Ninja Wars

Nama alternatif: Ninja Wars

Permainan Ninja Wars - menggabungkan unsur-unsur dan MMO RPG permainan pelayar dengan makhluk sedikit lucu anime dibintangi. Setelah mula bermain Ninja Wars, anda akan mendapati bahawa penduduk adalah seperti tidak watak-watak lain yang popular dari Naruto dan Bleach. Walaupun anda tidak terhad dalam pilihan, dan cuba untuk bermain satu aksara, anda boleh mengubahnya kepada yang lain. Seperti yang anda melihat jemputan untuk melawat sebagai Renji atau Kiba, Vega atau Cikamaru? Datang pencarian menarik, melaksanakan misi kesukaran yang berbeza-beza, memberi segala bantuan yang mungkin kepada penduduk di sekeliling anda alam ghaib menghancurkan rakasa kotor berani memasuki pergaduhan dengan pemain-pemain lain. Apa sahaja yang anda lakukan, dimasukkan ke dalam jiwa pekerjaan ini - dan kemudian kejayaan di dalam poket anda. Ninja Wars talian peristiwa sekeliling di lokasi yang luas, terbentuk oleh tangan. Bakat tuan adalah mustahil untuk tidak mengiktiraf semua landskap berwarna-warni dan menarik disetiap yang cantik. Dan yang paling penting, bahawa semua keindahan ini Ninja Wars memberikan anda percuma. Rate kemurahan hati pemaju yang telah bekerja di kemuliaan, untuk mewujudkan projek asal.

Untuk bermain permainan Ninja Wars Komputer anda mesti memenuhi keperluan sistem yang minimum. Permainan ini tidak berubah-ubah parameter teknikal. Akan mencukupi

  • Sistem operasi Windows
  • CPU Intel satu Teras
  • 3. 0 Ghz
  • 1 Gb Ram
  • Mesti dipasang Flash Player

Jika itu semua hak, permainan ini tidak akan terganggu, dan anda terjun menceburkan diri dalam Perang Ninja.

Buat akaun anda untuk mendapat akses kepada dunia yang sangat baik dari anime. Masukkan nama pengguna, kata laluan dan alamat e-mel. Bersetuju dengan peraturan permainan dan periksa Ninja Wars akan membuat anda ahli penuh menjemput pengembaraan kelakar.

Permainan dalam talian Ninja Wars mempunyai lima buah kampung - Kebakaran, Angin, Air, Bumi dan Kilat. Anda bermula dalam salah seorang daripada mereka, dan untuk membawa anda langkah ke hadapan bergantung kepada faktor-faktor seperti gaya bermain, aspirasi anda, usaha-usaha ini. Lama kelamaan, anda boleh mendapat akses kepada City of Iblis, Valhalla, Las noches atau mencari penjara Dungey. Di mana sahaja anda tidak terbabas di mana-mana terdapat sekumpulan pekerjaan, yang dikira untuk pengalaman persembahan. Tetapi jika anda hanya mahu berjalan secara senyap-senyap menikmati renungan kecantikan tidak pernah berlaku sebelum landskap, mengatur lawatan untuk melihat pemandangan dan pelbagai bangunan animasi timur, yang penuh dengan Ninja Wars talian.

Sememangnya, anda memerlukan mata wang permainan untuk membeli pahlawan anda dan membuat ia odezhku sesiapa yang tidak suka. Selain memerlukan dan perisai, dan senjata, tetapi tidak ada yang akan memberikan anda secara percuma. Oleh itu mengumpul batu-batu yang diperoleh (mata wang permainan biasa) dan kupon (mata wang meningkat kesejukan). Ninja Wars permainan memberikan anda peluang untuk membuat ini jenis mata wang kaedah permainan secara langsung. Tetapi anda boleh menggunakan emas, membeli untuk sebenar. Pemegang emas Ninja Wars bermain agak mudah. Anda mendapat beberapa kelebihan yang bagus.

Selain daripada senjata utama yang anda boleh menggunakan skrol, ramuan, mengukuhkan batu dan banyak barangan lain. Dihormati daripada saham anda, lebih banyak peluang untuk menang. Memusnahkan bos jahat, amalan dalam pertempuran kecil, dan tidak lama lagi akan dapat tanpa takut melangkah ke arena untuk menerima cabaran lawan layak. Buktikan yang boleh menghalau walaupun yang terbaik!

Perang Ninja Online adalah jauh lebih menarik untuk anda, jika anda meminta sokongan dari haiwan kesayangan setia. Semakin baik anda menjaga ia, lebih besar akan kembali. Haiwan comel rasa cinta dan bersedia untuk apa-apa hanya untuk membantu anda anda.

Setiap watak dalam permainan mempunyai ciri-ciri asas serangan seperti itu, kunci, kelajuan, daya tahan. Parameter ini akan bertambah baik. Tetapi selain daripada ini terdapat 10 kemahiran tanpa mengepam bahawa anda tidak akan dapat bergerak ke hadapan. Sentiasa meningkatkan kemahiran anda seperti Teknologi Angin, Peralatan Ninja Teknik api Kilat Teknologi, Teknologi Air, Teknologi Bumi Tech Seals, Badan Tech, Tech Illusion dan Teknologi Perubatan. Tabah - dan sudah tentu akan dapat untuk memukul semua kesejukan beliau!

Permainan ini akan membangkitkan emosi positif! Lihat sendiri! Gembira dengan watak-watak anime lucu!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag