaan Drag - satu kaum untuk jarak yang pendek. Semasa itu anda perlu bertindak balas dengan cepat untuk beralih, ia tidak bump ke dalam kereta dan objek lain dan yang paling penting - ia adalah untuk menyelesaikan pertama.

4) Drifting - sejenis kaum, di mana anda perlu untuk menjaringkan lebih banyak mata daripada lawan anda. Mata yang anda akan mendapat dalam drifts, tetapi perkara yang penting bukan untuk berlanggar dengan pagar. Dalam hanyut menghadiri empat pelumba.

5) jalan X - adalah satu bangsa litar kerumitan dipertingkatkan. Dengan apa laluan anda memandu tidak diketahui. Dalam jenis ini perlumbaan yang anda tidak boleh menggunakan pemecut tambahan.

6) Profesional League - adalah kaum cincin serba boleh, mereka ditugaskan laluan khas.

7) Mod perjalanan percuma - Dalam mod ini anda boleh pergi ke mana-mana nombor dan mana-mana landasan yang betul. Perkara utama dalam rejim-rejim ini menahan diri dari pertembungan. Anda juga boleh menarik dalam perlumbaan ini pemandu lain.

Permainan Keperluan Tanah Kelajuan 2 anda memandu dalam bidang-bidang

1) Bandar - ini adalah bandar fiksyen biasa Bayview, yang adalah sama dengan moden Los Angeles.

2) Airport - adalah kawasan yang mudah alih yang sentiasa terbang kapal terbang.

3) Beacon Hill - adalah sebuah tempat yang jauh dalam permainan.

4) Jackson Ketinggian - ini adalah satu kawasan yang luar biasa, tetapi di sini sentiasa berlumba-lumba.

5) Sudut Harbor - adalah satu kawasan yang dibahagikan kepada beberapa bahagian: barat dan timur.

Semasa perlumbaan anda akan memandu semasa cuaca yang berbeza: hujan, salji, dan hanya cuaca cerah. Kaum akan diadakan, kedua-dua hari dan malam. Anda akan dijemput untuk hadir dalam pelbagai majalah untuk memenangi perlumbaan.

Permainan Keperluan Tanah Kelajuan 2, anda akan bermain bagi pihak Rachel Teller, gadis 27 tahun.

Mula perjalanan yang menarik anda ke dalam dunia hanyut luar biasa Keperluan Tanah Kelajuan 2. Katakan anda mendapatkan bertuah dan anda akan menjadi pelumba benar kebal.

 

Bermain juga