Pandaemonic

Nama alternatif: Pandaemonic

Permainan Pandaemonic - Lords of Legions adalah permainan strategi di mana anda boleh bermain betul-betul di penyemak imbas. Tindakan dalam permainan ini dibangunkan dalam dunia sepi fantasi di mana perang berkembang.

Anda akan mengembangkan wilayah mereka empayar Pandaemonic - Lords of Legions talian dan melawan [_2_ ] lain tuan-tuan - syaitan untuk menguasai dunia dan Tajuk Archdaemon .

Untuk mencapai tujuannya Pandaemonic - Lords of Legions Talian , Perlu menyelamatkan diri dan [_2_ ] mengembangkan kubu memohon elemen lebih menakutkan mereka.

Pandaemonic - Lords pendaftaran Legions berlaku secara langsung di laman utama. Anda akan didaftarkan dalam Bahasa Inggeris atau mana-mana, yang akses disediakan di laman web. Untuk mendaftar dalam permainan Pandaemonic - Lords of Legions Perlu

1. Pergi ke laman utama laman web yang mengisi borang.

2. Masukkan emeyl anda.

3. Cipta kombinasi yang boleh dipercayai kata laluan dan memasukinya.

4. Sahkan kata laluan. Untuk melakukan ini, menulisnya semula dalam borang di bawah.

5. Tandakan perenggan seterusnya, yang menyatakan bahawa anda bersetuju dengan perjanjian tapak dan perlu menghantar maklumat mengenai permainan.

6. Tekan « Main sekarang secara percuma » .

Lengkap semua langkah-langkah, anda boleh menganggap diri anda pengguna berdaftar.

Permainan Pandaemonic menunjukkan bahawa anda akan menyeru dahagakan darah syaitan mengumpul mereka legion [ _1_] raksasa tanpa belas kasihan dan menghantar mereka perjuangan menentang Wylar dan lain-lain Lords syaitan.

Main Pandaemonic - Lords of Legions Anda akan menyimpulkan kontrak dengan kawan-kawan untuk menentang lebih perkasa [ _2_] lawan. Menyokong satu sama lain , perdagangan sumber dan menghulurkan bantuan dalam pertempuran.

Soberano semakin ramai legion dan menyerahkan mereka Bersekutu perjuangan. Kerja bersama-sama dengan sekutu-sekutunya kepada menghancurkan anda musuh dan menakluk dunia!

Dalam Pandaemonic - Lords of Legions bermain anda sepenuhnya akan berada di dalam pelayar anda dan anda tidak memerlukan pemasangan tambahan atau [_1_ ] memuatkan pelanggan - hanya mendaftar di laman web, dan mula bermain serta-merta!

Pandaemonic - Lords of Legions Online akan membiasakan anda dengan unit-unit berikut:

1. Dimiliki Wylar. Mereka tidak kehendak bebas mereka terdedah dan tidak pernah bersendirian. Mereka tunduk.

2. Turunkan Daemon. Mereka dianggap asas mana-mana legion. Mereka keupayaan tempur seimbang mereka mempunyai yang baik ketahanan cukup berjuang kuasa dan mudah menyebabkan .

3. Shadow Walkers. Mereka boleh dapat musuh dan memberitahu kekuatan dan kelemahan saiz anda mereka legion dan objek yang berada dalam kubu musuh .

4. Golem. Mereka membantu Anda Legion untuk hidup lebih lama. Mereka mengusik musuh anda.

5. Raging binatang. Dia mengamuk binatang Monster tidak mempunyai belas kasihan. Mereka mempunyai besar otot gigi tajam , liar marah dan besar kebencian setiap yang hidup sesuatu.

6. Kebakaran Elemental. Mereka menggunakan api cepat menjalankan dan mereka mempunyai pelbagai besar mata pelajaran yang berbeza.

Pandaemonic - Lords of Legions - adalah satu permainan yang menarik dengan perkara-perkara yang positif yang akan memberi anda minit yang besar.

 

Bermain juga