Overlord Felovship of- Evil

Nama alternatif: Fellowship of- Evil Overlord

Permainan Overlord Fellowship of Evil: pulangan jahat.

20. 10. 2015 meninggalkan permainan Overlord Fellowship of Evil dalam genre peranan-bermain blockbuster, menjadi lanjutan daripada bahagian-bahagian sebelumnya. Pemaju Codemasters berkata bahawa ini jenis eksperimen untuk kembali kepada asal-usul klasik teknologi permainan.  

Gamers melihat keadaan dari atas, dan tidak terbuka untuk mengkaji medan yang lebih luas tindakan. Anda boleh meletakkan kempen tunggal atau bekerjasama dengan empat rakan-rakan untuk lulus sendi. Membangunkan mainan asas untuk platform yang paling popular:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie yang berjaya Overlord Fellowship of Evil turun dan mencubanya, melahirkan pendapat yang berbeza, dan tidak semua berpuas hati. Mengambil ke perhatian tuntutan itu, penulis berjanji untuk kemudian melepaskan versi terkini, yang akan diperbetulkan masa yang salah.

 

 

– Peranan anda adalah jahat benar jelas!

Jika anda digunakan untuk memilih antara perisai dan berkilauan dalam cahaya kesatria dan lawan mereka – Knights juga, tetapi tidak begitu berseri, pemaju menyeronokkan ini memutuskan segala-galanya untuk anda, meninggalkan hanya untuk mengawal kuasa-kuasa jahat. Dan ia tidak akan bercampur, ia adalah satu gambaran tentang gremlins kurus dengan mata tamak. Itulah keindahan ini dan anda perlu untuk mengurus, jika anda memuat turun Overlord Fellowship of Evil.

Dalam Gremlins bahagian sebelum (mereka minions) telah kehilangan tuan mereka – Dark Lord, dan menghidupkan semula ia tidak mempunyai kemahiran. Mereka telah lama mengalami buli, menonton wajah-wajah gembira para petani, padang rumput hijau dan bunga wangi fluttering rama-rama. Panjang seperti kekufuran tidak boleh bertolak ansur jiwa gelap, dan Gremlins suku pergi ke dalam gua itu, dia mendapati sebuah buku mantra purba   dipanggil empat penjawat kegelapan.

syaitan Risen menjadi kerja yang tidak menyenangkan – memusnahkan manusia telah dicipta untuk membuat dunia huru-hara, untuk menanamkan ketakutan di dunia jiwa manusia. Hanya selepas semua persiapan anda sekali lagi boleh cuba untuk membangkitkan Tuhan Gelap, tetapi buat masa sila selamat datang empat raksasa:

 • Vsesilnaya ahli nujum sekali salah diadakan ritual dan ia telah meledak hingga berkecai, tetapi kini ia kembali dalam perniagaan;
 • Ustrashayuschy pahlawan yang kuat pada zamannya tidak berjaya menyerang Trolls batu, dan meninggal dunia, tetapi kini belakang;
 • Zlobny kerdil dibunuh oleh seorang anggota Ikhwan perbuatan jahat
 • Temny peri terpegun – kerdil musuh yang kepala batu itu.

diberikan kepada setiap watak peranannya sendiri dalam sejarah baru Overlord Fellowship of Evil pada PC. Mereka menyerang dalam serangan terbuka, beroperasi dari jauh, menggunakan sihir dan melemahkan musuh. Bahawa mereka menjadi lebih kuat, kita perlu membangunkan kemahiran mereka dengan menghantar dalam pertempuran yang akan cukup. Tidak lama kemudian ia akan menjadi mungkin untuk melengkapkan bakat mereka dengan kemahiran tambahan untuk melengkapkan senjata dan peralatan yang berbeza.

Berbanding dengan sebelumnya bahagian Overlord FOE, kita lihat perbezaan dalam prinsip-prinsip tindakan ketenteraan – awal penekanan kepada massa zavarushku kini wira mendapat Gremlins mereka sendiri Mignon dengan satu set peribadi kualiti yang juga boleh mengepam.

Kekal

dan jenaka hitam yang begitu kagum pemain,   dan bersenjata mereka, dengan senjata, anda boleh pergi ke kampung untuk mengambil bahagian dalam rompakan itu, kemusnahan rumah-rumah rakyat, kemusnahan lembu dan pembudakan orang. Membiarkan orang dan percaya bahawa Projek Overlord agak desa, dalam dinamik khianat dan dia tidak menolak.

Keperluan Sistem Minimum

 • OS: 64 bit / Windows 7 (dan ke atas)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 Siri / AMD FX Series (lebih baik)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (lebih baik)
 • Mesto ruang cakera: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Bermain juga