Onema

Nama alternatif: Onema

Onema talian - percuma pelbagai-pelayar berasaskan subjek ruang permainan strategi. Anda akan mendapati diri anda dalam dunia fantasi yang besar, yang akan mewujudkan sistem sendiri ketenteraan dan ekonomi. Anda akan menjadi tuan rumah di planet dan menakluk galaksi baru, bersaing atau bekerjasama dengan pemain lain. Ia adalah mungkin untuk membuat perkiraan dengan maharaja jiran, tetapi anda boleh menyerang orang-orang yang terdekat. Anda akan dapat untuk memilih cara perlakuan, dan bergantung kepada keadaan, membuat keputusan tertentu. Mula bermain Onema, perlu sentiasa berjaga-jaga, kerana musuh-musuh tidak tidur, dan pada bila-bila anda mungkin diserang. Berhati-hati dengan serangan lanun ruang planet anda, yang terkenal dengan kerakusan dan kezaliman. Bagaimana sukar tidak perlu, tidak kehilangan kepercayaan pada diri sendiri. Lama kelamaan, kawasan kecil di tempat yang terbiar di galaksi ini akan menjadi empayar yang luas, dan anda, sebagai pemilik beliau, boleh berbangga dengan pencapaian mereka!

Permainan membisu kerana keperluan sistem rendah yang boleh didapati untuk semua orang. Permainan ini tidak menghalang, PC mesti sepadan dengan parameter sneaker:

- Sistem operasi Microsoft Windows XP / Vista / 7;

- Processor Intel Pentium, AMD (2. 2 GHz);

- RAM 512 Mb;

- Kad Grafik 128 Mb;

- Kad bunyi serasi dengan DirectX 9.

Untuk mendapatkan planet kosong, anda perlu membuat maharaja baru. Ini mendahului pendaftaran Onema. Anda perlu mengisi dalam bidang berikut bentuk diingini: alam semesta, login, kata laluan dan e-mel. Perlu diingat bahawa login, anda bersetuju untuk mengesahkan penerimaan oleh Perjanjian Pengguna. Selepas menekan butang, yang dihargai "Mulakan untuk bermain! "Anda mendapati diri anda dalam jurang ruang, dan anda perlu belajar dan menakluk.

Pertama dia mendapati dirinya dalam harta benda yang luas mereka sendiri, anda tidak keliru, kerana seterusnya adalah pembantu menawan. Pengembara misteri rahsia terbuka bagaimana untuk menjadi kaya, kerana segelintir sumber (yang akan memberikan yang sama) untuk bertukar menjadi longgokan keseluruhan bahan berharga. Ingat, permulaan yang betul - kejayaan masa depan! Selepas melatih misi untuk pemula, keseronokan bermula! Pilih layan diri sisi tiga cadangan dan pergi untuk itu!

Di planet yang anda mencari saham yang baik pelbagai sumber. Ini Deuterium dan Tenaga dan Dark Matter. Sumber-sumber utama adalah logam yang sama dan kristal. Bahan-bahan ini amat diperlukan untuk mewujudkan pelbagai kemudahan, armada, dan juga pertahanan planet. Untuk pengeluaran mereka perlu membina lombong. Juga saya akan mendalamkan. Oleh itu, untuk menambah bilangan sumber dituai. Mengambil kira hakikat bahawa untuk operasi lombong memerlukan tenaga. Tugas anda - untuk memastikan bahawa tidak mengurangkan bekalan. Secara kebetulan, loji kuasa solar ini mesti dibina pertama.

Juga dalam permainan anda akan menjalankan penyelidikan, mewujudkan teknologi yang kuat, dan, jika perlu, untuk perdagangan komoditi. Yang lebih curam teknologi yang anda buat, lebih banyak dapat menjajah planet, dan dengan itu meluaskan pemilikannya.

Dalam lombong dengan masa anda akan mula membina objek untuk tujuan ketenteraan, seperti kilang robotik, limbungan, nanites Kilang. Lama kelamaan, bangunan ini akan muncul sebagai tumbuhan gabungan kuasa, Technopolis, tempat perlindungan yang berbeza dan penyimpanan Terrarformer, silo peluru berpandu dan juga sehingga struktur Lunar, iaitu Bulan Base, ruas Touch dan Teleport. Kehadiran semua ini menunjukkan bahawa planet ini sedang membangun dengan baik, dan anda berdiri teguh di atas kaki beliau di dunia ini. Ada yang berkata bahawa selepas menamatkan pengajian di pembinaan, anda tidak mungkin dapat berehat. Lagipun, struktur perlu dibangunkan, boleh meningkatkan tahap mereka, dan dengan itu keberkesanan.

Jangan berfikir bahawa anda akan bermain Onema barulah membuat yang mengerumuni di planet itu. Tidak sama sekali! Ekonomi ladang, tetapi harus menghulurkan tentera mereka untuk mengambil bahagian dalam pertempuran besar. Untuk melakukan ini, anda mesti mempunyai armada yang kuat (kumpulan kapal, yang diamanahkan kepada penyerahan hak). Dengan cara itu, semakin lama akan menjadi permainan, jadi peluang anda akan dihormati. Secara amnya anda akan membina sebuah pengkalan tentera laut pada menu, dan tiap-tiap tahap teknologi komputer menambah satu lagi armada slot percuma.

Sememangnya, anda berminat untuk, yang membolehkan penggunaan permainan pengangkutan Onema. Jenis khas teknologi peluru berpandu (pemintas roket antara planet), yang tidak menjaga bahaya kita sendiri.

Pelayar Permainan Onema memberi anda banyak keseronokan. Anda akan mengalami saat-saat yang menarik semasa pertempuran panas, akan berbangga dengan bagaimana untuk berkembang dan makmur planet sendiri, bersinar fikiran sama mewujudkan teknologi paling sejuk dan hanya menikmati bersosial dengan orang yang menarik. Kami ingin anda berjaya dalam semua usaha anda!

 

Bermain juga