Fight Club OldBK

Nama alternatif: Old Fight Club, Old BK, OldBK, oldbk

Lama BK talian - ini adalah salah satu permainan berbilang tertua dalam segmen Rusia Internet, yang mewarisi tradisi yang amat popular pada zamannya bermain memerangi.

Permainan Online Lama BK tidak mara ke keperluan pengguna komputer tertentu, memerlukan hanya pelayar internet, Internet Explorer terbaik. Pencipta menekankan bahawa bermain permainan dalam talian Old BK mungkin walaupun pada telefon pintar.

Sertai dalam permainan Lama BK bermula dengan pemilihan bandar - Avalon City atau Capital City. Kemudian Lama BK Pendaftaran dalam talian akan meminta anda memasukkan nama watak yang dikehendaki, alamat akaun e-mel, kata laluan, ulangi kata laluan, nyatakan jantina anda, tarikh lahir, untuk bersetuju dengan syarat-syarat perjanjian ini dan masukkan kod dari imej. Sertai Lama BK selesai dan pengembaraan anda bermula.

Lama BK permainan dalam talian tidak membuang seorang pemula untuk memahami selok-belok permainan itu sendiri. Ia menawarkan perbualan - fiksyen umum, dan banyak mini-chat. Selain itu, anda masih boleh pergi ke forum di mana pemain yang berpengalaman akan membantu menyelesaikan semua masalah, bagaimanapun, watak-watak hingga ke tahap 4 di forum untuk menulis dilarang.

Dunia permainan adalah berdasarkan kepada konfrontasi yang kekal antara cahaya dan kegelapan, dan juga kepada kehadiran pihak neutral, yang berjuang bagi mengekalkan keseimbangan di antara pihak-pihak yang berperang.

Watak anda akan mempunyai beberapa ciri-ciri:

- Tentera

- Ketangkasan,

Gerak hati

- Endurance

- Perisikan,

- Hikmah

- Rintangan.

Anda akan pada mulanya diberikan mata yang anda boleh mengedarkan antara ciri-ciri mereka sendiri. Dengan peningkatan tahap anda akan diberikan mata tambahan, masing-masing, ciri-ciri akan meningkat. Jika anda lakukan apabila anda bermain Old BK, memahami bahawa anda ingin mengagihkan semula langkah-langkah prestasi, tahap 4, anda boleh melakukannya bebas daripada pengamal perubatan tradisional, dan 4 selepas tahap watak, anda boleh melakukannya sama ada seminggu sekali atau membayar Penyembuh untuk berjaya.

Watak anda akan dapat untuk membangunkan kemahiran dalam permainan dua: pemilikan senjata dan pemilikan sihir. Penguasaan senjata dibahagikan kepada 4 kumpulan kemahiran: memiliki pisau dan buku jari tembaga, pedang, maces pemilikan, kelab, kapak dan hatchets milikan.

Setiap kemahiran anda boleh membangunkan kepada nilai "lima."

Dalam permainan, anda boleh menguasai tiga jenis sihir: keajaiban kegelapan, sihir kelabu dan cahaya sihir. Magic datang dalam berguna untuk digunakan mantera perlindungan, pertempuran dan jampi neutral.

Hanya watak anda akan mempunyai satu daripada kecenderungan, yang dalam Permainan 5: jalan berkecuali, jalan cahaya, cahaya yang benar, jalan huru-hara dan jalan kegelapan. Ketagihan bergantung kepada kemungkinan menyertai dalam satu atau puak yang lain, dan juga mengambil bahagian dalam pertempuran besar-besaran.

Apabila anda bermain Old BK, watak anda akan dapat berperang di Arena of tuhan-tuhan, atau bersiar-siar melalui lokasi yang direka dengan baik - kawasan permainan khas yang membawa ciri-ciri permainan tertentu. Ini meletakkan seperti: dataran pusat, taman jalan, Castle Square, dan lain-lain.

Dalam permainan pelbagai jenis pencarian - tugasan khas bijak, di mana prestasi anda mendapat pengalaman, meningkatkan tahap dan mendapat pahala perkara yang unik yang akan membantu anda dalam pertempuran masa depan.

Permainan Lama BK mempunyai sentuhan yang menjadikan ia berbeza daripada yang lain - ini ialah radio khas dalam permainan, yang menggunakan DJ sebenar, dan anda mempunyai peluang untuk memerintahkan lagu kegemaran anda atau menghantar seseorang hello.

Permainan Online Fight Club Old SM meneruskan tradisi salah satu permainan pelayar pertama memerangi, yang terkenal dengan satu semangat, keakraban dan tradisi skala mesyuarat dalam dunia sebenar. Oleh itu, menyertai barisan orang-orang yang suka bermain permainan Lama BK dalam talian, anda akan mendapati diri anda kawan-kawan dan rakan bukan sahaja di Internet, tetapi juga dalam kehidupan seharian.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag