Odin Quest

Nama alternatif: Odin Quest

Odin Quest talian - penyemak imbas percuma adalah permainan peranan-bermain hebat, yang kandungannya gema cerita-cerita mitos Scandinavia. Projek ini dimiliki oleh Youjoy. Pencipta telah melakukan segala yang mungkin untuk membuat anda berpuas hati. Jadual permainan di peringkat yang paling tinggi, permainan yang kaya dan seimbang, dunia terang terperinci dan tidak dapat dilupakan. Jejak permainan adalah benar-benar panjang, ia bukan setiap hari anda mendapat peluang untuk melawat dunia yang menarik yang sebelum ini disediakan hanya untuk tuhan-tuhan. Tetapi sekarang orang biasa membawa perang mereka di sini, seperti sebelum ini tuhan-tuhan yang berlaku. Walau bagaimanapun, walaupun orang merasa dan menjadi tuan yang sebenar di sini, tuhan yang telah berhak untuk mengawal peristiwa-peristiwa di lokasi di mana anda berada dan akan menjadi Odin Quest bermain. Anda akan mempunyai persaingan besar, perjalanan berbahaya, pertempuran sengit dan tugasan usaha besar-besaran mengenai pelbagai subjek.

Untuk terjun ke dalam pergolakan pengembaraan yang menarik, anda perlu Odin Quest pendaftaran. Untuk membuat akaun, anda memberitahu maklumat seperti nama pengguna, e-mel, kata laluan (ulang). Selain itu, anda harus sedar bahawa pendaftaran itu dalam permainan Odin Quest membayangkan penerimaan peraturan dan tanda semak di tempat yang betul bernilai secara automatik.

Nice bahawa Odin Quest permainan dalam talian berbeza keperluan sistem yang agak sederhana. Dalam kehadiran pelayar dan Internet sambungan moden, anda boleh menikmati permainan ini, walaupun PC anda tidak mempunyai tetapan yang tinggi.

Sebelum anda mula bermain Odin Quest , anda perlu membuat keputusan yang sebelah anda mahu untuk berperang. Tema kekal baik dan jahat, dan menyentuh alam semesta maya. Di sini anda boleh mengambil sama ada cahaya atau sebelah gelap. Kemudian anda perlu memilih kelas yang paling sesuai daripada senarai yang berikut: pemburu, pembunuh, ahli sihir, pahlawan, imam. Dalam peranan penghuni yang sah, anda boleh mengalami semua peristiwa-peristiwa yang tidak bersedia skrip.

Jika anda cukup berani, pergi mencari harta karun di dataran beralun dalam. Ini adalah tempat di mana anda menyimpan kekayaan terperi, dilindungi oleh tuhan-tuhan itu sendiri. Dari masa ke semasa menghantar pakatan pejuang yang menawarkan diri untuk lulus ujian yang sukar ini. Risiko kursus yang besar, tetapi agak wajar. Dengan sedikit nasib di hadapan persekutuan anda mempunyai perspektif baru. Pengembaraan yang menarik dan akan mengambil bahagian dalam pertempuran untuk pemilikan bandar Medegeyt itu. Cermin mata pengisar massa akan memukau walaupun yang paling canggih. Lagipun, peluang untuk menjadi Chatelaine Medagate, masuk ke dalam pusat bandar dan mengambil milik patung itu tidak ada yang mahu menjadi sukarelawan ketinggalan. Oleh itu, setiap peserta bersedia berjuang untuk yang terakhir, dan dalam satu pertempuran kadang-kadang boleh berkumpul beratus-ratus wira. Nah, jika ia kelihatan keseronokan sedikit anda terus ke arena. Anda perlu ingat bahawa ini adalah tempat di mana tuhan-tuhan telah bertanding, dan manusia biasa tidak masuk campur di sini, jika ia tidak yakin sepenuhnya dalam kebolehan mereka. Pengecutan tidak komik, semua lawan layak dan hanya tidak berniat untuk berputus asa rahmat anda. Jadi keputusan untuk diri sendiri apa yang perlu dilakukan, kerana persaingan ini bukan untuk hati pengsan.

Permainan Odin Quest berbeza lokasi yang luas. Dan boleh didapati untuk semua bidang penyelidikan. Bonus adalah keupayaan untuk menggunakan kenderaan. Binatang berguna bukan sahaja sebagai satu cara pengangkutan, tetapi juga membantu untuk terus hidup dalam pertempuran. Plus menyeronokkan banyak bersama-sama! Ayuh! Menjulang tinggi, penjara bawah tanah dasar laut membolehkan menghilangkan sepenuhnya yang dahagakan cabaran. Selain itu, anda tidak akan merayau tanpa tujuan melalui dunia ajaib. Dalam perjalanan terdapat sejumlah besar pekerjaan, pemenuhan yang membawa ganjaran dalam bentuk barangan atau senjata berguna. Sejenis peralatan keselamatan membantu untuk terus hidup dalam keadaan kritikal, di mana terdapat dikenali penuh.

Anda akan dapat untuk membuat pengalaman mereka sendiri bagaimana ketagihan ia adalah pekerjaan yang menarik sebaik sahaja anda mula bermain permainan Odin Quest . Anda melihat inginkan saat bebas untuk berada di komputer. Bermain menyeronokkan, membiarkan semangat anda akan sentiasa berada pada tahap yang tertinggi!

 

Bermain juga