Oloko

Nama alternatif: Oloko

Oloko talian - menyeronokkan, berwarna-warni, penuh peristiwa berbilang permainan strategi yang membawa pengguna ke dalam dunia fantasi menyeronokkan di mana anda boleh membuat apa-apa kebodohan. Imej yang telah dipilih pada permulaan haiwan, anda akan menjadi tuan rumah penuh anda dalam wilayah yang ditetapkan. Tugas anda - untuk membina tangan mereka sendiri, menikmati perkara kegemaran anda dan hanya hidup bahagia. Permainan Oloka tidak termasuk sebarang bingkai tingkah laku membosankan. Di sini anda akan melakukan perkara-perkara yang sebelum ini dan tidak bermimpi. Ingin goreng gula-gula getah - ia agak mungkin. Saya mahu memasak burger berbau - baik, jadi yang melarang? Mengambil ia ke dalam kepalanya untuk membakar kek gelak - pergi untuk itu! Atau mungkin anda telah memutuskan bahawa sudah tiba masanya untuk mula menanam tanaman tumbuhan yang berguna, baik, sekurang-kurangnya, dan pisang - cepat turun ke perniagaan dan tidak lama lagi akan dapat untuk meletakkan barangan mereka dijual. Juga, apa yang anda bercadang untuk berbuat demikian perkara yang menyenangkan, anda akan dapat untuk berkomunikasi dengan rakan-rakan baru mereka. Dalam Oloko dalam talian yang maju komponen sosial, dan anda terikat untuk berjumpa dengan orang yang rapat dengan anda dalam semangat. Selain itu, setiap pemain boleh didapati untuk menyertai kumpulan ini untuk menyelesaikan masalah mereka bersama-sama dengan rakan-rakannya. Anda akan menikmati banyak masalah - tidak membuang banyak masa untuk sisa!

Untuk menjadi seorang pemastautin di dunia yang luar biasa, anda perlu mendaftar Oloko. Buat akaun begitu mudah yang anda melaksanakan prosedur ini dalam hanya beberapa minit. Langkah melalui langkah-langkah berikut: pilih lantai yang dikehendaki, masukkan nama pengguna, mewujudkan kata laluan, memberikan alamat e-mel anda dan masukkan semula dalam talian sdeduet. Akhirnya menerima perjanjian pengguna, berdetik. Langgan berita yang disediakan secara lalai. Sekarang anda boleh bermain secara langsung Oloko dalam pelayar anda. Pemasangan diperlukan. Bonus adalah kehormatan dan keperluan sistem permainan - mereka benar-benar minimum. Ini bermakna bahawa permainan ini akan dapat menikmati semua orang.

Sebelum anda percuma, permainan Oloko interaktif yang kanak-kanak bermain tanpa masalah dan yang dewasa sering ketagih. Percaya itu dan anda akan dapati banyak kelebihan projek itu dari minit pertama permainan. Apa yang akan watak? Pertama, anda perlu istana dan ia perlu berkembang. Adakah anda mempunyai peluang yang sangat baik untuk membina segala-galanya di jalan anda sendiri. Kedua, ia akan menjadi berguna untuk ladang. Terdapat banyak spesies haiwan, yang boleh didapati untuk mengandungi. Dan masih anda perlu menyemai tanah kosong dan menunggu untuk tuaian tumbuhan yang berguna. Ketiga, ia membantu untuk mewujudkan hubungan perdagangan. Ini akan mempunyai hubungan dengan pemain lain. Keempat, akan menguasai profesion. Tidak kira sama ada anda bekerja menarik roti petani atau tukang masak, usaha untuk menguasai kemahiran profesion ini, anda masih perlu untuk berbelanja. Sebagaimana yang mereka katakan, tanpa kesukaran, jangan tarik ikan keluar dari kolam. Bermula Oloko bermain pendatang baru yang tidak berpengalaman secara beransur-ansur anda akan menakluki peringkat selepas tahap dan menjadi lebih yakin. Dengan cara itu, dan lebih kaya juga. Selepas peralihan kepada di atas sebelumnya beralih ke Kiri sepatutnya mengambil beberapa anugerah, yang sudah pasti tidak boleh tetapi bergembira. Adakah anda mempunyai masa untuk berfikir, yang membimbangkan terlalu banyak, dan sebagai contoh, kanak-kanak kecil akan mempelajari asas-asas permainan. Tetapi ini tidak perlu bimbang. Mana-mana di lokasi permainan banyak NPC , yang sanggup untuk memberitahu apa yang perlu dilakukan untuk membantu dalam keadaan yang sukar, disalurkan. Walaupun kanak-kanak 6 tahun memahami apa yang apa!

Sediakan satu perjalanan yang tidak dapat dilupakan, pengembaraan menggayatkan dan hanya pelbagai yang menakjubkan di dunia ahli sihir akan sila anda setiap minit. Anda tidak akan menyesal untuk memilih menyeronokkan! Kita hanya boleh ingin anda nasib baik!

 

Bermain juga