Satu Dunia

Nama alternatif: Satu Dunia, Satu Dunia

Oneworld talian - adalah permainan yang berasaskan pelayar percuma dengan grafik dan animasi yang menakjubkan. Anda mendapati diri anda dalam dunia yang misteri dan membingungkan di mana terletak banyak menarik ...

OneWorld Permainan dalam talian boleh didapati di mana-mana pelayar dan tidak memerlukan pemasangan pelanggan permainan!

Untuk memulakan permainan, anda perlu Sertai OneWorld: semasa mendaftar dengan laman web ini (http://oneworld. QIP. ru /) anda perlu mengaktifkan perkhidmatan QIP, untuk klik ini pada halaman utama pada "Daftar" butang dan halaman berikutnya, masukkan nama dan login. Selanjutnya, dalam tetingkap baru masukkan kata laluan, ganti e-mel, jantina, tarikh lahir, masukkan kod yang ditunjukkan dan bersetuju dengan syarat permainan. Selepas semua ini, klik "Finish". Selanjutnya, apabila anda memasuki permainan, anda perlu memilih sisi (lebih ringan atau lebih gelap), jantina watak, nama dan avatar. Selepas itu, halaman baru masukkan log masuk anda (e-mel), kod kata laluan yang ditetapkan dan menerima peraturan perjanjian. Klik pada "Daftar" dan pada permainan ini Daftar OneWorld atas kamu dalam permainan!

Permainan dalam talian OneWorld, seperti telah disebutkan, mempunyai cahaya dan gelap belah pihak. Untuk sebelah cerah menyertai orang kerdil dan Elves People, dan gelap - Rangka, ahli silap mata Gelap, Lychee dan sebagainya ...

Main OneWorld, anda akan lima unit (huruf) yang akan ditubuhkan skuad. Setiap unit mempunyai kebolehan tersendiri yang perlu diperiksa untuk apa untuk menggunakannya dalam permainan. Dalam kes kekalahan dalam pertempuran, unit anda tidak mati, mereka dilahirkan semula sekali lagi. Melalui ini, anda tidak akan kehilangan tenteranya. Semasa permainan, watak anda akan mendapat pengalaman dan memperolehi kemahiran baru yang mereka akan menjadi lebih kuat.

Permainan OneWorld talian mempunyai beberapa tahap kemahiran asas, yang boleh menguasai unit anda

Tahap F - ini adalah tahap yang paling rendah, yang termasuk: kraf, sihir, peralatan, sains, perintah dan kawalan;

Level E - pada peringkat ini mempelajari kemahiran senjata: tongkat-tongkat, pisau, kapak, maces - pahlawan dan ahli sihir - pilih unsur yang digunakan pada masa hadapan;

Tahap D - ini adalah tahap yang lebih terperinci. Sebagai contoh, dalam kategori tertentu sihir, watak anda dijemput untuk membuat pilihan yang antara unsur-unsur atau bahagian tertentu sihir ...

Tahap Lain-lain (C, B, A), seakan-akan di atas. Satu-satunya perbezaan antara mereka adalah bahawa mereka meningkatkan kekuatan kerosakan dan mengeja pemutus watak atau unit anda.

Wira anda tidak berjuang dan pilihan pertempuran. Untuk memasukkan Battle - Serangan fizikal dan sihir, pertahanan fizikal dan sihir, Inisiatif Kesihatan, Kesihatan dan Mana Regeneration dalam pertempuran. Dan dengan tidak berjuang - Kesihatan dan Mana Regeneration, angkat laknat dan mendapat pengalaman.

Main permainan dalam talian boleh Oneworld menewaskan raksasa sumber-sumber yang diperlukan untuk pengeluaran, pembinaan bangunan-bangunan dan kemahiran mengepam (banyak sumber, jadi saya tidak akan menyebut).

Permainan ini mempunyai kedai di mana anda boleh membeli dan menjual beberapa perkara.

Anda juga akan mempunyai peluang untuk membina bangunan seperti Gudang, Bangunan Tavern pemprosesan, Altar, Kedai Senjata, kaligrafi, barang kemas dan Mine. Setiap bangunan melaksanakan fungsinya, jadi bermain permainan dalam talian OneWorld tidak akan bosan.

Permainan ini mempunyai banyak lokasi yang berbeza, pencarian dan penjara, dan tugas pertama anda adalah untuk tinggal di dalam gua yang didiami oleh raksasa yang dahsyat dan jahat. Tidak mempunyai pengalaman, anda akan membantu panduan yang akan membantu anda dalam tugas ini. Selepas tugasan anda akan diberi ganjaran dalam bentuk pengalaman, dan barang-barang sesuatu emas.

Dalam OneWorld boleh bermain, di kawasan pertempuran itu

PvE (pemain berbanding dunia luar) - peta, kurungan bawah tanah, keadaan, itu semua boleh didapati dengan watak anda. Anda akan berhadapan dengan banyak kumpulan yang berbeza daripada raksasa, mencari harta karun, mengumpul dada dengan baik, untuk melakukan pelbagai pembinaan dan ruang untuk penaklukan;

PVP (pemain lawan pemain) - seluruh kad dengan tahap risiko yang berbeza. Terdapat titik sistem PVP, pengepungan dan pertempuran puak, penaklukan dan merompak bandar-bandar lawan anda, dan juga kehadiran tegar membawa maut.

Dalam permainan terdapat Kraft. Menggunakan ciri ini anda boleh membina asas yang, sewa tukang besi, alchemists, dan tuan yang lain kaligrafi, anda akan dapat untuk meningkatkan kedai-kedai mereka untuk prestasi yang lebih baik, dan banyak lagi ...

Dalam permainan ini, setiap pemain boleh mempunyai plot mereka sendiri, yang boleh diperbaiki pada masa akan datang dan marah.

Satu Dunia mempunyai dua mata wang - syiling dan kristal.

Syiling adalah: emas, perak dan gangsa, mereka boleh mendapatkan dalam permainan, dan kristal boleh dibeli di Bank, kerana ini adalah mata wang yang paling berharga dalam permainan.

Dalam permainan ini terdapat banyak perkara yang lebih menarik: upacara-upacara, khazanah, hadiah, dan lain-lain dan lain-lain Apa semua akan melihatnya dan cuba, pergi untuk memproses profil OneWorld!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag