Overkings

Nama alternatif: OverKings

Overkings Permainan dalam talian - berasaskan pelayar agak muda berbilang RPG. Jika anda bosan mainan "zip" pada peraturan dan konvensyen selamat datang ke dunia zaman pertengahan yang hebat Overkings talian - ". Tiada apa yang akan" dunia di mana wira anda akan diberikan kebebasan penuh dengan tindakan dan kepadanya untuk itu,

Mula, secara semula jadi, mewujudkan akaun peribadi. Sila ambil perhatian bahawa pendaftaran dalam talian Overkings segera menggesa anda untuk memilih kelas watak anda. Sebanyak lapan kelas - Amazonaka, Witch, Wizard, gasar, Dryad, tukang guna-guna, Guardian dan Assassin. Anda juga segera memberikan nama kepada watak anda. Di samping itu, masukkan log masuk anda (alamat e-mel) dan kata laluan, dan menerima peraturan dan perjanjian pengguna. Pada pendaftaran ini Overkings selesai.

Pastikan pendaftaran berjaya permainan Overkings dan pergi untuk mahkota yang Maha Berkuasa! Watak kita hampir dicipta dan kini anda boleh memilih dia profesion untuk memenuhi spesifikasi. Heroes dan bukan sewenang-wenangnya dibahagikan kepada watak-watak yang positif dan negatif, kerana seperti yang kita katakan sebelum ini, semua orang boleh bermain Overkings melalui kaedah-kaedah mereka. Di bawah "demokrasi" bermakna anda tidak meminta kebenaran, jadi untuk menyerang musuh, dan lebih-lebih lagi untuk merompak beliau. Meratakan watak bergantung kepada keinginan anda - mahu berperang, pergi ke tempat-tempat di mana pertempuran, mahu menjadi kaya, yang terlibat dalam perdagangan dan ekonomi dan mahu pengembaraan, sertai puak-puak dan pelancong gunakan jalan raya di sepanjang laluan yang belum diterokai lagi dunia misteri.

Overkings permainan dalam talian di mana pemain bersaing dengan alam sekitar (dengan pelbagai raksasa dan bos) dan menentang pemain (pertempuran semula jadi). Juga pencarian dalam mod permainan, anda juga boleh mengambil bahagian dalam menangkap kunci dan mendapatkan pengalaman tempur untuk berjuang untuk sumber dan sumber untuk memperkayakan diri mereka dengan mengorbankan yang rugi. Jika anda mahu pergi lebih aman - membina istana, yang terlibat dalam sumber perlombongan, membangunkan kemahiran taktik pahlawan mereka dan menikmati keindahan di sekeliling anda. Jika anda mendapat cukup kaya, anda boleh memberi mana-mana artifak dan perisai, apa yang di sini yang banyak, dan yang banyak akan membantu anda bermain Overkings menjalani kerosakan sekurang-kurangnya.

Permainan Overkings talian terdiri daripada lima kawasan (lokasi):

- Bervil, kampung aman dikelilingi oleh hutan di lembah sungai Gvirdol;

- Conchobar, bandar mutiara kerajaannya;

- Anomikon, runtuhan bandar, di mana terdapat keadaan huru-hara, penyakit dan gila;

- Veron, sekali Hello kerajaan, dan sekarang - tempat untuk werewolves memburu;

- Norliht - kerajaan wanita salji - Queen Hel.

Setiap kawasan mempunyai sejarah kemuliaan naik dalam setiap makhluk yang berbeza werewolves, zombi, orang gergasi. Semua ini legenda dan permainan yang amat ketagihan bermain Overkings talian dengan setiap usaha baru menjadi lebih menarik.

Antara lain, anda akan mendapati landskap semula jadi yang besar dalam prestasi grafik yang berkualiti, serta komunikasi dengan orang yang rapat dengan anda dengan kepentingan yang sama. Selepas bermain permainan dalam talian Overkings tidak semestinya yang sama, sentiasa ada peluang untuk menyertai puak dan penyokong-penyokongnya untuk berarak dengan mereka untuk matlamat utama - mahkota yang Maha Berkuasa.

 

Bermain juga