Need for Speed ​​World

Nama alternatif: Need for Speed ​​World

Permainan Need for Speed ​​World adalah permainan komputer secara besar-besaran berbilang mengenai perlumbaan dan merujuk kepada siri permainan Need for Speed. Permainan ini dibangunkan oleh EA Black Box Syarikat pada tahun 2010.

Muat turun Need for Speed ​​World, anda boleh dari mana-mana laman di mana akses tersebut disediakan. Juga NFS World dan anda boleh muat turun melalui torrent, yang dikenali fail but yang berbeza.

Dalam permainan Keperluan mesin Speed ​​Dunia dibahagikan kepada tiga kelas. Setiap satu daripada mesin mempunyai tiga ciri-ciri:

1) kelajuan - menunjukkan bagaimana kelajuan mesin.

2) pecutan - berapa cepat kereta boleh mempercepatkan pada gas.

3) pengendalian - satu petunjuk bagaimana mesin adalah mudah untuk beroperasi.

Semua parameter ini boleh meningkat dalam permainan untuk jumlah yang tertentu.

Di dalam kereta NFS World anda boleh membeli satu mata wang dalam permainan khas - SpeedBoost. Ia boleh dikira bukan sahaja untuk kereta tetapi juga untuk lain-lain.

SpeedBoost - mata wang permainan ini, yang anda hanya boleh membeli untuk wang sebenar. Item yang anda boleh membeli menggunakan SpeedBoost, khas yang ditetapkan.

Sebelum anda mula bermain, anda perlu melihat tentang Keperluan video Speed ​​Dunia. Video ini memperkenalkan anda kepada peraturan permainan dan ciri-ciri asas Need for Speed ​​World.

Dalam permainan dalam talian Perlu untuk Speed ​​Dunia anda akan bermain di beberapa bandar, yang diambil dari versi terdahulu Need for Speed.

Berikut dinamik menukar masa hari. Dalam pergantungan kepada masa tahun, pemaju menukar reka bentuk permainan: Tahun Baru, wilayah yang diliputi oleh salji dan digantung kalungan, dan semua diletakkan pada labu Halloween dan perkara-perkara yang menakutkan.

Di-Permainan Need for Speed ​​World mempunyai jenis-jenis kaum:

1) Swasta - bangsa ini, yang bersaing dengan rakan-rakan anda atau penunggang yang lain.

2) Antipolitsiya - bangsa ini di mana anda terlibat terhadap polis. Di dalamnya anda boleh mengambil bahagian secara bebas atau bersama-sama dengan pelumba lain.

Terdapat juga lain-lain jenis kaum:

1) pecut (pecut) - sejenis perlumbaan di mana anda perlu pergi lebih cepat daripada lawan pada pusingan terakhir.

2) bulatan (litar) - adalah jenis standard bangsa, di mana anda perlu datang lawan lebih cepat.

3) Pasukan mengejar (pasukan melarikan diri) - sejenis kaum, di mana anda perlu untuk mengalahkan lawannya pada jarak yang tertentu.

4) tempat (mod foto) - ini adalah perlumbaan yang menawarkan anda penaja. Tugas anda adalah lebih cepat daripada lawannya untuk datang ke tempat dan mendapat hadiah yang memenangi anda.

5) mencari harta karun (harta karun) - jenis baru perlumbaan.

6) mengejar (melarikan diri) - ini adalah satu bangsa di mana anda terlibat terhadap polis.

7) lurus (drag) - ia adalah satu bangsa untuk jarak yang pendek. Pada masa itu anda perlu menukar gear dan tidak bertemu objek yang berlaku di jalan.

Dunia Permainan - permainan perlumbaan moden, di mana anda boleh menguji diri anda sebagai pelumba sebenar.

Lakukan misi kompleks, mengambil bahagian dalam perlumbaan, dimasukkan ke dalam Keperluan permainan for Speed ​​World seratus peratus. Memenangi rasa hormat dari rakan-rakan dan lawan takut

 

Bermain juga