Fantazium

Nama alternatif: Fantazium

Fantazium talian boleh dibawa ke genre "cahaya dan 'mainan riang, kerana ia memang adalah. Setiap malah peminat yang paling gemar semua jenis permainan berbilang talian, lambat laun mahu berehat sedikit dan lari dari pencarian yang tidak berkesudahan prokachek watak kekal, dan tanggungjawab untuk puak. Permainan dalam talian Fantazium lebih baik daripada apa-apa untuk itu. Tetapi untuk bermain permainan dalam talian Fantazium bukan sahaja boleh berehat di antara permainan, ramai pengguna ia sudah tentu akan merayu kepada memanjangkan bukan hanya satu atau dua hari, dan untuk beberapa bulan. Hanya mahu mengatakan bahawa permainan dalam talian Fantazium cantik tertentu dan dengan itu boleh menyebabkan tinjauan Pemain amat lawan.

Pendaftaran Fantazium tidak jauh berbeza daripada prosedur dalam permainan dalam talian lain. Perkara pertama yang perlu dilakukan - adalah untuk memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Ia boleh didapati secara langsung di laman web, ia tidak mengambil ruang yang banyak, kerana peringkat ini dilakukan dengan cepat dan tanpa kesukaran. Seterusnya, ia adalah perlu bahawa pendaftaran telah diluluskan dalam permainan Fantazium permainan secara langsung dalam talian. Di sini, seperti biasa, masukkan nama pengguna, kata laluan dan alamat e-mel. Pada ini semua pendaftaran Fantazium berakhir dan boleh terus ke permainan.

Dari minit pertama permainan, anda dengan serta-merta dapat memahami mengapa permainan ini adalah ulasan bercampur-campur pengguna. Perkara pertama yang saya ingin mengatakan - ini adalah satu palet warna yang luar biasa. Ini adalah kerana ia adalah sangat sukar untuk ramai orang untuk bermain permainan dalam talian Fantazium dan mereka segera permainan lengkap sekali dan untuk semua. Malah, untuk mendapatkan digunakan untuk palet warna ini, anda memerlukan masa, dan ada yang tidak boleh melakukannya pada semua. Kemungkinan besar, kanak-kanak menikmati permainan banyak lagi, tetapi seperti dalam setiap kehidupan kanak-kanak dewasa, generasi lebih tua dari pengguna tidak akan kekal di luar pasaran, juga. Tetapi jika anda masih digunakan untuk permainan ini tertentu, kemudian pergi untuk bermain dalam Fantazium akan mudah dan menyenangkan.

Menurut legenda, seluruh hidupnya di dunia indah kayu yang diperolehi daripada Tilia. Kemudian dunia datang lima jiwa megah yang merupakan pencipta dunia dan Fantazium. Diri Mereka kemudian muncul dalam bentuk unsur-unsur indah - air, bumi, api, udara dan cahaya. Kemudian dunia telah dijemput untuk orang ramai supaya mereka bermimpi berada riang, tersayang. Tetapi ... walaupun itu, kehidupan yang aman secara beransur-ansur meninggalkan dunia. Orang Stavani marah, ganas, berhenti bermimpi dan mula menjalani mutasi - jadi jahat di dunia dilahirkan dalam menghadapi pelbagai raksasa.

Tetapi raksasa yang mendiami Fantazium, agak tidak seperti Orcs biasa daripada pelbagai permainan dalam talian. Kesemua mereka adalah agak asal dan agak lucu. Adalah untuk memberi penghormatan kepada pemaju - dengan fantasi mereka semua baik-baik saja. Sebagai contoh, ia tidak biasa dengan melihat ketam merangkak dicat, pada yang kepala tong! Dan penduduk ini dalam permainan masih satu set besar, kerana yang bermain Fantazium menjadi lebih seronok. Dalam keluasan di dunia juga boleh ditemui hidup kaki sepana, Kucing dalam Boots, segala macam rama-rama, kesatria dan watak-watak lucu yang lain. Nama asal juga NPC, seperti, sebagai contoh, menghukum mekanik itik payung jahat.

Fantazium permainan dalam talian dengan sistem pertempuran yang mudah dan intuitif. Untuk menyerang musuh, anda hanya perlu klik padanya dengan tetikus, dan kemudian merenung "kejam" melawan. Dalam permainan, anda boleh memainkan ahli silap mata, ahli sihir atau pemanah. Pada pandangan pertama, pilihan kepakaran adalah sangat kecil, tetapi untuk permainan Fantazium mereka mencukupi. Semasa permainan anda boleh membuat kawan-kawan dan bermain dengan rakan kongsi dalam pasukan. Ia harus diperhatikan bahawa persahabatan antara Akaun adalah betul-betul, dan tidak antara watak-watak permainan. Permainan ini memberi kedua-dua ahli pasukan kelebihan tidak dapat dinafikan - walaupun seorang pemain telah hilang, tetapi pergaduhan lain dengan raksasa, pengalaman terakru kedua-duanya. Sudah tentu, jika pasangan anda adalah perkara yang duduk di atas leher anda, anda boleh menamatkan kesatuan, tetapi hanya selepas mendapati diri anda rakan kongsi lain.

Bagi pencarian dalam permainan, mereka tidak menonjol terutamanya pelbagai. Permainan ini juga menyokong hubungan perdagangan - mempunyai peluang untuk membeli, menjual barang, anda juga boleh meningkatkan gear anda.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag