Pro Evolution Soccer 2014

Nama alternatif: Pro Evolution Soccer 2014

Permainan Pro Evolution Soccer 2014 adalah permainan video baru yang dibangunkan dalam genre simulasi sukan. Permainan ini dianggap sebagai baru simulator sukan bola sepak.

Permainan Pro Evolution Soccer 2014 pc dianggap versi kesepuluh permainan, yang telah dikeluarkan untuk PC.

Grafik untuk PES 2014 pc telah bertambah baik, dan telah berubah keperluan untuk komputer peribadi. Untuk bermain PES 2014 di setting komputer anda harus tidak kurang daripada yang berikut:

1) Intel Core 2 Duo 1,8 GHz - Processor.

2) 1 GB - RAM.

3) 8 GB - HDD.

Sebelum pemaju permainan dinasihatkan untuk menonton permainan pro PES 2014 video. Dalam video itu menunjukkan semua ciri-ciri permainan dan permainan khusus.

Muat turun Pro Evolution Soccer 2014 Anda boleh memesan permainan di laman web rasmi, dan juga tapak permainan lain yang menyediakan ciri ini.

Permainan PES 2014 dan anda boleh memuat turun melalui fail but dipanggil torrent. Tetapi untuk ini anda perlu memuat turun satu fail khas dan memasang program pada komputer anda.

Dalam permainan bola sepak PES 2014 anda akan bermain pada enjin baru, yang akan menyediakan anda dengan ciri-ciri baru.

Dalam versi ini permainan anda sedang menunggu gambaran yang lebih realistik dan serba lengkap.

Dalam permainan PES 2014 pemain mula berinteraksi lebih baik antara satu sama lain dan membangunkan manuver menipu terhadap pesaing.

Akan dibangunkan untuk permainan berlesen Asia Liga Juara-Juara, dan akan dimasukkan ke dalam PES 2014 pasukan, yang tidak sebelum ini dalam permainan.

Sebelum memulakan bermain dalam PES 2014, anda perlu biasa dengan komponen-komponen asas permainan:

1) fizik bola yang unik. Penekanan yang lebih akan diletakkan dalam permainan untuk menggerakkan bola, kelajuan beliau, yang memiliki ia. Akan ditunjukkan dalam permainan Pemain antropometri, ketinggian bola - ia semua akan ditunjukkan dalam permainan.

2) sistem penstabilan dan animasi pergerakan. Terima kasih kepada kesempurnaan dalam seni permain anda akan mendapat kebebasan maksimum tindakan. Semua akan mempengaruhi satu sama lain dan sangat jelas, pertempuran antara pemain dipaparkan.

3) Emosi. Peminat bola sepak akan memberi kesan kepada keadaan emosi pasukannya. Moral pasukan akan mempengaruhi keadaan emosi dan fizikal pasukan secara keseluruhannya.

4) Gaya Individu. Ini gaya pemain anda, yang mana anda mendapatkan sebilangan mata.

5) bermain Team. Dalam versi ini, anda akan melihat satu taktik baru, meletakkan pemain. Daripada apa yang tugas-tugas anda meletakkan pemain akan bergantung kemenangan mereka.

6) kernel. Permainan ini sedang menunggu untuk anda mendapat reaksi dan perasaan pemain, dan juga sistem baru penalti. Bentuk pilihan memperincikan pemain, masing-masing dan bergerak pemain di atas padang.

Permainan PES 2014 akan mengejutkan anda dengan keupayaan dan ciri-ciri dalam dunia bola sepak. Terjun ke dalam dunia sukan yang luar biasa yang selama bertahun-tahun telah menjadi dalam hati berjuta-juta orang.

Alami perasaan yang paling luar biasa kemenangan dengan PES permainan bola sepak 2014!

 

Bermain juga