Nindou

Nama alternatif: Nindou

Nindou - permainan pelayar dalam talian di mana anda boleh cuba diri anda dalam peranan ninja timur misteri. Yang kita tidak mahu pergi cara latihan ninja untuk melakukan banyak perkara tanpa disedari. Ninja datang dan pergi sebagai misteri sebagai misteri dan sekolah, itulah sebabnya kita mengetahui sedikit sahaja mengenai mereka. Permainan Nindou memberikan peluang untuk mencuba diri anda sebagai ninja dan cuba untuk mencapai tahap tertinggi kemahiran anda - untuk menguasai. Kesan khas yang menarik, muzik yang menarik dan bukan hanya menunggu untuk anda. Untuk untuk menyertai ninja sekolah, anda perlu melalui pendaftaran yang mudah. Log masuk ke laman web rasmi Nindou talian , anda boleh menemui semua yang anda maklumat yang berguna untuk diri mereka sendiri. Ini akan membantu pemula memahami semua perihal tersirat permainan.

Permainan tidak akan menyebabkan masalah anda, kerana ia adalah yang maju oleh pencipta permainan. Tetapi pendaftaran sentuhan. Dalam Nindou berdaftar tidak mengambil banyak masa, ia adalah agak standard dan terdiri daripada tiga bidang: nama, e-mel dan kata laluan. Baki tunggu untuk pengesahan dan anda boleh memulakan permainan.

Permainan ini dibangunkan atas dasar Ren Dou Feng Yun 3 dan adalah permainan Flash dalam talian percuma berasaskan pelayar. Ini bermakna ia tidak terikat kepada komputer tertentu, anda boleh pergi ke dalam permainan dengan mana-mana komputer yang ada berdekatan dengan menulis e-mel dan kata laluan anda.

Jika anda mahu memainkan Nindou, bersedia untuk kesukaran. Kerana permainan ini direka untuk kegunaan pemikiran logik. Sebagai permainan berlangsung, anda akan perlu untuk mengumpul pelbagai perkara, bukan sahaja untuk pembangunan tetapi juga untuk pendapatan. Proschityvaya pelbagai teknik pertempuran dan mengumpul barang-barang khas, anda akan mendapat kelebihan berbanding musuh. Malah, dalam Nindou bermain online anda boleh bermain dengan rakan-rakan anda, dan dengan itu kelebihan yang anda perlukan. Pertandingan, penilaian, persaingan - semua ini anda boleh merasa hanya apabila perlumbaan akan bermula dengan musuh.

Jika anda cari, apa yang bermain, permainan Crazy Ninja akan menjadi pilihan yang terbaik. Grafik yang baik memberikan anda banyak keseronokan dan warna-warna terang untuk masa yang lama untuk meninggalkan permainan dalam fikiran anda, dan mungkin ia akan menjadi permainan keluarga kegemaran anda. Bekerja cara ninja mereka, anda akan perlu untuk terus membangun dan mengukuhkan statusnya. Menggunakan beratus-ratus item dalam permainan, anda akan dapat untuk membangunkan kemahiran mereka, melibatkan diri dalam pertempuran dengan musuh.

Walau bagaimanapun, untuk menyertai pertempuran dan berkembang, anda perlu dilatih. Sebaik sahaja anda memulakan permainan, anda perlu pergi sedikit latihan, selepas itu anda akan dapat dengan mudah menyesuaikan diri dengan permainan.

Ingat Ninja - ialah pakar kraf mereka. Jika anda ingin mencapai titik tertinggi Zen, anda perlu melabur maksimum keras semua tentera mereka ke dalam pertempuran. Ia melawan untuk membantu anda mengembangkan dan memperoleh reputasi. Jika Nindou bermain anda bermain dengan kerap, akhirnya anda akan mencapai tahap Master yang didambakan. Hanya tuan sempurna menguasai tubuhnya, belajar untuk menggunakan alam semula jadi untuk keuntungan anda dan boleh menyembunyikan walaupun di depan orang ramai.

 

Bermain juga