OhMyDollz

Nama alternatif: OhMyDollz

Permainan OhMyDollz - gabungan sempurna permainan dalam talian dan laman web komuniti. Membuat anak patung anda sendiri - memilih warna kulit anda, mata, rambut, gaya, dan banyak lagi ...

Anda akan memainkan permainan OhMyDollz dan menonton anak patung anda dalam permainan berlangsung, anda perlu memberikan tumpuan kepada penampilan yang bergaya, pergi membeli-belah, untuk membuktikan ia adalah kesempurnaan itu sendiri! Permainan Doll House akan membawa anda banyak pengembaraan untuk menamatkan anak patung anda telah menjadi yang paling popular!

Sebelum memainkan OhMyDollz , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB . Sertai dalam permainan OhMyDollz tidak akan mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item « Akses yang Laman ";

2. Masukkan nama pengguna anda,

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

4. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

5. Tulis tahun kelahirannya;

6. Pilih "Daftar" dan OhMyDollz pendaftaran berakhir.

Adakah anda sentiasa mahu menjadi supermodel? Atau hidup seperti penyanyi terkenal atau pelakon? Kemudian OhMyDollz talian dibuat khas untuk anda! Permainan OhMyDollz akan menunjukkan kepada anda fesyen, barang kemas, gaya sempurna, pangsapuri dihias dengan elegan dan kemahiran godaan! Anda akan OhMyDollz bermain dan menjalani kehidupan yang benar-benar baru dan glamor! OhMyDollz permainan dalam talian yang direka untuk memenuhi keperluan anak-anak gadis glamor. Jika anda berminat dengan cara ini hidup, dan anda telah bermimpi tentang hal itu, permainan ini menawarkan sekurang-kurangnya menyedari keinginan anda pada tahap yang maya.

Dalam OhMyDollz talian anda menjadi menarik dan cantik, wanita menggoda, dari mana semua orang kehilangan kepalanya! Pilih penampilan anda, rambut anda, cermin solek dan warna kulit. Imaginasi anda tidak mengenal batas dalam permainan OhMyDollz itu. Dan ini adalah hanya permulaan, kerana sekarang anda tinggal di sebuah vila hebat yang hanya menunggu untuk dihiasi oleh anda. Di kedai permainan OhMyDollz anda boleh membeli apa sahaja yang anda mahu dan seberapa banyak kali yang anda suka. Anda tidak suka pakaian merah anda lagi? Anda ingin membeli meja makan baru dalam OhMyDollz talian ? Adakah anda fikir anjing kecil sangat sesuai dengan gaya anda? Di kedai permainan OhMyDollz anda akan mendapati segala-galanya yang anda ingini.

Dalam OhMyDollz talian anda boleh membuat keputusan di mana anda mahu bekerja. Jangan lupa untuk mendapatkan pengalaman untuk meningkatkan bakat mereka dan meneruskan kerjaya mereka.

Semasa permainan OhMyDollz talian anda mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam pertunjukan fesyen dan memenangi hadiah-hadiah menarik. Dalam permainan rumah boneka berkisar rumah pelik, rakan-rakan, teman wanita dan, sudah tentu, pencinta anda. Permainan OhMyDollz menawarkan tempat di mana anda bebas boleh meluahkan perasaan. Bermain-main seperti gila dan menggoda lelaki dalam siri ini dengan segala macam helah!

Permainan OhMyDollz juga mempunyai komuniti sosial yang maju. Anda boleh berbual dengan rakan-rakan dan bermain dengan mereka. Anda akan mendapati seperti yang berfikiran OhMyDollz talian , yang boleh bertukar-tukar idea mengenai reka bentuk fesyen, dan lelaki. Pertunjukan fesyen dan pelbagai hadiah buat kehidupan glamor lebih menarik. Permainan ini OhMyDollz talian tidak pernah membosankan kerana ia sentiasa berubah-ubah dan sentiasa ada sesuatu yang baru untuk melihat, pengalaman atau pergi membeli-belah. Butik permainan OhMyDollz menawarkan pelbagai barangan yang boleh anda gunakan untuk menghiasi anak patung anda atau pangsapuri anda.

Pada dasarnya, aktiviti utama dalam OhMyDollz talian mengulangi sepanjang masa: anda menukar gaya anak patung anda, menggoda wanita, menghiasi rumah dan melawat pertunjukan fesyen. Memenuhi impian anda dan menjadi permainan kepompong OhMyDollz.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag