NosTale

Nama alternatif: NosTeyl

Sukar Dilupakan Adventures memberi pemain yang permainan NosTeyl yang membolehkan anda untuk membuat perjalanan melalui dunia ajaib anime. Di sini anda akan mencari kelainan yang tidak dijangka, watak-watak yang menarik dan menarik pergaduhan dengan pihak musuh. Adalah permainan fantasi NosTale membolehkan pendekatan yang individu untuk pilihan watak anda sendiri, dari yang muka dan anda boleh pergi dari yang paling mudah untuk ahli silap mata indah yang pengembara atau seorang pahlawan yang berani. Pemain sendiri memberikan wira beliau kemahiran dan kualiti yang mahu melihatnya. Ini membolehkan aksara untuk menjadi unik. Tetapi keunikan imej - ini bukan satu-satunya berita baik untuk orang-orang yang akan mengalami dunia NosTeyl.

Satu lagi fakta yang baik: dalam pertempuran dan perjalanan wira anda tidak akan semestinya sunyi. Selepas NosTale permainan dalam talian membuat pemain itu tawaran menarik - membuat kawan dan pembantu, yang akan berguna dalam apa jua keadaan. Pendekatan sedemikian dianggap menjadi sangat penting untuk de pencipta permainan. Untuk menjinakkan binatang itu sendiri, kita hanya memerlukannya - mengalahkan raksasa itu. Mereka yang mempunyai masalah ini berkuat kuasa, tidak boleh hidup pada. Makhluk dijinakkan tidak perlu membawa terlalu banyak - ia adalah, bersyukur, sudah tentu anda akan berjalan selepas menewaskan raksasa dan menjadi rakan dan komrad anda dalam mana-mana pertempuran dan perjalanan.

NosTale pendaftaran dalam talian adalah sangat mudah dan dilakukan dalam tiga langkah. Untuk menjadi salah satu pemain dalam bidang masing-masing perlu menentukan nama pengguna yang adalah nama yang akan hidup watak maya anda. Seterusnya - mewujudkan kata laluan dan jangan lupa untuk memasukkan alamat e-mel anda. Untuk mendaftar juga perlu memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Hanya perlu ikuti arahan yang memberikan permainan dan anda akan berjaya! Pertama dalam permainan, anda akan menjadi orang asing biasa. Ini adalah tahap pertama, tahap baru. Tetapi tidak lama selepas anda mula bermain permainan dalam talian NosTale, anda telah datang peluang-peluang baru. Pertama, dari orang asing yang boleh dengan mudah mendapati diri anda dalam pemain Lawan itu. Nah, tidak begitu mudah, sudah tentu, kerana jika ia adalah yang mudah, ia akan menjadi benar-benar tidak ada sebab untuk ketegangan, bukan? Mendapatkan untuk diri mereka sendiri kemahiran sihir baru dan baru, anda juga boleh mendapatkan memegang busur dalam senjata dan, dengan itu, menjadi seorang pemanah. Akhir sekali, jika anda benar-benar benar-benar nampak memburu, sila - anda jalan untuk ahli silap mata. Semua ini untuk pejalan kaki yang baru akan dibuat hanya apabila ia mencapai tahap 15. Ia mempunyai tiga profesion utama yang boleh menguasai watak NosTeyl. Pedang Master, tunduk atau sihir ramuan - ini adalah pilihan yang sesuai dengan selera anda. Mengenai mereka kita boleh bercakap dengan lebih terperinci.

Lawan boleh melawan dengan beberapa. Dia, sudah tentu, berjuang pertempuran kedua-dua dekat dan jauh. Dengan mahir mengacukan senjatanya, dia mempunyai kuasa empat elemen. Ia amat sukar untuk menyakiti, dan sudah tentu - untuk membunuh, kerana ia dikenakan keselamatan Dewan dan zhiznesohranyaemostti.

Pada lawanan seperti pahlawan hanya boleh meletakkan satu lagi - pemanah. Unit ini cepat, ia menangkap perhatian semua. Anak panah apt terkena musuh dalam huru-hara dan antara pertempuran, dan di belakangnya seluruh alam, dia tidak mempunyai cara untuk tenaga. Mungkin itulah yang memberi dia peluang yang unik untuk meracuni musuh yang betul dalam pertempuran. Dia melakukannya dengan mantra.

Tetapi yang lebih kuat mantra dan pautan kepada kuasa-kuasa alam semula jadi mempunyai ahli silap mata. Jadi seseorang yang, kerana dia hampir tidak perlu senjata. Lagipun, dia juga bersenjata dengan mantra, ritual sihir dan peralatan ajaib lain.

Dalam NosTale boleh bermain dan secara kolektif. Sebagai contoh, untuk bertemu dengan syarikat mesra dalam 5-15 pemain dan dianjurkan untuk pergi pada raksasa. Apa-apa kaedah membunuh raksasa yang tidak diingini yang hebat dipanggil serbuan itu.

Pertempuran dalam beberapa cara. Anda boleh membuat pertempuran terbuka. Kemudian berjuang dan dapat memohon superabilities mereka apa-apa sihir, pemanah, pedang atau pemula, hanya memasuki permainan. Dan anda boleh menguruskan pertempuran "untuk". Peperangan ini akan dipertimbangkan tertutup dan mengambil bahagian di dalamnya, tidak semua orang boleh. Berikut adalah berjuang hanya pemain tertentu. Mewujudkan pembunuhan beramai-ramai seperti mana-mana sahaja dalam permainan boleh menjadi dengan minuman khas. Dalam permainan, anda akan mendapati banyak rahsia dan nuansa. Tetapi belajar tentang mereka hanya boleh cuba untuk memainkan peranan di dalamnya.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag