Utama

Nama alternatif: Pelopor, permainan Utama, Perang dalam talian

Terkemuka Online - percuma berbilang talian peranan-permainan bermain berasaskan pelayar yang memberitahu kita mengenai zaman Perang Patriotik Besar. Utama permainan dalam talian adalah sesuai untuk sesiapa yang letih penguasaan yang tidak berkesudahan fantasi dan sains fiksyen permainan dan suka sejarah, tanah asal. Perlu diingatkan, secara kebetulan, bahawa permainan ini telah ditulis oleh Terkemuka pemaju Talian CIS dan oleh itu ia boleh dianggap betul asli.

Joined permainan Utama tidak mengambil masa yang lama dan akan menjadi jelas kepada semua orang yang mahu menyertai. Untuk mendaftar, anda perlu memasukkan:

· Nama Watak

· Kata laluan untuk akses kepada permainan

· Alamat e-mel , yang akan dihantar surat memaklumkan bahawa pendaftaran yang lengkap Terkemuka

Keperluan sistem untuk memulakan permainan dalam talian terkemuka yang minimum, kerana permainan ini tidak mempunyai pelanggan dan boleh bermain di atas mana-mana komputer dengan sambungan Internet.

Pada awal permainan setiap pemain diberikan hak untuk memilih sisi, di bawah bendera yang dia akan berjuang

· Wehrmacht

· Tentera Merah

Apabila anda telah memutuskan dengan sebelah, anda akan diberi pangkat swasta, menerima yang bermula jalan yang sukar untuk tajuk mulia marsyal tentera. Perlu diingatkan bahawa pangkat sangat tentera, tidak ada hanya "untuk menunjukkan", mereka menyediakan akses kepada keistimewaan tertentu, yang anda boleh menikmati mendaki tangga kerjaya. Secara keseluruhannya, ini adalah pangkat dan analogi tahap yang sama dalam permainan. Selain membesarkan mereka dalam permainan ini kerana terdapat satu sistem pengkhususan. Ia disusun supaya penerimaan khusus tertentu menentukan kemahiran anda dikaji. Sebagai contoh, anda boleh menjadi gerila berahsia dan sukar difahami menakutkan tentera musuh di hutan tidak dapat ditembusi, atau sebaliknya, untuk memilih komander jalan, yang membawa pejuang serangan pasukan pelapis setia kepada anda.

Terkemuka sistem permainan dalam talian yang direka supaya semua tindakan pemain boleh dibahagikan kepada dua kategori - pertempuran dan bukan tempur. Di luar pertempuran pemain boleh mengisi semula tali pinggang kartrij anda, memperoleh peralatan yang diperlukan dan mula kerja. Tugasan layak menyebut khas. Memukau kualiti kajian plot permainan, produk biasanya pelayar berasaskan tidak berkualiti menggalakkan sama, tetapi permainan ini adalah pengecualian sebenar. Meneruskan untuk bermain permainan dalam talian utama, akan bertemu pelbagai objek yang akan membantu pemain:

· Cache

· Radio Point

· Perlindungan ,

Sistem pertempuran dalam permainan - turn-berasaskan, yang bermaksud bahawa semua padang permainan dibahagikan kepada sel-sel, setiap peserta dalam pertempuran mendapat sebilangan mata tindakan, membenarkan beliau untuk mempertahankan dirinya atau untuk membuat serangan. Ia bergantung kepada jumlah kebolehan tertentu watak, dan juga tajuk. Satu ciri menarik permainan ini adalah bahawa pemain membuat bergerak mereka pada masa yang sama, dan pelayan kemudian melakukan simulasi pertempuran dan membuat keputusan mengenai yang seterusnya adalah perlu untuk mempertimbangkan pertama.

Satu permainan yang menarik ialah kurangnya fokus sistem puak, supaya peminat bermain Terkemuka sahaja tidak akan mengalami banyak kesulitan dan penyelewengan. Tetapi bagi peminat untuk mencari rakan-rakan baru dan bermain permainan dalam talian Mengetuai pasukan mempunyai sistem yang direka dengan baik unit, di mana pemain boleh mengambil bahagian dalam pertempuran puak, dan berkomunikasi dengan rakan-rakan mereka.

"Highlight" permainan pemain sendiri, kerana penonton permainan ini adalah berbeza secara kualitatif daripada produk yang sama. Mesej Chat sentiasa sederhana, dan aduan yang diterima untuk dipertimbangkan dalam masa yang singkat. Dengan cara itu, pentadbiran permainan ini adalah sentiasa sedia berdialog membina. Fenomena yang sama dalam permainan dalam talian adalah sangat jarang berlaku, sebagai peraturan, pentadbiran - ini orang sendiri penting dan sombong jarang memberi perhatian kepada pengguna biasa, tetapi di sini segala-galanya adalah sebaliknya. Oleh kerana itu, bermain Terkemuka menjadi lebih bagus daripada orang lain seperti permainan beliau.

Sebagai kesimpulan, saya mesti mengatakan bahawa permainan ini akan merayu kepada ramai peminat Perang Patriotik Agung, sejarah tanah kelahirannya dan secara umum semua orang yang bosan dengan kelabu kerja setiap hari dan impian terjun ke dalam jatuh bangun masa.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag