Crossroads sekalian alam

Nama alternatif: Warcross

Pada suatu fantasi negara-negara dunia bertengkar dengan satu sama lain dan memulakan perang berdarah. Ahli-ahli sihir jahat diapungkan sihir merosakkan - dan dunia telah dipecahkan kepada banyak kepingan. Berkurun Manusia, Elves, orang kerdil, Orc dan hobbits merengkok dalam kegelapan huru-hara, tetapi mereka datang untuk membantu ahli-ahli sihir yang baik. Jadi ada persimpangan dunia - tempat di mana semua watak-watak fantasi boleh datang ke pergaduhan yang adil untuk menentukan siapa di antara mereka yang lebih kukuh.

Dunia Permainan dalam talian Crossroads menjemput anda ke dunia yang menakjubkan pahlawan perkasa, tukang mahir, peniaga-ahli sihir licik dan bijak.

Crossroads Permainan dunia dalam talian anda akan membantu anda komputer yang paling tidak menonjol. Keperluan minimum: pemproses teras tunggal 2.33 GHz, 256 MB RAM, kad grafik dengan 128 MB memori grafik.

Sertai dalam dunia permainan Crossroads berlaku dengan mudah dan cepat. Pada "Login permainan" klik "mendaftar". Seterusnya adakan login, menjana kata laluan dan alamat e-mel menentukan berusaha untuk menerima surat dengan kod pengaktifan. Selepas anda perlu memasukkan nama watak permainan - nama samaran, menciptakannya dengan keinginan anda. Anda juga perlu memilih salah satu daripada lima perlumbaan dan kemudian nyatakan anda jantina, nama, tarikh lahir, negara dan bandar. Pada akhir rekrut-watak gambar menangkap, membaca dan mengesahkan peraturan. Jika anda datang ke permainan pada cadangan seseorang - Memberi maklumat dalam "Pengadil". Pada pendaftaran ini persimpangan dunia lebih, selepas pengaktifan memulakan permainan.

Tetapi mari kita melihat pertama di kaum dimainkan lebih dekat, jika tidak, anda tidak mungkin untuk mendapatkan untuk bermain permainan dalam talian alam Crossroads serta melakukan tuan tempatan dan guru.

Ras Permainan Crossroads dunia dalam talian hanya lima.

Orang berbeza kuasa yang menyebabkan kerosakan yang besar kepada musuh apabila menyerang. Orc dikurniakan dengan gen berkuasa - keupayaan untuk melakukan kerosakan ke zaman satu setengah lebih. Gnomes berbeza tindakan balas yang kuat. Bunian adalah sangat tangkas, mudah untuk mengelak serangan musuh, dan nasib hobbits itu. Setiap bangsa mempunyai kekuatan dan kelemahannya, kuantiti manna dan rizab unit kehidupan.

Kualiti unik watak permainan yang dipanggil artikel itu, selepas setiap kemenangan mereka membesar - ". Dipam" wira Pada paparan untuk menjadi parameter pengaruh yang besar: senjata kuasa Kesan Kesan, pertahanan, dodge Charm, Luck Charm Baik, gen Charm Ward jawapan. Persimpangan alam permainan dalam talian mustahil tanpa meratakan sistematik statistik watak anda dan parameter. Bagi setiap kaum terdapat beberapa skim asas mengepam dan mencipta banyak pemain.

Meratakan berlaku semasa bergaduh dengan bayang-bayang, rakan berbual anda - dan di masa depan - pembantu terbaik dalam duels. Dan, anda boleh menjemput syarikat beberapa pemain yang berpengalaman dan pergi ke hutan gelap menakutkan raksasa melawan. Main permainan dunia dalam talian Crossroads bernilai bermula dengan meratakan watak anda ke tahap yang tertentu. Jika anda merasa bahawa anda penuh dengan kekuatan wira - pergi ke Arena, di mana mencabar antara satu sama lain pejuang dunia Crossroads dan membiarkan anda mendapatkan bertuah! Ingatlah bahawa orang pahlawan yang lemah tidak akan dapat memecahkan perlindungan gnome dipam dan peri lincah peringkat yang lebih tinggi akan menjadi imun kepada orc dahsyat.

Permainan Warcross akan membawa anda di luar batas realiti dalam dunia pengembaraan dan acara menarik

Persimpangan dunia pendaftaran dalam talian akan memberikan anda peluang untuk melepaskan wap dan bersenang-senang dalam arena maya, dan juga harga diri, mengatasi satu demi satu lawan yang kuat dan tangkas. Anda akan terpesona dengan dunia yang hebat, dan juga, dalam pertempuran masa lapang beliau, menjadi seorang tukang besi yang mahir, pekedai pintar atau ahli silap mata yang bijak. Wang yang diperolehi semasa amat berguna untuk membeli perisai, senjata dan artifak ajaib. Malah orang baru hijau boleh, keras mengganggu dalam Mine, segera membeli perisai yang baik dan pedang.

Main dunia Crossroads adalah sangat menarik, kerana di sini anda sedang menunggu pergaduhan berskala besar dengan 10 pada setiap sisi, berani peniaga, anda sawit off obat penawar atau dimusnahkan Potion betul di medan perang, dan juga radio sendiri dan di curam penunggang dan banyak lagi yang menarik dan menarik.

Mula di Persimpangan sekalian alam untuk bermain dan anda tidak akan menyesal masa yang digunakan, dapatkan tuduhan kelincahan dan mood yang baik.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag