Tiada Manusia Langit

Nama alternatif: Tiada Manusia Langit

bermain Sky ruang menguasai Tiada manusia.

Dalam tema ruang yang diwujudkan produk permainan banyak, tetapi idea itu terus merangsang bukan sahaja pemain tetapi juga pemaju sendiri. Ruang yang belum diterokai memberikan imaginasi, supaya kejutan merupakan pengarang yang tidak dapat dielakkan, dan pemain akan gembira untuk menerima idea-idea baru. Pada Jun 2016 pelepasan berjadual satu projek baru yang bekerja studio Hello Permainan. Sky Permainan Tiada manusia akan menjadi kotak pasir besar, di mana anda boleh melakukan perjalanan tanpa henti, mengkaji planet yang ghaib dengan flora dan fauna yang unik.

Space Simulator menyediakan pengguna tunggal dan mod permainan berbilang, dan akan & nbsp; pada masa yang sama untuk PC & nbsp; dan PS4.

Satu fakta menarik ialah permulaan kerja pada Permainan & ndash; Ia berasal dari bulatan daripada empat orang di sebalik tirai. Pada tahun ini, tiada siapa dalam syarikat itu tidak tahu bahawa di dalam bilik kecil bisul proses kreatif, dan sudah mempunyai enjin yang unik dan suasana permainan sendiri. Kini kumpulan itu telah berkembang kepada 13 orang.

Pada tahun 2014, projek ini telah dibentangkan pada E3, dan telah dicalonkan untuk tiga anugerah dan menang dalam semangat"Permainan Terbaik Asal"dan"permainan terbaik dari pemaju bebas." Peminat sebenar impian genre No Man Sky turun pada pengiktirafan pengkritik hanya bahan api kepentingan dalam produk baru.

menyiasat galaksi.

planet dalam permainan begitu banyak, dan dijana setiap kali baru bahawa perjalanan yang anda tidak mungkin akan dikeluarkan. Oleh kerana matlamat penulis adalah untuk membolehkan pemain untuk menulis sejarah mereka sendiri, senario tertentu yang perlu diikuti, tidak ada. Bergerak antara galaksi, mencari planet baru, dan meneroka mereka. Ia akan menjadi mungkin untuk mencari jenis baru haiwan atau tumbuhan? & ndash; mengimbas, dan mereka muncul dalam pangkalan data yang sama. Anda boleh datang dengan nama-nama mereka dan tandatangan untuk mengekalkan ia di perpustakaan permainan yang besar. Jika anda bermimpi kemuliaan penemu, di sini ia adalah.

atlas ini akan penemuan dan pemain lain bertulis, dan anda akan melihat terdapat banyak penemuan yang dibuat oleh orang lain sebelum anda. Mendarat di wilayah baru, ia adalah mungkin untuk mengesan kuil hancur tamadun yang hilang, luar biasa, teknologi yang misteri dan kapal dimusnahkan. Beberapa artifak akan membantu & ndash; meningkatkan kualiti guaman atau kapal anda.

Meneroka planet ini, kita harus ingat bahawa menjadi jauh daripada cahaya akan menjadi sejuk di kawasan terdekat & ndash; padang pasir dan panas, dan hanya mereka yang terletak pada jarak yang optimum boleh menjadi berdaya maju. Menurut pemaju, hanya 10 % daripada semua objek-objek angkasa yang berpotensi didiami oleh makhluk-makhluk yang hidup dan mempunyai tumbuh-tumbuhan.

Anda perlu saman yang boleh dipercayai untuk melindungi diri mereka daripada persekitaran yang bermusuhan & ndash; radiasi, asid, kabus beracun. Meneroka dunia pada waktu yang berbeza dalam sehari, kerana beberapa penghuni muncul hanya pada waktu petang, dan berhati-hati dengan mutan dan pemangsa.

Sedikit lebih, dan anda boleh memuat turun Sky Tiada manusia. Selepas pengumuman rasmi, ia akan sentiasa dikemas kini, dan akan ada peluang-peluang baru, teknologi dan ruang. Walaupun semua orang hanya satu kapal Sky Tiada manusia pada PC, tetapi dengan keupayaan untuk memperbaikinya, menyesuaikan diri dengan fungsi yang berbeza: perdagangan, pertempuran, penerokaan.

  • Processor: Intel Core 2 Duo & nbsp; GHz.
  •  

    Bermain juga