RapidKL

Nama alternatif: RapidKL

Odyssey talian - adalah permainan pelayar percuma dalam talian dalam bentuk strategi. Bermain, anda boleh belajar banyak perkara yang menarik tentang kehidupan lanun, menyelam ke dalam dunia pengembaraan.

Di sini anda boleh memenuhi sebagai pengembara yang hanya menumpu dalam emas, dan saintis cuba untuk mencari jawapan kepada soalan-soalan yang timbul beberapa tahun yang lalu. Dan seperti yang anda mungkin akan menghadapi dengan tentera upahan, yang berdedikasi hidupnya untuk memburu lanun.

Dalam Odyssey pendaftaran agak mudah dan tidak akan mengambil banyak masa untuk melakukan ini, anda perlu:

1. layari laman web rasmi permainan dan klik "Daftar";

2. masukkan alamat e-mel anda;

3. masukkan log masuk anda dicipta;

4. memasukkan kata laluan dicipta;

5. Ulangi kata laluan sekali lagi.

Selepas mendaftar anda dengan selamat boleh pergi ke dalam permainan dan mula mencipta watak anda. Pada awal permainan, anda mendapatkan tangan anda di sebuah pulau kecil di mana anda perlu untuk membina sebuah bangunan untuk pertahanan diri dan pembuatan pelbagai produk dan bekalan. Anda perlu belajar bagaimana untuk membina kapal-kapal atau sewa yang dilatih khas bagi orang-orang ini, kerana kapal itu adalah kad perniagaan anda dan satu cara pendapatan.

Main Odyssey anda boleh lanun, dan anda akan dapat menangkap batu yang didiami oleh lanun lain, anda boleh membawa mereka kepada pasukan anda.

Anda perlu untuk membina bangunan untuk pertumbuhan ekonomi anda, kadang-kadang boleh terlepas tanah untuk pembangunan, maka anda akan perlu merebut tanah-tanah baru. Bangunan Ekonomi akan menyediakan lebih banyak sumber dan di limbungan itu anda boleh membina kapal yang lebih tinggi.

Odyssey Permainan mempunyai dua kad:

• peta pulau itu,

• peta dunia.

Peta daripada pulau itu - di sini anda boleh mengikuti bangunan di pulau anda, pembangunan perdagangan dan kapal-kapal, perkembangan harta benda anda.

Peta daripada dunia - di sini anda boleh belajar lokasi pulau-pulau lain dan batu lawan anda.

Permainan RapidKL memberikan anda peluang untuk menyertai dalam pelbagai suku dan persatuan, musuh serangan bersama, barang rampasan dan memusnahkan penempatan mereka.

Untuk kemenangan mudah ke atas musuh anda perlukan untuk membina sebuah pusat penyelidikan yang akan membolehkan anda untuk membina kapal baru, untuk membantu anda membuat tentera laut kebal anda. Satu ciri yang menarik permainan ini adalah untuk menghapuskan pembinaan, jika anda untuk beberapa sebab memutuskan bahawa pembinaan sebuah bangunan anda tidak memerlukannya pada masa apa-apa, anda boleh membatalkannya, dan semua sumber-sumber yang dibelanjakan untuk pembinaan kembali ke pundi-pundi anda. Anda boleh menguruskan semua pembinaan anda sendiri dan armada, atau mengupah orang yang akan membantu anda dalam perkara ini.

RapidKL, anda boleh bermain sebagai diri sendiri atau bersama-sama dengan rakan-rakan, kita akan dapat mewujudkan armada keseluruhan dan menangkap batu maksimum dan pulau-pulau.

Sama seperti permainan dalam talian lain Odyssey mempunyai armada sendiri dan berbual, di mana anda tidak hanya boleh berkomunikasi dengan sekutu anda, tetapi juga untuk bertanya soalan-soalan yang anda mempunyai semasa permainan.

Main Odyssey talian dan menyelam ke dalam dunia pengembaraan yang menarik dengan lanun laut.

 

Bermain juga