Ubat penahan sakit

Nama alternatif: Ubat penahan sakit

Permainan Kesakitan - ia adalah satu permainan yang luar biasa platform PC. Permainan ini telah dicipta dan dikeluarkan pada bulan Oktober 2007 tahun sewa. Permainan segera mengambil kedudukan yang pertama dalam semua penilaian, yang hanya boleh wujud. Permainan ini telah dicipta dan dibangunkan oleh - Mindware Studios. Menarik, baru dan menarik - ia adalah sesuai untuk semua orang pemain yang benar-benar menghargai ktotorye genre penembak. Kami tidak akan memberitahu semua rahsia Kesakitan, ia akan menjadi bodoh. Lagipun, semua orang mesti merasakan kuasa penuh permainan ini untuk diri sendiri.

Dalam permainan ini sentiasa pertumpahan darah, maka jumlah yang besar membunuh. Dan kerana hakikat bahawa anda akan mempunyai banyak untuk pergi dengan menjulang-julang mesingan, pistol dan senapang - senjata dalam Kesakitan permainan dilakukan di peringkat tertinggi. Permainan ini menunjukkan semua yang boleh memainkan genre yang sangat baik dan menarik. Saya mesti mengatakan bahawa dalam tahap Kesakitan agak berbeza. Pemaju telah mencipta semua ini untuk tidak terlepas peminat permainan video dalam permainan. Untuk semua peminat tindakan genre itu, sekali lagi, adalah penting untuk membuat permainan dan dinamik, berwarna-warni, dan pada masa yang sama kaya.

Jadi, beritahu sedikit tentang jalan cerita permainan dan menambah beberapa fakta menarik: protagonis yang anda sebenarnya, menolak. Letakkan memarahi yang teruk dan ketakutan dalam semua orang bersih mengambil Belial - hibrid malaikat dan syaitan, baik dan jahat dalam satu orang. Terima kasih kepada persaudaraan yang luar biasa dan penampilan misteri, protagonis ini telah menerima kelebihan pernah berlaku sebelum ini, kerana lelaki ini mempunyai beberapa kebolehan ghaib daripada sangat menimbulkan kemarahan "pihak berkuasa yang lebih tinggi." Kepala-kepala malaikat anak kehendaki Syurga dan Neraka, kepada siapa dia, telah dimasukkan ke dalam sesuatu seperti penjara bagi tahanan berbahaya. Ini penjara amat ketat telah mengukuhkan perlindungan. Dijaga oleh anjing berkepala tiga Cerberus. Valiar cepat berkembang lebih kuat, dia mampu untuk belajar dan terbaik untuk berurusan dengan kemahiran mereka sendiri. Dia mula melatih diri.

Valiar "dibangunkan" kebolehan yang memberinya kuasa-kuasa langit. Tidak lama kemudian dia dapat mengawal dirinya, lalu dia menderhaka hamba percuma tujuan tunggal. Ia adalah mustahil untuk meyakinkan, dan satu-satunya perkara yang dia mahu ia - dendam terhadap penindas mereka. Mereka yang menghantar beliau ke dalam buangan dan mereka yang berjaya supaya Valiar lagi menjadi penghuni biasa di dunia yang keras permainan.

Percaya bahawa permainan Payne Killer - ini adalah pilihan yang sangat baik jika anda hanya ingin menikmati grafik yang indah, permainan hebat, jalan cerita yang unik, penulisan drama indah tabir dan pertempuran! Permainan ini adalah layak menerima segala pujian yang tertinggi dan yang terbaik yang boleh ditangani hanya permainan!

Sekarang bagaimana anda boleh menikmati segala-galanya yang berlaku dalam permainan ini. Anda perlukan sebelum pemasangan permainan, menonton video dalam talian Dalam Kesakitan. Ia boleh menjadi satu video, ulasan, video promo - apa-apa! Kemudian anda boleh melawat laman web rasmi bagi permainan tersebut (http://www. painkillergame. com / agegate. php), selepas semua ini, anda perlu memuat turun Kesakitan permainan. Fail ini akan memeriksa kehadiran komponen perisian malware dan berniat jahat. Seterusnya, pasang turun lebih awal dan diperiksa fail anda pada PC anda. Sekarang anda sepenuhnya boleh menikmati permainan! Untuk meringkaskan apa yang anda perlu lakukan untuk bermain permainan ini: menonton video, pergi ke laman web permainan, muat turun Kesakitan, daftar untuk virus dan memasang permainan! Semua!

Kami ingin anda nasib baik! Anda akan menyukai permainan ini!

 

Bermain juga