NORD: Heroes of the North

Nama alternatif: Nords: Heroes of-Tkhe Utara
Igra Nords: Heroes of the North - menjadi seorang wira di Utara.
genre
V MMO permainan strategi muncul Nords: Heroes of the North (wilayah utara: Heroes of the North). Apabila di atas tanah yang berais di negara ini, anda akan menghadapi kejahatan yang dahsyat yang menetap latitud ini. Menjadi salah satu:
  • Elfov
  • Orkov
  • Vikingov
Pust sebelum ada perang antara mereka, dan ini tidak akan lancar dalam alam keras, tetapi musuh-musuh hari ini lebih jahat dan dahagakan darah, untuk menikmati lagi pertikaian kecil mereka. Ia adalah masa untuk bersatu untuk pertempuran yang serius, mengumpul tentera pahlawan terbaik. Kemudian datang saat kebenaran, apabila Nords: Heroes of the North untuk bermain - satu penghormatan besar bagi setiap peminat permainan video yang mahu membuktikan kesetiaan beliau. Dengan menggabungkan kebijaksanaan manusia, kekuatan Orc dan sihir bunian ', wira telah datang bersama-sama dalam pakatan, untuk lebih berkesan mencerminkan serangan roh jahat. Anda bersedia untuk peranan penting - mengambil tanggungjawab, meningkatkan tentera ke tahap yang baru.
cara
Trudny pahlawan.
Pervye langkah-langkah untuk mengembalikan kerajaan itu mesti dilakukan dengan segera apabila Nords: Heroes pendaftaran Utara. Memilih perlumbaan yang menarik, mengkaji keadaan dari dalam. Adalah menyedihkan, tetapi negara ini adalah dalam keadaan rosak lengkap, dan kita mesti menggulung lengan baju mereka, mula bekerja. Anda sedang menunggu untuk PvE dan PvP pertempuran di mana musuh-musuh menjadi raksasa maya dan pemain sebenar, memutuskan untuk menguji kekuatan mereka dan medan perang anda.
Ne takut pergaduhan, kerana mereka mengeraskan watak mendapat pengalaman dan kekuatan, meningkatkan kemahiran dan mendapatkan artifak berguna. Mengambil di pihak anda pejuang yang terbaik, tidak boleh takut kegagalan kerap dan sementara - watak hanya keras. Selain daripada pelbagai latihan di medan perang akan menjadi pekerjaan yang lebih aman - pembangunan kerajaan. operasi perlombongan - syarat yang perlu bagi pembinaan rumah-rumah dan bangunan industri. Membangunkan lombong, membangun taman cendawan, jangan lupa tentang kilang bir dan nelayan pondok. Untuk tentera perlu alasan khas latihan dan berek, serta peralatan penting:
  • Perchatki
  • Oruzhie
  • Shlemy
  • Kolchugi
  • Bronya
Vy boleh melakukan tugas-tugas penting, dan pilih daripada menu: Matlamat, pengembaraan dan mencari kampung-kampung. Dengan memilih tujuan ini, anda bersetuju untuk kemasukan pesat ke dalam kawasan musuh dan melengkapkan rampasan sumber.
V pengembaraan anda akan dihantar kepada misi, memberikan koordinat yang tepat dan syarat pekerjaan. Hanya sepenuhnya menyempurnakannya, anda boleh bergantung pada yang baru.
Esli memutuskan untuk pergi untuk mencari kampung-kampung, menjadi perjalanan berbahaya itu tidak semestinya berakhir kemenangan anda. Di sini ia adalah perlu untuk menangkap penempatan, untuk mewujudkan dominasi mereka ke atas mereka untuk sentiasa bertindak pendapatan daripada pengeluaran dan perkembangan mereka dalam tabung anda. pemain hanya boleh mencerobohi peristiwa seperti itu, yang berjaya mengukuhkan kedudukan mereka dan untuk membina kekuatan yang cukup. iPlayer Nords: Heroes of shareware Utara. Ini bermakna bahawa semua nuansa permainan disediakan untuk anda secara percuma, tetapi ada VIP-ciri yang membolehkan dengan wang sebenar untuk membeli tambahan kepada dan bukan meningkatkan tahap wira dan tentera. Pada jumlah tertentu disediakan untuk membeli barang-barang yang berguna, hilang begitu pada mulanya. Di samping itu, tentera membeli lebih berdaya maju - membawa lebih sedikit kerugian dalam pertempuran, berkesan merompak dan menyerang jiran. Mata ini hanya untuk pemain tidak sabar yang ingin mendapatkan semua faedah lebih awal. Tetapi tanpa wang, anda boleh makan sendiri untuk mendapatkan semua penambahbaikan - hanya perlu menjadi pesakit sedikit. Tetapi untuk menimba pengalaman dan maju dalam permainan akan membantu pakatan dengan pemain lain.
 

Bermain juga