NHL 09

Nama alternatif: NHL 09

Processor: 1. 3 GHz

RAM: 256 MB (XP) / 512 MB (Vista)

Video: 64 MB

Cakera keras: 3. 1GB

NHL 09 - terkini pada masa ini sebahagian daripada siri popular hoki sukan simulator dibangunkan untuk komputer peribadi. Memilih pasukan kegemaran anda dari mana-mana liga dunia yang ada, termasuk NHL '09, Liga Super Rusia, Finland SM-League, Sweden Elitserien dan persaingan AHL kelab ladang dan pasukan pertandingan peringkat kebangsaan dan pelbagai besar pertandingan, kejohanan dan pertandingan. Antara mod permainan yang banyak mempunyai peluang untuk bermain satu permainan atau menghabiskan sepanjang musim ini, menguruskan pasukan kegemaran anda. Dan jika anda kelihatan sedikit, maka permainan NHL 09 akan memberi anda peluang untuk merasa sebagai jurulatih salah satu pasukan dalam liga dan dengan tradisi sifar mewujudkan kelab yang hebat, mewujudkan gabungan pemain menandatangani orang muda yang menjanjikan yang mengambil bahagian dalam urus niaga pemindahan, dan juga mengambil bahagian dalam pembangunan infrastruktur kelab. Main NHL 09 boleh dalam pasukan, dan dalam mod pemain tunggal, mewujudkan anak didik dan menghantarnya kepada pasukan liga, dan melengkapkan pemasangan kakitangan kejurulatihan bagi setiap perlawanan, akan dapat meningkatkan ciri-ciri teknikal dan taktikal mereka jalan lulus dari menjanjikan pendatang baru dengan hoki dunia superstar.

Pengurusan

Biasa untuk seluruh siri hoki sukan simulasi NHL 09, menjadi titik perubahan dan penggunaan pengubahsuaian minimum enjin grafik. NHL 09 tetapi mendapat lebih daripada perubahan keadaan dan video baru daripada sambutan matlamat, terdapat telah ketara disemak permainan pengurusan, dioptimumkan untuk operasi tanpa Gamepad a. Main NHL 09 dalam pelbagai cara, dengan menggunakan kaedah kawalan yang berbeza. Jenis mudah kawalan adalah ideal untuk digunakan pada papan kekunci konvensional, tetapi ia menafikan banyak peluang menggelecek dan lain-lain unsur-unsur teknikal mata. Jenis profesional pengurusan mempunyai pelbagai tetapan dan pelbagai elemen yang kompleks, termasuk melemparkan ditangguhkan swing dan strok elemen palsu. Walau bagaimanapun, menggunakan mod kawalan ini papan kekunci itu boleh dikatakan mustahil dalam NHL 09, permainan ini adalah pada pengawal yang akan memerlukan jam tambahan kepada teknik menguasai.

Tahap Kesukaran

Mulakan perjalanan mereka dalam dunia permainan hoki tinggi NHL 09 akan menawarkan kepada kami dengan tahap kesukaran yang paling mudah, apabila pemain kawalan boleh dikurangkan kepada hanya tiga kunci dan anak panah, dan bertujuan untuk komputer sudut tertentu akan mengambil alih. Kemahiran anda yang lebih tinggi akan berkembang, lebih mudah ia akan menjadi untuk bermain walaupun dengan musuh yang paling berkuasa dan untuk menjaga semangat sukan dan tahap kesukaran mengembangkan pasukan pengurusan perlu meningkatkan. NHL 09 permainan, yang dalam hal ini pelbagai pilihan. Di pihak pengurusan, anda boleh membuat diri anda sepasang serangan tiga kali ganda dan pertahanan, untuk memilih kombinasi yang paling berjaya dalam majoriti dan minoriti, pilih taktik untuk setiap peringkat, dengan mengambil kira ciri-ciri individu setiap pemain, walaupun ia adalah mungkin untuk menyerahkannya kepada semua pembantu maya. Semua dalam permainan 5 tahap kesukaran di mana kemahiran permainan lawan, kelajuan dan ketepatan gear akan berkembang, dan dengan itu, pemain anda akan menunjukkan kesilapan dalam permainan. Selain semua ini, kesukaran tambahan boleh membuat manual mensasarkan manakala puck ditembak atau diri memegang anjakan permainan unit.

 

Bermain juga