Perfect World

Nama alternatif: Dunia Ideal

Permainan dalam talian Perfect World - RPG berbilang dibangunkan di China. Permainan ini adalah berdasarkan mitologi Cina dan telah menakluki bukan sahaja penonton berjuta-juta dunia Timur, dan perarakan dan berjaya di negara-negara Eropah. Versi russian dari pelepasan itu berlaku pada tahun 2008, selepas itu semua peminat «World of Warcraft» dan «Keturunan 2" berpeluang untuk menilai kesempurnaan semua kelebihan Perfect World dalam talian.

Sertai mereka dan anda boleh, sudah tentu, pra-berdaftar. Kemudian segera memerhatikan bahawa untuk pengguna dikenali perkhidmatan mel Mail. pendaftaran ru dalam permainan Perfect World tidak perlu, kita perlu hanya memberi kuasa kepada e-mel anda. Untuk pemain lain yang ingin menyertai dunia permainan yang sahih pendaftaran Perfect World Online adalah apa yang rumit - memasukkan alamat akaun e-mel semasa, nama pengguna, kata laluan, dan imej kod keselamatan. Itu mungkin semua, pendaftaran anda selesai Perfect World.

Kelebihan ketara dan tidak dapat dinafikan, anda tidak boleh "berbangga" paling mainan dalam talian, anda boleh menikmati, bermula untuk bermain permainan ini Perfect World Online. Ia adalah mengenai mewujudkan watak, atau sistem agak fleksibel yang ditawarkan kami pemaju, penyesuaian yang dipanggil. Permainan Perfect World bercadang untuk mewujudkan satu watak yang unik, yang bersetuju dengan pengubahsuaian dan pembetulan hampir semua parameter luaran (bahagian badan, muka, hidung, bibir, mata, sehingga lebar murid), serta barang-barang pakaian. Pada Hasilnya, pada Perfect World tidak akan bermain salah satu permainan yang biasa klon, dan sangat asal, anda membuat watak. Memilih kaum benar-benar bisul ke sebilangan kecil daripada mereka, tetapi sebenarnya pada kemungkinan yang dinyatakan di atas, ini adalah tidak ada yang akan menyesal.

Permainan Perfect World mempunyai bangsa sendiri

  • People, sesetengah daripada mereka adalah pahlawan-pahlawan dan ahli silap mata
  • Zoomorph yang boleh bertukar menjadi haiwan
  • Oksida, di suatu tempat dekat dengan lebih kita kenali bunian, tetapi mempunyai sayap

Juga masih mempunyai puak-puak: "Purba" dan "Amfibia" - makhluk mistik dan misteri. Setiap wakil mempunyai kelebihan tertentu berbanding dengan yang lain, ada kuasa-kuasa besar dan beberapa Cina etno-cip dalam imej. Setiap "cawangan" mempunyai dua kelas - Bol Bol magosposobny dan militan. Main Perfect World boleh bersendirian atau menyertai puak / kumpulan, walaupun untuk sambutan hangat yang tahap dozen pasangan anda berlaku untuk bekerja.

Jika anda tertanya-tanya, maka kita mempunyai beberapa ciri-ciri RPG, maka anda telah akhirnya memutuskan untuk bermain permainan dalam talian Perfect World, atau berdiri di luar. Bagi sebahagian besar, tugas-tugas permainan terdiri daripada berbeza (dari segi kerumitan dan tahap toleransi) pencarian pemain menerima daripada NPC-aksara. Selain kerja, watak anda menjangka kewujudan sepenuhnya - dia boleh membuat kawan-kawan, jatuh cinta dan memulakan keluarga, mempunyai hobi dan mengembangkan bakat masing-masing.

Perfect World permainan dalam talian menyediakan lokasi watak anda 44 tahun yang beroperasi portal antara bandar. Melalui ini - keseronokan, sudah tentu, tidak bebas. Walau bagaimanapun, di kedai, anda boleh membeli gunung (beruang atau harimau), atau menunggang zoomorphic, jika dia tidak keberatan. Nah, paling teruk, boleh berjalan kaki. Walaupun, seseorang dari jahat ini? Lihat dunia ...

Pendek kata, Perfect World permainan dalam talian di mana anda perlu untuk melihat, seperti persembahan (dan juga dalam cahaya yang terbaik! ) Dan menjalani kehidupan nyata mitos dengan kaum sendiri. Pada pendapat saya, tuan cuba Celestial buruk ... baik, sekurang-kurangnya di sini.

 

Bermain juga