Operasi 7

Nama alternatif: Operasi 7

Untuk semua peminat permainan dalam gaya «Kaunter-Strike» pemaju permainan Korea telah mencipta Operasi pengganti 7 dalam talian. Pembentukan percuma-2-play online Operasi permainan (percuma) 7 adalah penembak multiplayer (atau dalam "penembak" kami) pada orang yang pertama dengan bahagian klasik kepada dua kumpulan. Versi russian permainan sudah diwakili di Internet dan disesuaikan sepenuhnya.

Keperluan sistem untuk permainan, senarai yang menyediakan pemaju dan pengetahuan akan membantu anda tanpa sebarang masalah bermain permainan dalam talian Operasi 7 seperti berikut:

• OS: Windows XP, 7, Vista

• pemproses Pentium IV 1. 8 MHz

• RAM -1 GB

• Geforce4 MX440 kad grafik atau ATI Radeon 9200

• 2GB ruang cakera keras

Sertai dalam Operasi permainan 7 tidak adalah masalah besar. Akaun ini diwujudkan di laman web rasmi, untuk ini, anda akan perlu memasukkan standard dataset

• login unik (username)

Alamat e-mel • sah

• menjana dan mengesahkan kata laluan

Kemudian anda mengenali dan menerima perjanjian pengguna dan diuji: mengira sasaran merah pada gambar dan ingin melanggan surat berita. Ini, sebenarnya, dan akan siap untuk anda untuk Operasi 7 pendaftaran dalam talian.

Sebaik sahaja anda mengaktifkan pautan ke akaun anda dan memastikan bahawa aktiviti pendaftaran 7 adalah benar-benar berjaya, anda perlu memuat turun dan memasang pada komputer anda pelanggan permainan - satu program yang akan mengoptimumkan sambungan Internet anda dan berurusan dengan pelbagai bug. Anda boleh memuat turun di laman web permainan pada tab muat turun. Untuk kemudahan pengguna, program ini boleh dimuat turun dalam tiga cara:

• secara langsung dari laman web

• torrent

• atau menggunakan Pengurus program Permainan

Sekarang anda boleh memasuki permainan dan melibatkan diri dalam penciptaan watak.

Sudah tentu, genre permainan tidak bermakna apa-apa tetapan rumit dan pelbagai pilihan rupa, kelas dan lain-lain pengenalan peribadi. Anda hanya pilih gambar dan menghubungkan sebahagian daripada badan - muka, batang tubuh dan kaki. Seterusnya untuk mula bermain Operasi 7 akan perlu untuk memilih saluran - adalah sebuah portal yang akan membawa anda ke lokasi yang sesuai. Jadi contoh, untuk pemula, adalah wajar untuk memilih saluran yang pertama di mana anda menyertai yang sama "masih hijau" sebagai diri mereka sendiri. Hanya empat saluran: satu untuk pahlawan berpengalaman, ketiga untuk puak-puak, keempat - universal (untuk semua orang).

Oleh itu, watak yang dicipta di mana ditunjukkan. Sekarang anda perlu untuk mengambil senjata dan peluru. Untuk senjata pergi ke kedai - ada mempunyai pelbagai besar. Senjata khas bagi menyerang, untuk penembak tepat, bermata senjata (apa yang anda mahu), senapang, senapang patah dan pistol, meriam berat dalam bentuk mesingan dan bom tangan roket dan banyak lagi. Satu ciri yang tersendiri dalam penggunaan senjata - keupayaan untuk sebahagiannya menggantikan atau memasang bahagian-bahagian individu untuk senjata.

Nah, ia akan kelihatan, kita sudah boleh mula dalam Operasi 7 untuk bermain, tetapi itu bukan semua. Sekarang anda perlu pergi ke kem untuk latihan. Terdapat lebih menjelaskan dan menunjukkan kepada anda apa yang apa yang di dalam sistem pertempuran, dan juga memberikan beberapa tips tangen penyertaan lanjut dalam permainan. Dan hanya selepas itu anda boleh pergi bermain Operasi permainan 7 dalam talian.

Pada mulanya, tidak tergesa-gesa bersebelahan dengan puak-puak yang lebih baik untuk memainkan beberapa tahap, jadi untuk bercakap, untuk mendapatkan tangan. Kemudian anda boleh menyertai pemain yang lebih kukuh, tetapi dengan anda di sini juga bertanya - pertempuran antara puak-puak yang sangat sengit. Dengan tahap ke-12, jika anda akan mempunyai wang yang cukup, anda boleh membuat puak anda sendiri.

Operasi 7 permainan dalam talian bukan mekanik yang sangat kompleks: tahap lulus - anda mendapat bonus dan senjata pembekalan semula, menembak berjaya - dalam bank wang babi dan pengalaman. Dengan cara itu, bernasib baik kerana api, sebelum peperangan terdapat pilihan "Pilih Senjata Anda" (untuk diri mereka sendiri dan bagi pihak lawan), jadi anda akan mengetahui apa yang pergi.

Operasi 7 permainan dalam talian, di mana terdapat satu sistem pangkat - terdapat tiga kakitangan untuk naik ke pangkat masing-masing, mempunyai banyak untuk menjalankan. Nah ya, ia adalah, dan penembak orang pertama untuk berlari dan menembak. Jadi lengan dan pergi untuk pesanan tentera!

 

Bermain juga