Fantomers

Nama alternatif: Fantomers

Igra Phantomers terus hidup dan menyelamatkan dunia.

Novaya berbilang permainan dalam talian Phantomers GameNet memberi peluang kepada semua peminat pertempuran tentera untuk mengambil bahagian dalam pertempuran untuk keselamatan order dunia yang biasa. cerita permainan menceritakan tentang asal-usul sesungut organisasi rahsia Knosis kumpulan pengganas merebak di seluruh dunia. Pemimpin pertubuhan sedang mencari melalui rampasan kuasa tentera menetapkan perintah anda sendiri dan untuk merampas kuasa di dunia. Bangsa-Bangsa Bersatu melalui Biro Perisikan sendiri menubuhkan sebuah syarikat tentera swasta Phantomers, termasuk sukarelawan dan tentera yang kerap dari seluruh dunia. Tujuan tentera antara etnik adalah untuk memusnahkan semua ahli Knosisa dan pemimpin mereka.

Igrok memasuki tentera di bawah naungan PBB, menjadi salah satu daripada orang-orang yang telah memberikan arahan dari atas, ia adalah perlu untuk menghadapi misi untuk membersihkan kawasan dari pengganas di negara-negara yang berbeza. Ini penembak orang pertama akan memberikan rasa kehadiran sebenar di medan perang, di mana tentera lengkap dan bersenjata kepada gigi dengan teknologi terkini, berhampiran dengan peluru terbang, tetapi kerana sudut yang terdekat boleh terbang pertempuran berdengung musuh atau memecahkan letupan lombong yang boleh melakukan yang besar lubang di dinding. operasi khas yang dijalankan di seluruh dunia, pemain akan sampai ke hutan dan padang pasir, mereka perlu mengharungi melalui hutan liar dan untuk berjuang di jalan-jalan. Lokasi dipenuhi bukan sahaja pejuang musuh yang bersenjata, tentera di mana-mana mengharapkan perangkap berbahaya dan sabotaj mahir dirancang.

Poprobovat dirinya sebagai seorang askar profesional terlatih boleh, hanya jika Phantomers turun sebagai pelanggan permainan, ia adalah grafik kualiti yang sangat baik, watak-watak yang realistik yang bertindak seperti orang sebenar, banyak senjata moden dan pejuang peralatan. Iringan muzik dan kesan bunyi mewujudkan suasana yang unik dan ilusi berada di medan perang yang sebenar.

permainan

Obzor Phantomers.

permainan

Skachat Fantomers boleh berada di mana-mana komputer peribadi, kerana ia tidak memerlukan apa-apa keperluan sistem khusus kepada jumlah memori dan ruang bebas pada cakera keras anda, berjalan walaupun dengan versi yang lebih lama Windows XP. Mendapatkan dalam permainan untuk kali pertama, pengguna mendapat berkenalan dengan watak pertama, namanya adalah nama samaran beliau. Bagi Nickname orang baru baik bersenjata, dia mempunyai dalam senjata pistol, mesingan dan senapang sniper, ia tidak mempertimbangkan pisau taktikal. Selepas itu, mempunyai pengalaman pertempuran mendapat, pemain akan dibuka dan pejuang lain:

  • Viktoriya, dia adalah seorang gadis muda dari Rusia, seorang sukarelawan dalam peralatan beliau termasuk berdengung perlindungan;
  • pejuang
  • Molot dari Amerika Syarikat, penggunaan sentuhan minit kelebihan;
  • Voron, tentera upahan dari Algeria, beliau mengeluarkan berdengung subversif;
  • Chernaya kucing, ejen khas berasal dari Indonesia, tangan keselamatan menara kecil;
  • Bishop, Eropah dari Belanda, seorang askar profesional NATO, masterfully menggunakan pelancar bom tangan.
permainan

Phantomers di mana rawatan tidak kurang pelbagai daripada lokasi dan askar, kesemua enam daripada mereka - pertempuran untuk dirinya sendiri membolehkan kita untuk membangunkan kualiti peribadi untuk menang dalam mod yang anda ingin menghantar kepada cahaya sebilangan musuh. Team Deathmatch membolehkan anda untuk melawan dengan sekumpulan pemain lain duduk di hadapan monitor. The melemahkan salah satu jenis pertempuran, pemain bertarung antara satu sama lain, tujuan satu kumpulan untuk melemahkan kedudukan musuh, dan yang lain untuk melindungi asas anda sendiri. Selebihnya mod juga menyokong interaksi antara pemain, di mana pasukan yang menang yang terselamat.

 

Bermain juga