Panzar

Nama alternatif: Panzar

Permainan Panzar - ketagihan MMORPG permainan dalam talian dengan sistem pertempuran yang hebat dan komponen peranan-bermain. Muncul dalam ini terima kasih tindakan asal kepada neta rangkaian syarikat Panzar Studio. Pemaju telah melakukan segala yang mungkin untuk membentangkan pengguna projek di mana kedua-dua tradisi terbaik dihormati oleh permainan internet, dan ada ruang untuk item baru sepenuhnya menarik perhatian orang-orang yang mula bermain Panzar. Jika anda suka pengembaraan menggayatkan, keupayaan untuk melaksanakan feats dalam arena, perjalanan berbahaya melalui pelbagai lokasi - Panzar talian untuk citarasa anda!

Untuk menjadi seorang pemastautin di dunia yang amat indah anda perlu pendaftaran Panzar. Untuk melakukan ini, anda perlu mengisi dalam bidang beberapa bentuk khas. Menyediakan maklumat seperti alamat e-mel dan kata laluan. Kemudian, menulis semula kod dari imej dan taipkan kod promo talian yang dikehendaki. Kemudian klik "Finish". Ingat bahawa pendaftaran Panzar Permainan itu sendiri adalah bukti bahawa anda menerima Terma Penggunaan. Dengan menghasilkan akaun, anda boleh memuat turun pelanggan. Sudah tentu, dengan syarat bahawa komputer itu memenuhi konfigurasi minimum ini:

- Sistem operasi Windows XP / Vista / Tujuh;

- Processor Inter Teras 2Duo, 2. 4 GHz

- Kad Nvidia GeForce 8800/Radeon HD3870 512 MB

- 2GB RAM;

- Ruang Percuma pada hard drive 4GB.

Melangkah di atas tanah yang hebat, anda perlu memilih bangsa dan kelas yang paling sesuai dengan personaliti anda. Terdapat empat perlumbaan dan lapan daripada kelas-kelas yang sepadan. Untuk Orc adalah Berserkers dan kereta kebal orang - paladins dan penyoalsiasat, kepada gnomes - peralatan dan jurutera, dan bunian - Mages dan ahli-ahli sihir. Setiap watak dalam permainan mempunyai kebolehan unik mereka sendiri. Di medan perang, masing-masing memainkan peranan. Walau bagaimanapun, terdapat ciri-ciri asas, yang dikurniakan dengan semua watak-watak dalam tahap yang lebih besar atau lebih kecil. Ini kesihatan, kemahiran, kelajuan serangan, Mana, tenaga, unit kuasa dan lain-lain. Antara kontraksi, anda akan terlibat mengepam kemahiran mereka dan meningkatkan keberkesanan perisai dan senjata.

Berkenaan dengan barang-barang yang boleh digunakan dalam permainan, peranan utama, sudah tentu, memainkan senjata. Ia dibahagikan kepada dekat dan jauh. Selain itu, setiap kelas mempunyai keupayaan untuk menggunakan senjata-senjata tertentu. Armor sudah pasti juga salah satu elemen utama yang perlu menjaga semasa menyediakan untuk berperang. Untuk melakukan ini, melawat kedai tukang besi atau kedai. Lebih permainan Panzar memberi peluang untuk menikmati pelbagai ramuan, azimat, Runes dan juga perhiasan.

Permainan ini ditetapkan di lokasi yang luas. Malam petani neraka snowmen Bay, peringkat berkabus, penangkap meteorit alchemists Citadel Orc menumpahkan, Kubu kanibal Kuari gnomes Orc kuil panglima perang Arena dan Kepungan Fort paya - ini adalah tempat-tempat yang perlu pergi kepada semua orang yang mengambil bermain permainan Panzar. Dalam perjalanan anda akan ada banyak teka-teki yang menarik di mana perlu untuk menghancurkan kepalanya, serta tugas-tugas usaha yang paling diingati, yang akan menghadapi satu kuasa sahaja yang berani dan Ketegasan.

Untuk berjaya melaksanakan rancangan kami, ia adalah lebih baik untuk mendapatkan sokongan daripada rakan-rakan. Panzar jauh lebih menarik untuk bermain, menjadi masyarakat zarah berani. Pertama, ia akan menjadi lebih mudah untuk menang dengan musuh, dan kedua, dalam masa lapang anda, anda boleh mempunyai perbualan mental menyeronokkan.

Pergi melalui peringkat selepas tahap, menemui aspek baru dunia permainan yang menakjubkan. Semakin tinggi tahap, lebih besar menjadi kuasa anda, dan kemuliaan eksploitasi berkembang pada kelajuan bunyi. Di samping itu, masa yang menyenangkan semasa penaklukan setiap peringkat seterusnya adalah hadiah dalam bentuk bakat baru yang melawat Altar, anda boleh membangunkan dan mengubah ke dalam kemahiran sehingga ini tidak boleh diakses. Jangan berhenti separuh jalan! Usaha anda tidak akan lulus dengan sia-sia! Kegembiraan kemenangan ke atas musuh-musuh berkuasa - ganjaran yang terbaik bagi setiap pahlawan! Rasa rasa kemenangan ini menggunakan Panzar online! Mari Fortune nikmat anda dengan senyumannya

 

Bermain juga