Pirate Galaxy

Nama alternatif: Pirate Galaxy

Pirate Galaxy talian - genre fantasi MMORPG, memberi tumpuan kepada pertempuran PvP. Ia merupakan produk Splitscreen Studios. Pencipta telah memastikan bahawa anda mampu untuk memilih sama ada untuk bermain menggunakan pelayar atau memasang pelanggan. Selain itu, permainan ini tidak memerlukan apa-apa pelaburan kewangan. Nikmati permainan yang menyeronokkan, anda boleh benar-benar percuma. Manfaat projek itu termasuk yang realistik 3-D grafik, dinamik pembangunan plot, kehadiran ramai, kedua-dua tentera dan tugas-tugas bukan ketenteraan, keupayaan untuk meneroka expanses luas galaksi, dan untuk memiliki kapal angkasa mereka sendiri. Objektif utama setiap pemain - membuat setiap usaha untuk mengusir orang asing sombong dari planet rumah mereka. Sertai komuniti dalam talian dan merasa apa yang akaun untuk manusia pada masa itu!

Sertai dalam permainan Pirate Galaxy akan membawa anda ke hadapan untuk bertahun-tahun lamanya. Anda mendapati diri anda dalam masa yang apabila orang asing membuat keputusan untuk mengambil alih bumi dan memusnahkan penduduk asal. Walau bagaimanapun, rakyat memberontak dan bergegas untuk mempertahankan tanah air mereka. Bermula bermain Pirate Galaxy, anda masukkan ke dalam perang berdarah skala sejagat. Di wilayah pergaduhan Bumi diangkut ke dalam ruang dan juga dengan planet-planet lain. Tiada tempat yang lebih tenang sama sekali mana-mana. Tacking di atas kapal tersebut antara bintang, anda perlu sentiasa berwaspada. Malah, sehingga anda sampai ke titik yang satu dengan yang lain, kita perlu berulang kali terlibat dalam penentuan a.

Sebelum menandatangani di laman web rasmi, pastikan konfigurasi komputer anda gagal. Untuk permainan mengemukakan keperluan sistem minimum berikut:

- Sistem operasi Windows 98SE, ME, 2000, XP,

- Pentium 4 processor 1GHz;

- Video NVIDIA GeForce 2 Siri, ATI Radeon 7500 atau Intel i810G;

- 256 mb RAM

- 100MB ruang bebas pada cakera keras anda.

Pirate Galaxy pendaftaran - adalah mengisi borang khas dengan bidang seperti: nama pengguna, alamat e-mel, kata laluan. Di samping itu, anda dikehendaki untuk menerima Perjanjian Keahlian. Sekarang apa-apa untuk menjadi penghalang dalam perjalanan untuk membuat rakan-rakan baru pada masa yang sama dunia berbahaya! Selamat datang kembali! Mungkin ia adalah di sini menunggu anda untuk akhirnya mengalahkan makhluk asing.

Permainan Pirate Galaxy - adalah tempat di mana mereka bertemu, seperti orang bangsa, Mantis, purba dan matanoidy. Dan kerana mantissas memilih jelujur agresif, orang melemparkan semua kuasa-kuasa mereka untuk memenangi gergasi tiga meter. Mantis berbeza kekejaman, tetapi orang telah lama dikenali kerana ketabahan mereka. Jadi ia masih belum diketahui siapa yang akan menang. Sebagai seorang pemula anda menyertai orang memakai membentuk unit elit dan mula untuk melaksanakan tugas-tugas tugas anda. Misi utama - untuk membasmi kejahatan itu telah tersebar di galaksi dalam bentuk mantissas sombong yang tidak dijangka. Menghadapi musuh-musuh anda akan mana-mana, di mana-mana yang diarahkan. Satu hanya untuk keluar dari kandang tertuduh, seperti sebelum ini anda terancam. Untuk secukupnya mencerminkan serangan lawan, memastikan bahawa kapal itu berada dalam keadaan yang baik, dan tidak ada kekurangan senjata.

Main permainan Pirate Galaxy perlu berhati-hati. Jangan lepaskan saat-saat penting seperti hubungan perdagangan, pengumpulan, pengekstrakan mineral dari orbit. Untuk pengurusan semula kapal tersebut perlu belajar menggunakan senjata, termasuk bidang perlindungan, jalankan bateri Krionita menggunakan pemecut. Melaksanakan semua langkah-langkah ini, anda tidak hanya membangun dan mendapat pengalaman, tetapi juga menjadi lebih kaya oleh hari. Jam apabila anda dapat merasakan Pirate Galaxy talian agak yakin dan selesa.

Lebih menarik Pirate Galaxy bermain dalam konvoi. Kerana dengan cara ini anda akan dapat untuk menyertai peperangan berskala besar, bersama-sama dengan sekutu-sekutunya untuk menguasai seluruh planet. Plus pembelaan terhadap musuh bersama-sama ia adalah lebih mudah. Jangan biarkan orang yang tidak dikenali babi sistem planet untuk melombong sumber paling bernilai Krionita. Biarkan mereka tahu apa yang orang boleh buat! Berkurangan keangkuhan mereka dan membuat gementar dalam kuasa anda! Kita hanya boleh berharap bahawa anda mampu untuk merealisasikan segala perancangan anda! Nasib baik!

 

Bermain juga