PES 2012

Nama alternatif: PES 2012

Permainan PES 2012 adalah serba boleh permainan multi-platform yang telah dibangunkan dalam genre simulasi sukan. Permainan ini adalah keluaran kesembilan daripada siri permainan komputer Pro Evolution Soccer, dan kesebelas termasuk semua platform.

Muat turun PES 2012 anda boleh menggunakan fail downloaders mencadangkan permainan dalam talian serta laman web lain yang menyediakan akses ini. Perlu diingatkan yang memuat turun Pro Evolution Soccer 2012, anda boleh benar-benar percuma, kerana permainan ini adalah kepunyaan permainan percuma.

Baru-baru ini mengeluarkan satu versi baru permainan - PES 2012 android. Sekarang haiwan peliharaan boleh memasang android permainan Pro Evolution Soccer dalam telefon mereka.

Dalam permainan komputer PES 2012 anda akan bermain dengan antara muka yang sama sekali baru. Kawalan di padang, anda boleh selari dua pemain. Anda akan dapat untuk bergerak pemain mereka walaupun mereka tidak mempunyai bola. Dengan bantuan fungsi khas yang anda boleh membuka pemain lain.

Sebelum permainan dalam Evolution Soccer Pro 2012, Semak sama ada tetapan sistem PC anda diperlukan spesifikasi

1) Core 2 Duo 2,0 GHz - Processor.

2) 2 GB - RAM.

3) 6 GB - HDD (pemacu cakera keras).

Kawalan permainan PES 2012 adalah lebih baik berbanding versi sebelumnya permainan.

Grafik dalam permainan PES 2012 itu belum banyak berubah. Walau bagaimanapun, beberapa petunjuk telah diperbaiki

1) wajah-wajah pemain realistik.

2) spesifikasi yang jelas pemain.

3) baik lampu dan bayang-bayang pemain.

4) Perubahan dalam fizik bola.

5) Kemaskini grid di pintu pagar.

Dalam permainan komputer PES pasukan 2012 akan bertindak bersama-sama sebagai satu unit. Pemain dalam pasukan itu akan diadakan secara profesional bahawa pesaing tidak akan memahami manuver dan tersandung apabila kekalahan lain.

Permainan Pro Evolution Soccer 2012 mempunyai penunjuk utama berikut:

1) serangan. Anda perlu cuba untuk bertindak secara agresif yang mungkin untuk membuat permainan yang menarik. Ia juga akan meningkatkan semangat berpasukan dan membuat lawan gelisah. Pemain akan bertindak secara munasabah, jadi mereka akan lebih cenderung untuk menyimpan di bola.

2) pertahanan. Menghadapi pertahanan musuh dalam versi ini akan menjadi lebih sukar. Pembela di padang yang dipilih kedudukan yang terbaik, dan ia membolehkan mereka untuk melihat lawan yang lebih baik.

3) Pengurusan. Dengan butang khas, anda boleh memindahkan kawalan kepada pemain yang dipilih. Pemain yang tidak memegang bola, boleh mengambil lawan, memberi pasukannya lulus.

4) Gusti. Pertempuran antara pemain-pemain menjadi lebih serius dan munasabah. Oleh itu anda boleh mengawal sepenuhnya semua pergerakan pemainnya.

Dalam permainan PES 2012 menanti anda keadaan penuh pemilikan, kualiti grafik tertinggi, dan gaya bebas bermain. Anda boleh memilih untuk diri sendiri gaya bermain, menukar kelajuan bola.

Dan begitu banyak lagi menanti anda berminat dalam sukan yang menarik permainan PES 2012!

Terjun ke dalam dunia bola sepak maya dengan PES 2012!

 

Bermain juga