Nova Raider

Nama alternatif: Nova Raider

Nova Raider talian - berasaskan pelayar berbilang permainan peranan-bermain adalah model percuma yang hebat. Program Semasa MMORPG berkembang dalam masa nyata. Bayangkan diri anda dalam peranan galaksi luas sesat juruterbang yang melarikan diri daripada serbuan ennemy dengan harapan untuk melarikan diri dan mencari planet rumah mereka sebelum ini. Maka bagaimana harus menjadi pulangan yang menyenangkan ke pangkuan ibu-planet dan perasaan bahawa anda akhirnya menemui rumahnya. Tetapi selagi anda mengimbangi dalam tak bernilai dalam kapal angkasa anda dan di hadapan banyak pengembaraan berbahaya, yang perlu melalui. Di mana sahaja anda disimpan tentu, tidak berfungsi dengan lanun melarikan diri mesyuarat dan raksasa kejam. Tetapi bersenjata kepada gigi, membuat setiap usaha untuk memperbaiki kapal anda dan dengan sokongan orang-orang seperti anda dan wanderers, anda akan mendapat semua peluang untuk tiba dengan selamat ke destinasi anda. Dan biarkan ia diberi berharga yang luar biasa, tetapi kemudian anda adalah duanya adalah terpakai menghargai bahawa kebahagiaan yang unik untuk berada di rumah!

Untuk bermain permainan yang anda perlukan untuk Nova Raider konfigurasi purata komputer dan sambungan Internet. Pencipta telah cuba untuk membuat projek yang ada kepada pengguna, jadi keperluan sistem asasnya remeh. Semua yang diperlukan untuk berada di alam semesta maya - ini rekod Raider Nova. Di samping itu, proses ini agak mudah. Sertai dalam permainan Nova Raider memerlukan mengisi bidang seperti nama pengguna, alamat e-mel, kata laluan, dan pemilihan pelayan. Anda harus sedar bahawa mewujudkan akaun, dan dengan itu mengesahkan penerimaan perjanjian pengguna.

Jadi bagaimana untuk bermain Nova Raider, perlu kapal, anda membuat pilihan anda walaupun pada permulaan. Jadi, anda ditawarkan jenis-jenis unit ruang: Seimbang (planet), R aider (Selesai), Tank (pertahanan), Sokongan (penyembuhan), Trader (perdagangan). Setiap kapal keupayaan khusus mereka yang sepadan dengan destinasi. Fikirkan apa yang anda akan menikmati melakukan dan pilih pilihan yang dikehendaki.

Nova Raider permainan dalam talian menyediakan variasi tindakan boleh laku. Dan anda akan masuk ke dalam pertarungan kejam dan mempertahankan terhadap raksasa yang menjengkelkan dan melaksanakan urus niaga perdagangan, dan mengumpul sumber-sumber berharga, dan mengambil bahagian dalam operasi khas, dan cuba untuk tidak terlepas peristiwa-peristiwa penting. Acara adalah aktiviti yang berbeza. Sebagai contoh, Halloween, Krismas, dan lain-lain § Pengguna facebook yang ada untuk menyumbang kepada operasi yang dinamakan "New Star Raider». Dan berapa banyak pencarian permainan dimasak Nova Raider! Tidak tugas kerjasama akan datang soschitat mustahil. Kunci kepada kejayaan - kerjasama dengan pemain lain. Selepas usaha bersama memerlukan bukan sahaja kedatangan misi, tetapi pertarungan dengan bos yang berkuasa. Bermain pasukan optimum di dunia ini tidak menentu.

Pengguna boleh mengambil kesempatan untuk membeli Bintang di bank dalam waktu yang ditetapkan. Dengan pembelian ini, anda akan mempunyai beberapa bonus, yang itu sendiri memudahkan tugas sukar.

Permainan ini mempunyai banyak peluang untuk mendapatkan. Kami akan menubuhkan satu contoh yang paling bermanfaat. Kadang-kadang berlaku dalam perpecahan alam semesta dan peredaran masa portal menembusi satu arah mana-mana raksasa dan cacing. Dan untuk membunuh cacing sekali anda mendapat lima bintang. Pengembaraan berbahaya tetapi menguntungkan!

Oleh kerana anda menjalankan Nova Raider untuk bermain, anda perlu sentiasa memantau keadaan kapal. Sesungguhnya, meningkatkan peluang untuk menang meningkat. Setiap kapal angkasa mempunyai CPU. Ia meningkatkan pengeluaran dan sokongan kerosakan berdengung. Juga terdapat petunjuk uvorotlivosti (berapa banyak peluru berpandu yang bertujuan untuk anda lulus oleh), ketepatan (tembakan anda yang akan mendapat ke titik a) dan peluang kritikal (peluang kenalan mogok kritikal). Satu mogok kritikal seterusnya menunjukkan bahawa musuh mendapatkan kerosakan dua kali ganda daripada dari tembakan biasa.

Untuk memberikan pemain insentif, terdapat sistem seluruh pangkat dan penilaian. Dan pada diri sendiri bergantung kepada apa yang berlaku ia akan menduduki. Pencipta mengambil berat tentang keselesaan anda. Mini-peta dan peta dunia di dunia adalah berfikiran baik dan jelas. Peralihan dari satu sama lain tidak menjadi masalah.

Pemain yang dihormati, jika anda telah lama menarik EVA dan keinginan yang tidak terkawal untuk menjalani gaya hidup yang aktif tidak membenarkan untuk duduk diam - permainan ini pasti rasa anda! Cubalah sendiri! Nasib baik!

 

Bermain juga