Mencerminkan alam semesta

Nama alternatif: Mencerminkan alam semesta

Reflection alam semesta dalam talian - adalah shareware permainan berbilang dalam genre fiksyen sains dengan sistem ekonomi yang unik. Permainan dalam talian alam semesta Refleksi membawa kepada komputer tertentu keperluan sistem pemain.

Sertai dalam permainan alam semesta Refleksi mudah dan tidak mengambil banyak masa anda. Alam semesta Daftar Refleksi meminta anda untuk memasukkan log masuk anda - nama dengan mana anda akan memasuki permainan, kata laluan, nama samaran - Nama di mana anda akan tahu dalam permainan, e-peti mel. Refleksi juga mendaftar dalam talian alam semesta menggesa anda untuk menulis jenis kad video anda. Pada akhir anda perlu bersetuju dengan syarat-syarat perjanjian pengguna dan menerima peraturan permainan. Selepas itu, memulakan permainan, anda perlu memuat turun pelanggan - satu program khas yang dipasang pada komputer anda dan mengoptimumkan trafik internet anda, pada masa yang sama mengurangkan kemungkinan kesilapan dalam paparan objek grafik.

Alam semesta Refleksi permainan dalam talian membolehkan pengguna semasa mereka bermain di dalam mencerminkan alam semesta, membuat wang semasa pertempuran atau dengan menjual barangan yang dihasilkan, dan kemudian mengubahnya menjadi wang sebenar. Bagi pengeluaran makanan, senjata dan barang-barang lain dengan tujuan untuk jualan semula mereka, anda akan perlu melihat sumber-sumber laman web permainan.

Pada awal permainan, anda akan diberi senapang patah dengan peluru dan kit minimum. Ini adalah satu peluang yang baik untuk menguji kekuatan mereka dalam menembak, dan pada masa yang sama menikmati unsur-unsur 3D penembak (permainan "penembak"), yang mengandungi alam semesta permainan Refleksi dalam talian. Dengan senjata ini anda boleh memburu planet hidupan liar.

Untuk watak anda dalam permainan ini adalah potensi besar perdagangan

- Kedai mana anda boleh membeli semua yang anda perlukan - dari senjata untuk makanan

- Membeli, di mana anda boleh menjual sesuatu dengan segera untuk segera mendapatkan sumber

- Lelong, anda akan dedahkan produk anda yang unik.

Watak anda boleh memilih jalan sendiri untuk pembangunan dan membuat wang dalam mana-mana kawasan

- Eksploitasi,

- Gathering,

- Pembuatan senjata

- Pertanian,

- Perkhidmatan dalam Angkatan Pertahanan Diri,

- Aktiviti Politik,

- Buat sepenuhnya anda sendiri permainan perniagaan

- Penciptaan dan pembangunan kaumnya.

Walaupun model ekonomi dalam permainan sebagai dekat dengan realiti, walaupun, apabila anda bermain permainan dalam talian alam semesta Refleksi, maka melibatkan diri dalam dunia Bumi milenium ketujuh. Permainan ini sempurna dieja nuansa dunia ini, nilai-nilai, sistem hubungan sosial dan ciri-ciri budaya hidup.

Untuk bermain mencerminkan alam semesta, kita mesti berupaya untuk digunakan semasa pertempuran perlindungan semulajadi - anda tidak akan dapat mengelak peluru terbang. Untuk tembakan pada matlamat tidak perlu klik padanya dengan tetikus, kerana sistem ini berfungsi penglihatan. Di samping itu, pemaju permainan telah memperkenalkan satu parameter sistem pertempuran yang menarik - jika anda secara tidak sengaja akan menembak, anda boleh menyebabkan kerosakan kepada sekutu mereka. Permainan ini mempunyai pelbagai pilihan senjata, kemahiran yang watak anda akan berkembang dengan tahap.

Apabila anda bermain refleksi online permainan alam semesta, anda boleh memilih salah satu daripada lapan profesion mempertahankan diri yang semua isu-perniagaan dan membuat wang mereka di medan perang.

Satu lagi kelebihan permainan ini adalah bahawa watak anda, jika dikehendaki, boleh menukar profesion mereka, tanpa kehilangan kemahiran dan pengalaman.

Permainan ini menjunam anda ke dalam dunia sebenar hampir masa depan selepas bencananya amat besar, dan anda akan dapat untuk mendapatkan wang untuk hidup di Bumi pada masa sekarang.

 

Bermain juga