Parti Binatang

Nama alternatif:

Permainan Baik Parti Binatang untuk si kecil. Jika anak anda tidak pernah mempunyai rumah atau haiwan kecil ia tidak boleh mula haiwan disebabkan oleh alahan atau beberapa penyakit lain, tetapi ada seorang kawan kecil berkaki empat sentiasa benar-benar seperti permainan ini - penyelesaian yang sempurna anda. Sekarang bayi akan dapat menjaga haiwan bayi dengan mereka membangunkannya dan makanan haiwan. Selain itu sistem yang sentiasa akan menawarkan untuk melakukan pencarian yang menarik dan tugas. Melengkapkan sistem pencarian akan memberikan mata tambahan, bonus dan pelbagai hadiah untuk makhluk kecil anda. Parti Binatang talian - ia indah dan jenis pemaju permainan Plinga Play. Di sini anda juga boleh menerima bonus dan lawatan hariannya. Selepas lima hari, jika anda kerap setiap hari, pergi ke permainan, sistem akan membuat anda hadiah kejutan, dan sebagainya setiap kali! Untuk menggambarkan apa yang ia mengenai permainan ini, anda boleh menguji ia dengan klik pada butang «Cubalah» di bahagian bawah borang pendaftaran.

Sebelum itu anda terpaksa berhadapan dengan mana-mana permainan dari Plinga, maka pendaftaran anda Parti Binatang akan sangat cepat. Lebih tepat lagi mendaftar anda tidak perlu untuk memulakan permainan anda hanya boleh hanya log masuk PP di bawah data yang dirakam sebelum ini. Jika untuk anda ia adalah kenalan yang pertama, bersedia untuk hakikat bahawa anda perlu mengisi borang khas. Antara muka pemain bercakap lebih mudah difahami permainan, ia boleh diterjemahkan ke dalam Bahasa Rusia, menggantikan bendera Amerika di sudut atas kanan skrin (yang skrin permainan, bukan halaman permainan) kepada Rusia.

1. Betul-betul di tengah-tengah skrin permainan di hadapan anda akan dikemukakan untuk borang pendaftaran. Sebagai pilihan, anda boleh log masuk ke dalam akaun anda di Facebook, jika tidak - dalam permainan kotak bahagian atas dipanggil «E-mel» perlu memberikan alamat e-mel anda.

2. Line "Kata Laluan" perlu mengisi kata laluan yang unik anda untuk log masuk ke akaun peribadi anda. Mengesyorkan bahawa anda memilih kata laluan yang kukuh yang cukup untuk bermain permainan Parti Binatang selamat dan boleh dipercayai.

3. Seterusnya, sistem akan meminta anda memasukkan nama pengguna di dalam bidang yang sama. Itulah bagaimana anda akan mengendalikan pentadbiran dan Plinga dalam ini dan dalam permainan lain projek ini, kerana mendaftar sekali, anda akan menggunakan akaun anda dan untuk memasuki permainan yang lain pemaju ini.

4. Supaya anda boleh melengkapkan pendaftaran anda di dalam sistem secepat mungkin dan mula bermain Parti Binatang perlu menerima syarat-syarat perjanjian pengguna dan kaedah-kaedah sistem. Anda boleh melakukan ini dengan meletakkan burung di hadapan garisan "Saya setuju."

5. Jika anda mahu menerima e-mel tetap surat berita e-mel dari pentadbiran, letakkan burung di baris berikutnya, "Saya mahu melanggan" jika tidak, anda boleh kosongkan kotak.

6. Klik "Daftar".

Seperti yang ditunjukkan, permainan ini boleh memikat kanak-kanak masa yang lama yang baik, di samping memainkan Parti Binatang secara percuma, dan anda tidak perlu memasang apa-apa tethers tambahan.

 

Bermain juga